- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pferi
senior tag
"A level 30 boost, allowing you to jump right into the Warlords of New York campaign"
Ez pontosan mit jelent?Gigabyte B650M DS3H ; Amd Ryzen 7 7800X3D; CoolerMaster ML 120 Lite; Patriot Viper Elite 5 48GB KIT DDR5 6000MHz; Asrock 6900XT OC Formula; 2 Hdd 2 db SSD ; FD ION + 2 Platinum 860W; CoolerMaster HAF XB ház
-
Habugi
addikt
Megragadnám az alkalmat s ezúton is szeretnék gratulálni mindenkinek, akik a Massive tavalyi produkciója után úgy döntöttek, miszerint érdemesek a bizalomra és megjutalmazzák őket egy előrendeléssel..!
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
törölt tag
válasz RichieTri #15792 üzenetére
Bevallom nem teljesen értem mit szeretnél kérdezni. A yp1 tartalma ha utólag veszed meg lényegében már csak pár kozmetikai cucc lesz és a classified küldetések. Egyéb előnyöket, amiket korábban nyújtott már nem tudsz élvezni (érthető okokból ugyebár).
A shopban megmarad a yp1 is. A yp2-t külön kell kezelni. -
RichieTri
senior tag
Sziasztok!
Az a kérdés merült fel bennem, hogy a Y1P ugye március 1-ig tart. Aki nem vette meg az március 1 után ugyan abban a formában hozáfér majd a tartalmához vagy márc. után "elvész" a lehetőség?! A Y1P-ban lévő dolgok farmolással elérhetők egyébként?
VAGY a Y2P-vel hozzáfér majd "mindenhez" ?!Köszi!
live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
s4hu|SyD^
addikt
Előrendelve. Igaz nem 19.99 font itt, de szerintem a 20.79 még belefér.
Rengeteg minden van benne ebben a DLC-ben és amit hoznak idén az nagyon sok. Bármilyen is lesz a tartalom bőven elég nagyon sokáig.
[ Szerkesztve ]
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
regener
veterán
válasz FireKeeper #15787 üzenetére
Az csak NY-ban aktív.
-
tiger10
tag
válasz Anonymus23 #15786 üzenetére
A szintezést inkább hagyjuk, valóban működik, de sose éreztem, hogy egy gyengébb az én szintemre került vagy én arra a szintre mint egy erősebb. Ez sose lesz tökéletes. És igazad van még ehhez hozzájön egy erős exo. Hát nincsenek jó érzéseim ezzel a megoldással kapcsolatosan, valakinek a játék élményét rontani fogja és végül csak az erősek fognak játszani, ha lesz kivel.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Anonymus23 #15786 üzenetére
és a lvl40 utáni stat boostolással mi lesz?
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Anonymus23
veterán
válasz tiger10 #15785 üzenetére
Most is szintez a játék, és ez kivételesen elég jól meg van oldva.
A GS mindenkienk 515 lehet, szóval hasonlóan erős gearben tud rohangálni mindenki.
A lvl40 max e-penis lesz ebből a szempontból, mivel a gear számít, és annak a milyensége.
max a kieg specifikus exo-k azok amik érdekesek, mivel azokat meg ki tudja még mennyire lesznek OP.;) - The Power of the Light Side
-
mg1992mg
senior tag
Na jó, engem megvettek kilóra ezzel a DLC-vel, előrendelve, jobban várom mint a Doom Eternalt
-
nagyúr
-
5150head
senior tag
válasz FireKeeper #15780 üzenetére
Jah attól nem kell félned, sztem ilyen nem lesz, csak extra loot meg cosmetic.
Kb az összes battlepass ilyesmiket ad csak (booster, credit, loot, cosmetic stb.) De van akit ez is tud motiválni.[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
válasz 5150head #15779 üzenetére
amíg csak extra lootról van szó, amit amúgy máshol is össze tudsz szedni, vagy cosmetic cuccokról, addig nem is igazán érdekel, de ha mondjuk egy új skill variánst is csak bizonyos ideig lehet megszerezni, akkor ideges leszek (mi van ha épp kiborul a bili és őrültek háza van melóban, egyszerűen nem lesz időm játszani)
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
5150head
senior tag
válasz FireKeeper #15778 üzenetére
A battlepass megjelenik lassan itt is. R6-ban is most jelent meg, de ott még fizetős része is van. (fizetsz+játsz is amennyit csak tudsz a plusz cuccokért) Ez az ubi nagy átalakulásának a része lehet. Gondolom így is akarják ösztönözni a playereket, h javuljanak a számok, hiszen ha jók a számok lehet szép grafikonokat csinálni amitől elélveznek a részvényesek, más úgyse nagyon számít az ilyen nagy cégeknél.
A Blizz is azért csinált mobilos diablot mert az Actinál látták milyen bazi jó számok vannak a mobil piacon (in-app purchase)... -
FireKeeper
nagyúr
ami egyelőre nem szimpatikus, vagyis hát nem tudni még hogy hogy lesz, de ha jól értelmezem a szezonális jutalmak csak az adott szezonban érhetőek el. értem én hogy a hardcore játékosok a leghangosabbak, de azért a casual közönségre is kéne gondolni...
-
FireKeeper
nagyúr
basszus visszajönnek az LMB rusherek a Black tuskba, NEEEE
-
5150head
senior tag
válasz #75376384 #15770 üzenetére
Félreértesz. Én akkor arra gondoltam, hogy úgy lenne nagyvonalú az Ubitól, és úgy tudna a legtöbb játékost visszacsalogatni, hogy a Gear2.0 az Episode 3-al jött volna.
Szerintem akik kiábrándultak a div2-ből, nem fognak megint 30 eurot költeni hogy játszanak vele plusz 10-20 órát. Nyilván a casual játékosokról beszélek akik többen vannak és nem azokról, akik napi több órát beletolnak még most is a játékba.
Az Ubi a leglogikusabb és gazdaságilag is jobban megtérülő utat választotta és nem pedig azt amit a rajongók érdemeltek volna. Ettől függetlenül ha abból indulunk ki ami az alapjátékkal is történt akkor fél év múlva (vagy még annyi se) 10euro alatt lesz a WoNY. -
dvd24
senior tag
-A loot 2.0-át megkapja mindenki,
-gear score emelés lesz 515-ös lehet mindenki,
-aki megveszi a kieget csak az lehet lvl 40, és nyilván pve területen sokkal erősebb lesz a 30-asoknál + a kieghez kapcsolódó új exoticok is csak nekik lehetnek meg -
i@lex
őstag
A hardcore-nak ez a dlc 10-15 óra... azután?
DZ újítások?
-
5150head
senior tag
(#15607) 5150head FireKeeper (#15606) 2020-02-07 16:21:18
Mivel náluk a pénz az elsődleges és utána jön kb minden más, erős a gyanúm, h a Gear2.0 a year2-vel fog csak jönni, Gear emeléssel meg minden nagyobb újítással...Sajnálom, hogy igazam lett
-
regener
veterán
Episode 3 holnap a YR1 passosoknak, többieknek jövő kedd.
30€ @ [link]
-
törölt tag
válasz Anonymus23 #15765 üzenetére
Mármint melyik része? Azért pakoltak bele nem kevés új tartalmat, a személyre szabhatóbb agent és társai. Meg úgy kb minden. Ha a legendary nehézség kellően nehéz lesz, akkor nem lesz itt gond.
hogy rohadna meg. -
Anonymus23
veterán
válasz -=Jam=- #15763 üzenetére
Az a baj, hogy nekem tetszik amit láttam, csak nem tudom, hogy a valóságban ez hogyan is fog működni
Nem veszem meg előre, az biztos, csak ha valami nagyon ütős ajánlat lesz.
Ha igaz amit írtak itt korábban, hogy az alapjáték f2p lesz, akkor a sok átvágott Ultimate tulajnak ingyen adhatnák a Y2P-t...[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
-=Jam=-
őstag
EP3 holnap, Warlords március 3
-
-=Jam=-
őstag
válasz Anonymus23 #15762 üzenetére
Azért ez a trailer elég odabaszós volt, de azzal sose volt probléma
-
Anonymus23
veterán
Hááááát, tarilerben mindig is jó volt az Ubi, aztán sűrűn nem azt kaptuk amit vártunk...
Én még szkeptikus vagyok.Hurrá lehet kutyát simogatni, már csak ez hiányzott a játékból
[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
5150head
senior tag
válasz ÍzÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ #15759 üzenetére
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Janusz001 #15758 üzenetére
nem mindig ugyanott van, van több lehetséges helye, próbáld végig őket.
amúgy tudtommal nem kell megcsinálni a bounty-ját, elég csak beszélni vele, és megtudod hol van cassie.
-
Janusz001
őstag
Snitch -et sajna nem lelem, hogy meglegyen a bounty Cassiehez, leírás szerint megyek 1040 safe house ból, de nincs ott, próbáltam ki-be log, de semmi. Van valami előfeltétele? wt5 -ben vagyok már.
-
s4hu|SyD^
addikt
Azt írják március 3. a DLC és £20 ami reális.
-
GAbre
veterán
válasz FireKeeper #15753 üzenetére
Igen ma ez:
Warlords of New York
De én az episode 3 rá gondolok.Avatar
-
GAbre
veterán
Üdv!
Nem ma kellett volna kijönnie az új kiegnek?Avatar
-
Octi
aktív tag
Akkor ki fog Washington ürülni.
Vagy az egész játék, még ennél is jobban.
Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
dvd24
senior tag
szerintem megintcsak ugyanúgy kell elképzelni mint a destiny 2-ben: akiknek az alapjáték van meg azoknak a level cap 30 lesz gondolom és csak washingtonban kolbászolhatnak, aki megveszi a kieget is az fejlődhet tovább és megszerezheti az új cuccokat, meg mehet new yorkba.
A pvp meg normalizálva lesz mint eddig.
-
arnikusz
veterán
Warlords of New York Expansion
- új open world helyszín New York,
- level 40,
- új exok, gear, skills,
- növelt endgame, tematikus 3 hónapos szezonnal.[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Kekebatta
tag
válasz FireKeeper #15737 üzenetére
Szerintem ez az ár még csak a Year 1, tehát 03/15-ig tart..
Vagy nem?
Akinek most van Y Pass-a az meddig él?
A vásárlás dátumától 1 év, vagy a megjelenéstől?
Mert az 2019/03/15..[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
hát hogy mi a magas, az relatív. pl én a year 1 pass-t csak leárazáskor vettem meg, mert úgy láttam hogy 30 eurót messze nem ér meg az early access meg az a néhány mellékküldi. de ha mondjuk hasonlóan lett volna csomagolva, mint ahogy sejthetően a year 2 lesz majd, tehát mondjuk Tidal Basin utáni összes tartalom csak a year 1 pass-al lett volna elérhető és nem F2P, akkor már mindjárt nem annyira irreális az a 30 euró.
-
s4hu|SyD^
addikt
Azt is mondogatják most, hogy free to play lesz. Ezért is annyik a DLC-k. Gyanítom az első expansion hasonló lesz akkor mint a kisfőnökök a Wildlands-ben vagy a kultisták az Odyssey-ben. Őszintén azok teljesen jók. Este kiderül.
Amiért bizakodva fogadom az az, hogy akkor Gear 2. már március? Meg egy youtuber mondta, hogy ő neki már régóta vannnak infói és nagyon jók az újdonságok. NDA persze így még nem mondhatott semmit.
Azért egy 19.99 egy DLC-ért reálisabb lenne.
[ Szerkesztve ]
-
-
FireKeeper
nagyúr
tekintve hogy az első évben a classified mission-ök kivételével (amik valljuk be, nem voltak valami fontosak) minden ingyen volt, szerintem nem elrugaszkodott, hogy ez fizetős legyen. persze nem akarom védeni az ubit, meg nyilván jó lenne ha ingyen jönne, de azért ennél még vannak toxikusabb üzleti modellel rendelkező játékok, és azért valamiből a deveknek is meg kell élni. sokan szoktak sírni fórumokon, hogy jajj nincs kontent, meg jajj csak pár új sztori misszió, amit aztán speedrunolnak 10 perc alatt, de nem árt észben tartani hogy azért azt is elég nagy meló megcsinálni, főleg figyelembe véve hogy ebben a játékban mennyire részletgazdag kb az egész világ. pl múltkor néztem egy videót a Ghost Recon Breakpointról, hát az olyan puritán, ég és föld a Div2-vel összehasonlítva (az utóbbi javára nyilván), pedig mindkettő 2019-es játék.
kovsol: tudtommal ha nincs meg a year 1 pass, csak a classified küldik nem elérhetők (minimális sztorit és néhány collectible-t tartalmaznak), valamint a két később hozzáadott specializációt nem kapod meg rögtön, hanem egy in-game progression rendszerben kell unlockolni.
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz elder troll #15725 üzenetére
DLC-k nélkül mennyire megy az ember amúgy most?
May the Force be with you!
-
noxon
őstag
Csak fizető lesz a new york dlc? Vagy 1 hét múlva kapják többiek is?
Érdekes, hogy egyre kevesebben jatszanak vele és kb egy játék áráért adják a DLC-t?
Megérdemelné az ubi, ha így még többen lépnének le a játékból.
We live in a simulated world...
-
elder troll
őstag
Átemelem az xbox topikból:
US store-ban 3$-ba kerül a játék. -
FireKeeper
nagyúr
-
s4hu|SyD^
addikt
Azért húzós az ár. Mikor lesz nyári leárazás? Kicsit kételkedve fogadom ezt, hogy New York csak azért mert sokan sírtak miatta talán?
-
felixo
őstag
Magyar feliratot tennék bele inkább.
Redmi Note 9
-
törölt tag
Itt egy leírás a lehetséges new york dlc-ről.
[link]Érdekesen hangzik, remélhetőleg legit is.
-
nagyúr
válasz FireKeeper #15710 üzenetére
még anno azt használtam triggernek a btsu kestyűhöz.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz wjbhbdux #15712 üzenetére
ha követik az eddigi üzleti modelljüket, akkor igen. lesz year 2 pass ami valószínűleg ad majd hozzáférést néhány mellékküldihez, illetve early access-t az új tartlamakhoz és specializációkhoz.
[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
skill builden stinger hive és cluster seeker, csipán gyógyítós chem launcher és striker drón. de amúgy szerintem minden skillt be lehet illeszteni valamilyen buildbe. kivéve a firefly-t. az egy f0s
-
NemMo
őstag
Ki milyen skill párost használ? Én a turret és drone-t használok a kezdetek óta, de unom már. Melyik páros szerintetek a leghatékonyabb?
-
felixo
őstag
-
s4hu|SyD^
addikt
Őszinte leszek. Megleptek. Sőt ott lesz Thylander is és nem lesznek időhöz kötve. Addig megy majd a show, bejelentés amíg akarják.
-
felixo
őstag
válasz Anonymus23 #15703 üzenetére
Tudom, hogy ez a Division 1, de a másik topic elég halott, ezért jöttem ide. A lőszer mennyiséget felette mutatja. 05/56. Ez valami mást mutat !?
Redmi Note 9
-
dvd24
senior tag
válasz FireKeeper #15700 üzenetére
Most olvasgatom redditet és rámutatnak páran, hogy a teaser trailer division óráján a koordináták manhattan-re mutatnak és nem coney islandre, valamint division 2 expansionként hivatkoznak a cuccra amit be fognak mutatni nem pedig episode-ra mint eddig mindig...
Lehet nem is írtam olyan butaságot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest