- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz #75376384 #17491 üzenetére
Akinek megvoltak a DLC előtti időkről az alapanyag, az le tudta craftolni a korábban gyűjtött alapanyagból.
Nekem is már a 3. tok gyűlik kifelé, meg a második Liberty.
Csak azt sajnálom, hogy a Nemesist nem farmoltam ki előtteDe ha már farm:
Nem tudom másnak mi tűnt fel, de ha küldetésben van a targeted loot, akkor én már nem is nagyon megyek, mivel pl volt olyan küldetés, ahol konkrétan 1 db targeted loot esett a boss lootján kívül. Mígnem ami területhez kötődik, ott ugye ha még van el nem foglalt CP, az máris jóval több, illetve a random eventek is dobálják rendesen.
Pl a múltkor 2 küldetés Space AHQ, összesen esett 4-5 targeted loot, mígnem egy területet elkezdtem farmolni, és ugyanannyi idő alatt esett 12 targeted loot.
Más is hasonlókat tapasztalt?;) - The Power of the Light Side
-
TheSoloenOne
tag
Ha volt alapanyagod igen, egyebkent "fixen" eshet Challange/HC-ban. 5% / 8%, ha jol emlekszem. Van egy exo lista, hogy mik eshetnek mission kozben.
Plusz a targeted loot-nal. Ennyi infom van.Heroic invaded Strongholds have a flat 8% drop chance for Liberty, Merciless, Diamondback, Sweet Dreams, Nemesis, Chatterbox, Pestilence, Dodge City Gunslinger's Holster, BTSU Gloves, Sawyer's Kneepads, Chameleon.
Heroic Missions and Strongholds have a flat 8% Drop Chance for Liberty, Merciless, Diamondback, Sweet Dreams, Nemesis, Chatterbox, Pestilence, Dodge City Gunslinger's Holster, BTSU Gloves, Sawyer's Kneepads, Chameleon.
Legendary Missions and Strongholds have a flat 10% Drop Chance for Liberty, Merciless, Diamondback, Sweet Dreams, Nemesis, Chatterbox, Pestilence, Dodge City Gunslinger's Holster, BTSU Gloves, Sawyer's Kneepads, Chameleon."
-
Anonymus23
veterán
Tényleg ennyire nehezen megy a szövegértés??? De Jam leírta neked, hátha úgy megérted.
Speedrun? Ez is mellément, remélem jobban lősz a játékban mint ahogy engem próbálsz itt megtalálni
Nem fogok buildeket osztani itt, mert mindenkinek más a meta. Olyat meg végképp nem írok majd egyikre sem, hogy az egyetlen életképes, mert mindig lesz másik is.
Egyébként köszönjük, hogy megosztottad, mert tényleg erős build (vagyis az elképzelés, a konkrét értékek nem látszanak), nekem is csak az "egyetlennel" van gondom, csak hogy egyértelművé tegyem újra. Vágod már?
;) - The Power of the Light Side
-
Nemo1
tag
Na, hogy milyenek az emberek...
Tegnap éjjeli bounty, persze a legnehezebb nehézségi fokon.
Akikkel oda mentem(mellém sorsolta a program őket), csak addig maradtak mellettem, amíg meg nem jelent egy NPC "rogue agents". Onnantól kezdve, aki meghalt, már lépet is le... Hiába hívtam be új társakat, mindenki ezt csinálta. Több mit egy óráig próbálkoztam, aztán amikor éjfél után már senki sem jött kénytelen voltam feladni, buktam is bounty-tÉrtem én, hogy nehéz...na de hol marad a küzdő szellem?
Nem vagyok profi, de a klánomban a minden nap a második legtöbb pontszámot elérő tag vagyok...
Ennek ellenére még a többi klán tag se jön segíteni, hiába hívom őket.
Ha ehhez hozzá teszem, a program fa*ságait, nagyon kezd tele lenni a hó cipőm.
Amit lehetett egyedül már végig toltam, most meg ha ez így megy tovább...Gondoltam vissza megyek a Division 1-be ott is van még vagy két küldetésem amit még egyedül nem sikerült megcsinálnom (szerintem egyedül nem is lehet) de alig van ember, akivel társulni lehetne, és azok is ugyan így álltak a küldetéshez.
A második, harmadik "újrakezdés", halál után, mind lelépet...Dehogy valami pozitívat is írjak, dx 11-re vissza térve(pedig ellentétben a Division 1-el, ezt már úgy reklámozták, hogy ez első sorban dx12-es játék!) ha nem kiabálom el, megszűntek a fagyások, hirtelen program kilépések.
-
BRABUS113
aktív tag
én úgy láttam igen, talán pont amit korábban linkeltem a pajzsos szettben a fickó azt írta ő lekraftolta
kb 14től elérhető leszek, szóval benne vagyok a zöld farmba, illetve a pisztoly alkatrészek összeszedésében
Steam: BRABUS113 ||| Uplay: BRABUS_113 ||| EAplay: BRABUS113
-
-=Jam=-
őstag
Pont nem speedrun-oltuk a RAID-et, kicsit mellélőttél, apa...
Amúgy meg nem érted, hogy Anonymus mit akar mondani...
Jelenleg nagyon sok életképes build van, úgyhogy hülyeséget beszélsz, hogy ez az általad használt az élhető csak az LMG mellett. Én konkrétan nem szeretek pl. rifle-lel puttyogtatni, úgyhogy nekem ez egyáltalán nem élhető build.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
aki esetleg probalta. a liberty 40-es szinten ugyanugy osszerakhato, mint korabban? ez a pisztoly farm legutobb zsakutca volt, igy lehet egyszerubb lenne vegigfutni a szukseges kuldetesen.
amugy targeted loot: egy teruleten set, ket teruleten provi. raadasul 1-1 terulet resetelheto. hosszu ejszaka lesz.
-
i@lex
őstag
válasz Anonymus23 #17488 üzenetére
Akkor mutass nekünk végre valamit, nagymester, mert a dumán és a raid speedrun-on kívül mást nem igen mutattál a nagyérdeműnek, apa.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz Anonymus23 #17488 üzenetére
Teljesen mindegy, mert hetente fog jönni az EGYETLEN build ami mindent visz. Youtube majd csak úgy okádja őket.
A másik meg az, hogy várható volt, hogy a magas DPS mindent vinni fog. Ha halottak nem tudnak megölni.
[ Szerkesztve ]
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
Anonymus23
veterán
Mi fáj ennyire?
Hogy ugyanúgy adod elő magad mint az általad sztárolt jútúberek?Egyetlen dologra reagáltam, az EGYETLEN-re.
OMG akkor te 10 nap alatt kipróbáltál mindent lehetséges buildet, kifarmoltad a maxos dolgokat, és ezek alapján autentikusan kijelented, hogy bár az LMG build használható, de szerinted a non plus ultra egy rifle build. OK, amúgy lehet OP és lehet nagyon jó, de ettől még kissé erős kijelentés, hogy az egyetlen élhető build.
Vicces egy srác vagy teKár, hogy nem érted miről írok, de mindegy is...
;) - The Power of the Light Side
-
-
i@lex
őstag
válasz Anonymus23 #17482 üzenetére
Köszönjük az értékes hozzászólást. Menjél írd meg a házit, fiam.
-
TheSoloenOne
tag
Szep, nagyon szep ! Baker absolute meta, foleg ugy, hogy en nagyon nem celzok jol .Nekem tegnap esett ki vegre.
Remelem nem nerfelik, mert csak szigoruan az LMG build-el elni unalmas.
Mar osszeraktam ket fajta tankot is, healer-t is, pont a fenti miatt.En meg mindig vacilalok a lenti ket build kozott, neha egyik jobb, neha masik.
Rifle-el headshot kell, es jobb a GS miatt mert kevesbe kell aggresszivnak lenni mint LMG-vel. Annak ellenere jo a dmg, hogy en eleg keves headshot-ot lovok. /benaLMG viszont a lenti build-el valami brutal dmg-et tud kitolni. Tolok par HC-t. es link-elek majd dmg-et, mert eddig csak olyan screen-em van ahol minusz a dmg
Perfect Glass Canon + Clutch, utobbi mert a zsak roll-jai nagyon jok.
Se a neves Petrov kezes nem esett meg, se a neves rifle kneepad olyan roll-al ami jo lenne.------------- Rifle : ( szerk,: itt megvan a 60% crit, csak most nezem a rifle nincs fel momdolva )
-------------LMG :[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
Tetszetős.
A Mercilesst honnan sikerült?
Az Overlord térdvédő nevesített?
Köszönöm.
Gondolkoztam és a Strikert elindítottam a CHC/CHD irányába.
A Strikerre fogom a következőt összerakni a Mellény megy jön a Badger a perfekt talenntel, a zsák megy jön egy Bloodsucker. LMG beraktam egy Strained 95%-os M249-et felstacckelve 330.000. per shot, az AR 282.000 per shot. A sárga pajzsos cleanert kettécsapta seperc a nagy lángszórósról nem is szólva.[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
i@lex
őstag
válasz TheSoloenOne #17469 üzenetére
Jelenleg ezt használom.
A lényeg, chesten owerwatch, táskán vigilance. Mivel pc-én nem tudom mennyire kell weapon handling, én konzolon 50%-ig toltam, plusz kismillió headshot damage. Természetesen hozzá a baker’s dozen - szerintem meta rifle. Kivétel nélkül mindig enyém a legtöbb kill és dmg ennek köszönhetően.
Egy hete használom, szerintem az lmg buildeken kívül az egyetlen életképes build. A legendary kívül mindenhova jó soloba is, rogue-ok sem kedvelték a minap.
Egy hét után erre a nagy widdz is rájött és megtalálta ezt a fegyvert ő is... [link]
Gyakorlatilag csak rifle targeting területen élek jelenleg, hátha esik belőle még jobb.
[ Szerkesztve ]
-
Nagus
senior tag
Megnyugodtam, hogy a tegnapi patch nem hozott változást semmiben ami engem érintett volna!
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz FireKeeper #17472 üzenetére
Az random ha jól tudom és bárhol megjelenhetnek szerintem. Javítsatok ki ha tévedek.
-
FireKeeper
nagyúr
random skill buildes csávóval megcsináltam az első lvl4 CP-met. nem úgy volt amúgy hogy rugók is jönni fognak??
[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
TheSoloenOne
tag
Valaki emlitett regebben rifle buildet, hogy mennyire jo.
Hat nagyon igaza volt -
Mr.Franczy
aktív tag
válasz Hector_23V2 #17467 üzenetére
Olyan típusú pajzsot válassz, s akár még, durvább fegyver is mehet!
Gazember
-
Hector_23V2
újonc
Sziasztok!
Egy lehet buta kérdés, itt lehet shield mellé smg-t használni mint anno div1-ben? Ha igen, akkor mi a módja?
Köszönöm.
-
need
addikt
Estét..
Az SHD szint az mennyi az annyi..? hol van a vége tudja valaki..?
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
Rayner
őstag
jujj de tele van a fszom mára a deltákból
-
NemMo
őstag
Milyen ez a New York dlc? Mekkora a terület és milyenek a küldik? A grafika?
-
vvega30
senior tag
Specializáció pontokat hogyan kapok leggyorsabban?
Illetve még mindig LF Klán!NEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!
-
törölt tag
Sziasztok. Szeretnék par dologban segítséget kérni. Elmagyarazna nekem valaki hogyan kell craftolni, mert a frissítés óta ezt nem látom át?Az exo fegyvereket hol lehet ki farmolni? Valaki felvenne és el magyarázná ha lenne felesleges pár perce. Este 7 után leszek.
Psn id: manoman_hun
Köszönöm. -
nagyúr
néhány tárgy dz only jelenleg, főleg a sárga nevesítettek közül, és 1 vagy 2 exo. volt korábban belinkelve egy google táblázat, ott ezek fel vannak sorolva. szerintem jelenleg nagyon jó szetteket lehet összerakni dz-n kívül is.
a dz-ben lévő ttk jelenleg extrém alacsony, ezt elrontották a balanszolás során, vagy már nem jutott rá idő, hogy foglalkozzanak vele kiadás előtt - igazából mindegy. nem ilyennek szánták, emiatt előbb-utóbb jönnek olyan patchek, amelyek kifejezetten a pvp rulesetet változtatják. jelenleg az extrém alacsony ttk miatt a meglepetés előnye fokozottan érvényesül. aki nem akarja, hogy lelőjjék, az ne menjen be a dz-be.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
nagyúr
válasz Winnie The P #17450 üzenetére
az agilis fejlesztői módszertan egyik alapelve, hogy a sok kis release alacsonyabb rizikó, mint egy nagy. mivel a piac hozzászokott ahhoz, hogy nem on-the-fly patchelnek, ezért a sok kis release sok kisebb-nagyobb leállással jár.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Ryne
újonc
Sziasztok!
Összefoglalóban nem találtam róla semmi, nemrég kezdtük 1-2 barátommal a játékot.
Jól vettem észre, hogy a DZ az komolyan arról szól, hogy melyik csapat mely sarokba campel be, majd amikor 12 attoszekundumra nem figyel a másik akkor gyorsan nyomnak egy roguet, hátbalövik őket, majd azzal a lendülettel mennek is vissza non-rogueba?
Illetve van valami spéci dolog a DZ-ben, vagy tényleg ilyen szinten nem létező a balance és a matchmaking? Kb. kivétel nélkül oneshottal ölt meg mindig minden más játékos minket. Láttam is, hogy fel vannak skálázva a statjaink, de ezek szerint közel sem elegendően.
20-21-es szintűek vagyunk, gondoltuk megnézzük mi ez, és a gépek ellen egész fun is volt pedig...És akkor innen jön a másik kérdésem is: (Egyelőre nincs meg a NY kieg), meg tudom, hogy az endgame is még messze van, de meg lehet szerezni a legjobb geart a DZ-s mizérián kívül is? PvE játékot szeretnék, nem gankfestet, tegnap 3x próbáltuk meg különböző időkben, lootot soha nem sikerült kivinnem, mert mindig jöttek a maxgearesek aztán szétszedtek.
Ha viszont csak onnan lehetne megszerezni a legjobb cuccokat akkor inkább már most ennyiben is hagyom az egészet. -
dvd24
senior tag
Csak nem akar esni a Bullet King, hát be kellett érnem a svédelt változattal: egy IWI Negev steady hands talenttel
Oké, nincs rajta fancy DPS talent mint mondjuk a strained de kárpótol a nagyjából kifogyhatatlan lőszerrel, az újratárazás nélküli folyamatos lövéssel és az extrém jó stabilitással és pontossággal. Próbáljátok majd ki ha van rá lehetőség.
-
Habugi
addikt
válasz Winnie The P #17450 üzenetére
Ismét kiemelném h nem szándékozom védeni őket, de a kieg & NY update óta többet foglalkoztak a játék lábon-tartásával mint az elmúlt évben összesen.
Van bármi kisebb-nagyobb gikszer és egyből nyomoznak majd jön a maintenance ami javítja.., persze "mókás" amikor a maintenance által okozott hiba miatt jön a kövi maintenance deeeee, szóval na, inkább ez mint hogy lese szarják. _Szerintem_
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Winnie The P
őstag
Ku@va jó ez a rengeteg leállás. A másfél óra alatt nem értek rá!
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
Lifer092
senior tag
15:15-kor 15 perces leállás lesz, kapcsolódási problémákra jön a "javítás".
-
s4hu|SyD^
addikt
Azt hiszem a sok játékos akit szereztek mind el is fogja hagyni a játékot a bénázásuk miatt.
-
Gubu0101
veterán
Már twitteren írták,hogy vizsgálják a hibát,mivel minden platformról már jelezték a problémát
Majd bedobnak megint vagy 3x félóra karbantartást,mint NY után,mire "normális"lesz[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Gubu0101
veterán
Jól sikerült a karbantartás 3 perc játékban és deltázik is,már a harmadik deltát kapom
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
szucstom
őstag
Sziasztok!
PS-re van esetleg társaság RAID-re? rég voltam már, ideje futni 1-2 kört
PS4 ID: Z0D14C_1990; Manjaro KDE
-
arnikusz
veterán
válasz s4hu|SyD^ #17437 üzenetére
Acosta zsákot használok a HW-hez. Aces-t próbáltam a múlt héten, de már nem adta mint a patch előtt sajnos. LMG Infantry MG5 a Strikerhez veszett és Negevvel használom, de ott van a Pestilence is ezek Strikernél Gunner speckóban +15% rate of fire-t adnak ezzel a nagy böhömöket bedarálod az elektromos csapda használata mellett.
-
BRABUS113
aktív tag
válasz s4hu|SyD^ #17432 üzenetére
Korábban linkeltem egy pajzsos szettet, az sem rossz szerintem, már ha tetszik ez a stílus.
https://www.reddit.com/r/thedivision/comments/ffognp/shield_true_patriot_tardigrade_liberty_heroic/
Mint ahogy írta arnikusz a játékstílusodnak megfelelő szett építéseSteam: BRABUS113 ||| Uplay: BRABUS_113 ||| EAplay: BRABUS113
-
dvd24
senior tag
Amit a legkönnyebb összeszedni az 3 providence, 1 ceska, 1 grupo sombra és egy fenris vagy petrov, attól függően, hogy AR vagy LMG párti vagy. Én a petrovot javaslom egy fasza MG5-el.
Mindenhol piros legyen, addig pakold magadra a CHC-t amíg minimum 55% megvan, aztán mehet minden CHD-re.
-
arnikusz
veterán
A játékstílusodnak megfelelő.
Komolyan Negotiators D., True Patriot, Striker-ha ügyesen célzol, CHC/CHD build 3Providence, 1 Ceska, Exotic maszk, meg még egy az Overlord térdest látom. Végül skill healer tactician ha csapatban, ha alone akkor Seeker és Hive.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
s4hu|SyD^
addikt
Na én is elértem a 40-et. Van még Vivian meg Keener hátra. Mi a cheese build most, ami minden visz egyedül is?
-
TheSoloenOne
tag
A velemenyetek szeretnem kikerni tankhoz :
- 4x True Patriot + Exo chest + Forge
vagy
- Exo chest + Forge + Protector a tobbit meg nem tudomKoszi szepen !
-
arnikusz
veterán
válasz #75376384 #17421 üzenetére
Nem csípázom a Negot kedd este Velizar, Jam, Cikasz társaságában toltuk heroicon a manhuntot és volt mikor a csapattársnak nem proccolt- magyarán bugos.
Most a Strikert akarom tesztelgetni a héten, aztán majd meglátom merre.
Az biztos először a Tip of the Spear jön majd már van 3 db.[ Szerkesztve ]
-
Bird
addikt
válasz Gubu0101 #17409 üzenetére
A nagy armor nem véd meg, 55%+ chc kell és legalább 110% chd. Minél gyorsabban ölsz, annál biztosabb, hogy nem kerítenek be és darálnak le 5 sec alatt.. A chd lett az új dte.
Szólóra a 4-es dilemma nagyon op, betegeled őket, aztán egyszerre osztod a sebzés 60%-át mindenkire....
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
pottyoske197
tag
válasz arnikusz #17419 üzenetére
En mar regota abba nyomom , egyeb hasznalhatot nem kaptam vagy nem jott ossze a kep. 3 provi 1 fenris 1 ceska 1 grop.. ez utobbit csereltem +10 rifle damage osra mert ar+rifle t kinozom- Gunner spec el
52% CHC 80% koruli CHD kb amire emlekszem fejbol , Unstopable force es az armor visszatoltes 60 secenkent ha lelovik rolam. kb
nem maxos minden de elmegy.
striker osszejott minden elem de sajnos gyengebb atributumokkal, meg nem probaltam
4 es CPk siman mennek vele 2-3 fos csapatban meg Challange kuldik barmeyik. van mikor siman 1 lovestol fekszem valami ultra brutal tavcsovestol vagy bugtol mert olyan is volt hive felszed.
Neha neha az armort ha lelovik nem kapcsol be a teljes visszatoltes amit a talent ad de ezt mar UBIs programtol megszoktam, olyankor marad a karomkodas[ Szerkesztve ]
pottyoske
-
törölt tag
válasz arnikusz #17419 üzenetére
ott a negotiator. maszk, tok, terd farmolhato. taskat krafoltni kell. fenris melleny es ceska kesztyu.
a firewall dps-re nem jo, semmi ertelme valtani, en is csak azert hasznalom, mert ki kene maxolni. egyetlen talent (vagy mi a neve) jo, amikor begyujtja a melletted levo ellenfelet, amint lelovik az armort. ez mar rengetegszer mentett meg. a gunner minden masban veri, raadasul ott az ammo regen is.
-
arnikusz
veterán
Gondolkodtam chc/chd 3 providence, 1 ceska, 1 gropus, 1 fenris AR builden, de nem esnek megfelelő elemek, így játszom inkább felváltva a skill és a Striker buildben, ha elérem a manhunt 35-öt szombaton és kidobja az exo maxot akkor vissza New York és Bulletking/Lady Death farm míg nem jön a következő manhunt. Max. ha leszünk 1 Raidre a 40-es EB még érdekelne, hogy muzsikál.
-
chungee
addikt
Napot!
Nálatok is vagy csak nálam van ez a jelenség
-
dvd24
senior tag
válasz arnikusz #17408 üzenetére
Én survivalist talenttel nyomom:
+10% protection from elites (ez már sokszor megmentett a oneshottól)
gyógyító seekerA táskámon a companion talent van, és a mender seeker meg a fixer drón, vagy együtt vagy külön de mindig aktívak, ezért folyamatos az önheal és a +15% DMG is. Így legalább mindig be lehet kapcsolni azt a direktívát is ami meggátolja, hogy harcon kívül regenerálódjon automatikusan az armor.
-
regener
veterán
Nekem az elekromos csapda konkrétan sosem sokkolt eddig senkit, még piros mobot sem.
Pedig dobáltam én(#17411) Joccc07
7-es szint kell ha jól rémlik a klánhoz, plusz fel kell bérelni a csajszit a Theater-ben, aztán ott lesz az asztalkájánál.
A másik hogy a klán vendornál mindig olyan szintű cuccok vannak amekkora szinten épp jársz, így bele kell húznod a 40-re, hogy egy 40-es fegyvert vehess pl(#17412) BenSopra
+1
Amióta a mobok simáén szednek lövésenként 2-300 ezreket azóta nincs értelme a 300k körüli HP-t viszajátszani, amikor az armorod legalább a duplája és kesztyűn is van 5% armor on kill és módosítóban is lehet vagy 20 ezer darabonként. Plusz armor regent is simán lehet 15 ezret / sec csinálni.[ Szerkesztve ]
-
BenSopra
tag
Én nem látom értelmét használni, a WONY előtt igen, azóta nem.. Olyan kevés a base health -vagy magas az enemy damage-, hogy mire proccol már fekszel.. Emellett ugye neked kell megölnöd az enemy-t, nem elég hogy lövöd mint a clutch-nál volt..
Mióta WONY van, ki sem léptem a Gunnerből, egyedül akkor fogok ha esik egy Nemesis és összerakok egy csipabuildet. -
Joccc07
addikt
Hülye kérdés de a klán vendor csak klán tagoknak elérhető, igaz?
Mert klán tag még nem vagyok. Ahhoz túl alacsony a szintem.
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
Gubu0101
veterán
válasz Kiscsőke #17405 üzenetére
Jól írják,van Vendornál is Vettem is egyet pluszba,bár nem tudom minek
sith7 A szokásos napi karbantartás,persze semmit nem ér Nem ártana ha már helyretennék
Jó a szett,ha nem rambózok meg csak fedezékbe vagyok,le is teszteltem most challenge bountyn,de sokat nem ér,hiába sebzek nagyot,pillanatok alatt leszedik azt a kis páncél.Inkább vissza pakoltam 1.2M ra sajnos kell ennyi minimum
-
arnikusz
veterán
válasz Lgabor007 #17406 üzenetére
A Clan vendoros must by. amit kaptam gyagya volt a manhunton.
Gubu a Firewall specialitás ( a +30% heal ölés mellett) jobban adja mint a Gunner?
Köszönöm.Láz igen az enyém 102.3K , ha valamennyi szettelemen van 15% fegyversebzés, megy az SHD 10% kihozza a 100%-ot plusszba.
Gubu meg lehet oldani én tegnap a fenti mutatottban 3 challenge CP-t és 2 challenge bountyt csináltam, az egyik CP-nél még jött 2 Rugó Agent is. Annyi hogy az elektromos csapda használata ajánlott
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
válasz Attila.85 #17400 üzenetére
The servers will shut down for an unscheduled maintenance on Thursday, March 12th at 10:00 AM CET / 05:00 AM EDT / 2:00 AM PDT.
Estimated downtime is approximately 1.5 hours
Maintenance Notes:
Fixed a bug causing some players to achieve invulnerability.
Fixed an issue that prevented the "Secure the Area" objective to be updated on Roosevelt Island.
Fixed an issue that caused friends to appear as offline.
Fixed an issue that prevented NPCs from dropping crafting materials.
These fixes are part of the ongoing efforts to fix bugs discovered since the launch of Warlords of New York and we are working on further changes/fixes that require additional time and will be deployed once ready.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ukrajnai háború
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Windows 11
- Házimozi belépő szinten
- Asszociációs játék. :)
- Suzuki topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest