- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- LG LCD és LED TV-k
- Raspberry Pi
- Home server / házi szerver építése
- Milyen processzort vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvd24
senior tag
A 4 safe houseban lévő ládára gondolt, amikhez fejenként 5 shd tech kell hogy kinyithasd.
De amúgy az SHD tech cache-ek nyitogatását is hagyhatod 40-re mert mindig van mellette egy csomó láda így amikor gyűjtögeted őket felszedhetsz egy rakatnyi 40-es cuccot is.
[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
Tudom mindenki már 40 - es szedi a jó cuccokat, csak annyi a kérdésem, hogy a dlc - ben lévő shd ládákat Ti simán megtaláltátok ?
Nekem Youtube videót kellett néznem , hogy 1-2 -t megtaláljak. -
rollervaz
csendes tag
Helló. tudnátok segíteni h mi a fene lehet ez? Belépek a div 2-be és 2-3másodpercenkét betölt, azt írja: connecting to div2 online services. (betölt)Oda szaladok a dz ajtóhoz ott azt írja: resticred:scanning in progress......(megint tölt) látom az ajtó mögött h valaki belép a dz-be. Elakartam utazni 1 másik safe houseba de nincs annyi idő mert megint tölt. pc,media box újra indít ugyanaz.Mi lehet ez?
-
Micsurin
nagyúr
válasz Maxxy10 #17083 üzenetére
Köszi lehet az lesz! R6-ot leszámítva a játékok többségét pcn is kontival szoktam nyomni egy ideje.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Van valami opció amivel nem kell mindig space-t nyomni ha a fedezéknek a sarkán átakarok fordulni? Boxon elég csak hosszan nyomni a joyt abba az irányba és át megy nem kell mindig A-t nyomogatni hozzá.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Nagus
senior tag
Az én eddigi véleményem maradt a játékról kiegészítve azzal, hogy mint ha megcsappant volna a játékosbázis. A DLC előtt mindig jött a segélykérésre agent most meg (tesztelve) órákat kell várni rá. Annak ellenére, hogy jól szét cseszték a játékot a shotgun 5 km-ről 1 lövés vagyok megmaradt (500k hp, 1,2M armor)... hát kurvára nem reális egy olyan fegyvernél ami közelre van.
A DPS-em DLC előtt 6-7 millió volt nevesítettre. Ez most elitre majd 10 millió, nevesítettre meg 2,1 millió ennek ellenére szinte semmit nem ér mert másodpercek alatt darálják le a sokkal nagyobb páncélt és hp-t, mint ami DLC előtt volt. Ja és még azt hozzá kell tenni, hogy azoknak még nagyobb szívás az egész akik nem vették meg a DLC-t!!!
Ja és persze az apparel ládát, kulcsot sem ad olyan sűrűn, mint DLC előtt, meg persze a textil rewardot is szépen visszavették a hiányzó pár ruha textil árát meg szépen fölfelé...
[ Szerkesztve ]
-
Joccc07
addikt
válasz ProEvoFan #17076 üzenetére
Én is így gondoltam. De... A 2 fő küldetés után kifordul a játék önmagából. Megjelennek a Black Tusk katonák és elfoglalnak mindent. Onnan kezdesz gearelődni.
Fel lehet úgyis fogni, hogy a 30. Szintig tart a tutorial. Utána kezdődik el csak a game.
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
용 Bob
senior tag
Sziasztok!
Hát tavaly augusztus óta sokminden változott, jó irányban Nagyon tetszik eddig az új DLC.
A kérdésem csak annyi lenne, hogy most a régi 30-as cuccokat lehet betörni? Illetve ha végzek a DLC-vel, Waashingtonban is 40-es leszek, vagy ott 30 a plafon.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
MSI B350M mortar; R5 3600X; AC Liquid Freezer 240; MSI Gtx 1660ti ventus xs OC 6g ; Corsair LPX 16GB 3200@3200 / CL16; Phanteks enthoo pro m; Logitech G203 // Beyer Dynamic DT 770 Pro; Korg DS-DAC-100m
-
ProEvoFan
nagyúr
Alapjátékban elértem a 30as szintet.Van vissza 2 fő ill 20 mellékküldetés.
Ha ezekkel végeztem vagy már akár most is, mik azok a lehetőségek, ahol dobhat jobb geart?Bounty?Újrázom a küldetéseket nehezebb fokozaton?
-
TheSoloenOne
tag
válasz Habugi #17073 üzenetére
Kosszonom szepen, ez igy teljesen ertheto. Hasonlo dolgokat tapasztalok en is.
Vsizont en egyedul jatszom, nincsenek barataim sajnos
Ennek ellenere kivancsi lennek, milyenek a HC kuldetesek stb.
Firewall nagyon jo tipp, lehet valtok a gunner-rol emiatt, koszi.
Nekem ugye mas a prio picit a stat-okon, pl: AOK vagy HOK teren a solo-zas miatt.
Viszont megint attol felek, az lesz mint patch elott. Solo-kent max Challange, ami tul konnyu.
A HC meg tul nehez egyedul. Ezzel kezdhetnenek valamit...
#soloplayerlifematters ![ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz Hublot #17056 üzenetére
..csak egy száááázasz!!
Főleg Heroicon játszom másod-harmad magammal, ott alapból olyan a bejövő dmg, hogy nem számít.
Ezzel a hp & armor mennyiséggel bekapok annyi damaget ~1.5mp alatt, h miliméter marad a HP-ból, na most ha 700K armor helyett van 1.2M, akkor nem 1.5mp alatt lőnek halál közelibe hanem ~2-2.5mp alatt (kipróbáltam második este), kvázi marhára mindegy, akkor már inkább a DPS.Elmondták ők is párszor, direkt olyanra csinálták a balanceot, hogy nincs többé olyan h masszív dps mellé masszív tank (lásd pl Clutch az update előtt). Választani kell.
Amivel nagyon észnél kell lenni az sokkal inkább a Health management, mivel te is GC-vel tolod chesten nyilván tudod, miszerint vérzés & tűz egyenlő a halállal az 50% miatt.
Szóval ezért a Firewall, ott a 30%-os health on kill, ha van elég damage elég jól véd, gyak. dps tank.[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
vvega30
senior tag
Ha átmegyek NY-ba akkor nem is tudok visszamenni csak ha megcsinálom a DLC-t?
Mert átmentem lvl24-en és most nem enged vissza...NEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!
-
modflow
veterán
Ha van Year 1 pass-om, akkor nekem ingyenes a Warlords Of New York?
Vagy ez mindenkinek ingyenes?
-
i@lex
őstag
válasz TheSoloenOne #17062 üzenetére
Hát ez az 1,2 milliós palival egy challenging bountyn találkoztam, a tegnapi 1,8m-os dz landmarkozás volt. (Hard, challenging, heroic).
Az 1,8m-os srácnak természetesen 170.000 armor volt minden cuccán majdnem.
-
i@lex
őstag
A héten már a sokadik ugyanilyen buildet látom. Tegnap is dz-ben egy srác velem volt, csak neki 1,8m armorja volt. Gyakorlatilag halhatatlanok voltunk.
Protector talent táska, és kill után armor visszatöltös shoti, most így nem tudom hirtelen mi volt az a perk.Egyfolytában bónusz armorba rohangáltunk. Brutál jó cucc.
-
arnikusz
veterán
válasz TheSoloenOne #17058 üzenetére
Magas a DPS és CHC/CHD a játék továbbra is a DPS-t részesíti előnyben. Plussz 40 SHD szinten már szépen halad a karakterépítéssel.
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
TheSoloenOne
tag
válasz Habugi #17055 üzenetére
Noice !
Hogy birsz eletben maradni 670K armoral, meg armor on kill nelkul ? Semmi cinizmus, en fekszem kelek annyival.
Olyan 900K es 1 milla kozott erzem magam biztonsagban.Valaki probalkozott mar HW set-el ? En osszepakoltam egyet gyorsan.
2 milla seeker 25 sec cd-vel, 816 hive dmg ,de nem volt valami megnyero. Allitolag recalib utan be bugolnak a setek es nem mennek a set bonusok.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
itt az overhreal-es cucc:
"When groups of enemies spawn, some of them will sometimes be lieutenants who give a health buff to those around them.
You can tell there is a lieutenant around because all of the other enemies will have an extra green health bar. Lieutenants have a double chevron icon and are typically gold or purple. By killing them, it will reduce the health of the other enemies receiving their buff.
Knowing this and exploiting it will make a dramatic difference in your time to kill on groups of enemies.
I think many of the bullet sponge complaints are related to this mechanic, and not knowing about it. It doesn't make harder difficulties a pushover, but it will dramatically change the spongy feel of things." -
Habugi
addikt
válasz TheSoloenOne #17051 üzenetére
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
s4hu|SyD^
addikt
Lesz még itt sok változás. Vizsgálják a nehézségeket is. Mivel PTS nélkül lett "bedobva" egy nagy update 3-4 hét csak a csiszolására fog elmenni. Lehet keveset is mondtam.
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
pzstm
titán
az a P416 gusztustalan, ha csak strained-et kellett rárakni
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
TheSoloenOne
tag
válasz velizare #17049 üzenetére
Igen, felemas. Mert en ugy tudtam lehet resetelni, es nekem a DC-sek kozul nehanyat be is resetel a nehezseg valtas. Szoval biztos igaz amit ir, de nem mukodik. Viszont a valos problema az , hogy az NPC-k nem foglaljak vissza a CP-ket.
En megcsinaltam minden CP-t szintezes kozben, es NYC-ben azota zold mind. A CP farm, nekem mint solo player az egyik legjobb pve buli. Ez most meg nem megyKozben alakitgatom a solo buildem. CHC 59.7 CHD 116.7%
Az igazi az lett volna ha rate of fire va a health dmg helyett.Na meg egy szerk.
Amugy szerintem a DC es NYC freeroam nehezseg kozott is van valami geba.
DC-ben a lenti buildel Challange-en siman jatszhato. NYC, one shot kb. Bar lehet csak bekepzelem.[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz Winnie The P #17045 üzenetére
annak hogy egyszer három óra helyett két óra volt és 30 perc helyett 15 perc?
Hétvége előtt rengeteg dolgot javítottak, helyreraktak. Keddtől péntekig test-el, buildekkel, release-el ez több mint szép teljesítmény, bárki bármit is mond
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
nagyúr
válasz TheSoloenOne #17040 üzenetére
vagy nem. ezt chris gansler írta redditen:
Control Points don't reset with Global Difficulty. The enemy factions respawn and will take over CPs as they do normally but it's not an instant reset. When the seasonal Manhunt targets are available some of them will have a CP attached to them. To be able to replay them it'll allow those CPs to reset but it's not all of them.Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
-
BT86
tag
Ha már server leállás van fárasztanálak Titeket pár noob kérdéssel, amikre olvastam pro és kontrát is, ezért nen teljesen tiszta, hogy is kéne csinálni
1. Hyenas chestek (most ez aktuális, gondolom a többi kulcsos chestre is ugyanaz a válasz) nyitásával érdemes várni? Level 10-en vagyok.
2. CP-ket, alagutakat, kaja/víz/alkatrész-eket érdemes minden nap lootolni, donate-elni? Azt olvastam, hogy a "nagy" ládát a CP-ken (biztos van szebb neve is, de nem jut eszembe ) inkább később érdemes nyitni, meg a donate is később válik fontossá. De a donate esetén ez nem volt teljesen tiszta, hogy mit jelent. A Black Tusk érkezése után?
Csak ha megnyílik még néhány terület, akkor ez már eléggé időigényes lesz, nem tudom ér-e annyit...
3. Nem használt fegyverekkel, gearekkel mit érdemes csinálni? Bontani addig míg tele leszek az alkatrészeikkel, utána a többit eladni (kivéve mindenből párat, ha projecthez kellene)? Vannak olyan alkatrészek amiket csak bizonyos szintű vagy típusú cucc bontásából lehet szerezni?
4. Alagutak csak a felfedezésük után jelennek meg a térképen?
5. Xboxon másnak is bugos a térkép? Nem mutat minden ikont, csak csak mindig miután átlépek másik lapra és vissza a térképre. -
ori_za
tag
válasz Winnie The P #17045 üzenetére
Update: We've completed the maintenance, Agents! Servers are coming back online, thanks for your understanding.
uplay: Oriza_HUF
-
Winnie The P
őstag
válasz regener #17044 üzenetére
Értem, de hányszor kell még ezt csinálniuk? Akkor lőjék ki, egy fél napra aztán kész. Ennek így semmi értelme!
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
regener
veterán
válasz Winnie The P #17043 üzenetére
Lett volna kora délután egy 30 perces, de eltolták hogy ne csak 1 dolog legyen benne hanem a már említett többi is.
-
Winnie The P
őstag
válasz Winnie The P #17041 üzenetére
De már megint ki van írva a 30 perc!!! Mi van itt???
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
regener
veterán
válasz TheSoloenOne #17040 üzenetére
Ez csak egy felhasználói írás, a maiban nem említik egyáltalán:
- Fixed an issue causing players to be locked out of their inventory under certain circumstances
- Reduced the amount of XP earned from failing the Target Practice activity to prevent an exploit
- Reduced the XP gained from multi-kills
- Increased Specialization Points rewarded from Bounties and Projects
- Fixed Blueprint reward preview in Projects not showing correctly(#17041) Winnie The P
Karbantartás a fenti bugokra, elvileg 30 perces csak.[ Szerkesztve ]
-
Winnie The P
őstag
Megint nem mennek a szerverek! Pont küldetés közben b@szott ki!!!!!
-
TheSoloenOne
tag
CP-s problema legalabb meg lesz oldva :
https://forums.ubisoft.com/showthread.php/2196579-NYC-Control-Points-are-not-getting-retakenHunteresrol is van topic.
-
Nagus
senior tag
Az én hunteres problémámat is megoldhatnák már valami update-el... Az apartment 23 ajtaja állandóan nyitva van és a falnál sincs interakció így a hunter nem spawnoltatható le...
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz TheSoloenOne #17037 üzenetére
Hát ahogy láttam annyi a bug, hogy talán megpróbálom hétvégén, ha nem jegelem amíg helyre nem rázzák.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz TheSoloenOne #17035 üzenetére
Kéne pedig.
-
TheSoloenOne
tag
Valakinek van otlete, hogy a CP-k mikor resetelnek ? Global difficulty valtoztatastol nem.
-
BT86
tag
válasz l.skywalker #17027 üzenetére
Oops, úgy olvastam, hogy 7 napig él az első bejelentkezéstől. Akkor sorry, reméltem a program által a tapasztaltabb játékosnak is lehetne haszna a segítségnyújtásból :)
GT: BT86x -
l.skywalker
félisten
PC-re már sehol nincs ez a 3 €/$-s ajánlat?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Nagus
senior tag
A kiosztott SHD pontokat lehet resetelni valahogyan úgy, mint a specializációt?
-
addikt
Balance adjustments:
We will be adjusting the loot quality in the Dark Zone with tomorrow's maintenance. When we made changes to the loot quality internally before Warlords of New York launched, we wanted to adjust heroic difficulty loot for missions.
When doing so the loot quality in the DZ also was changed, as the difficulty reflects heroic level missions.
But the Dark Zone loot quality had already been adjusted up before, which meant it double dipped with the change and therefore is currently higher than we intended it to be.
With the change tomorrow, loot quality and the number of god-rolls in the Dark Zone will be reduced and it will be on par with challenging-level missions’ difficulty.
Na, aki nem szerezte meg a sok god-rollját a héten, annak fityisz -
l.skywalker
félisten
A Friend Referall már nem érvényes rád nézve, mert már te is veterán vagy 2 óra után. Írd be ide az Xbox GT-d, hogy akik olvassák a topikot fel tudjanak venni Live-on. Én felveszlek, habár nem nagyon játszok vele
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz TheSoloenOne #17025 üzenetére
Exploit javítás.
-
TheSoloenOne
tag
ismet karbantartas, 15 perc mulva 30 perc FYI
-
BT86
tag
Sziasztok!
Xboxon lenne kedve valakinek kicsit felvilágosítani egy kezdőt egy kis közös játékkal? Akár Friend Referral Program keretein belül (vasárnap kezdtem el játszani, lvl 10 vagyok - BT86x)
Végre egy FPS ami tetszik xboxon. Az első rész valamiért nem fogott meg, ezért is halogattam a 2. rész megvételét. Most meg már azon agyalok, hogy megvegyem-e majd a dlc-t
Összefoglalót, más topicot, youtube-ot már néztem, de van csomó dolog, ami egy kis közös játékkal könnyebben átlátható lenne
Köszi is az összefoglalókat, sok kérdést eloszlattak![ Szerkesztve ]
-
CaNNa3IS
senior tag
Sziasztok
Klánt keresnék 2 társammal együtt. Egyik egy hölgy. Jelenleg 5-en vagyunk de csak 3-an aktívan. Nem mondom, hogy mindennap de 3-4 alkalom per hét plussz akár hétvége mehet.
Raidet csak discoveryt csináltunk eddig. kb 300 óránk van a játékban.New Yorkról csak annyit, hogy egy centet nem sajnálok az árából. Nekem hozza amit elvártam.
Köszi srácok
Stay up Stay humble Ride hard Get stoked
-
törölt tag
válasz TheSoloenOne #17020 üzenetére
Teljesen. Sok jóra ne számíts. Én mindent eladtam vagy töröltem.
-
marky1970
tag
Mennek a szerverek!
Omamil
-
simonl
tag
Király, végre ki tudok venni egy szabadnapot, hogy nyugalomban "feltápoljam" magam 40-es szintre...erre MIKE-03
Azt hiszem igaza van a volt feleségemnek.....öreg vagyok már ehhez...A nők félelmetesek. Semmit nem mondasz, mégis mindent értenek. Ők mindent elmondanak, mégse értesz semmit sem.
-
arnikusz
veterán
SMG-s targeted loot DZ-ben milyen exo esik? Hát Pestilence, vissza is mentem New Yorkba a Tombos fő küldetésben Golan esik akkor cserélem a maszkot és a tokot. Az Exo zsák a több löszerrel és egyebekkel használhatónak tünik.
DZ-ben ha betöri az Agent az esett cuccot ad darabonként 1 DZ pénzt, de ki kell menteni.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Madoc
veterán
Xboxosok! Home társam vette meg a dlc-t csak és simán át tudtam menni new yorkba és 32 levelen vagyok. Szoval ugy néz ki megy a homolás a dlc-re is.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
arnikusz
veterán
Ma nerfelik a Negev LMG-t, meg azt a bugot, hogy heroic szinten DZ ben esnek a jó cuccok 9.30- 12.30 maintenance.
-
arnikusz
veterán
Tegnap Heroic szintre feltoltam a 4- es CP blueprint miatt. Egyet megcsináltam egyedülkb. 30 perc, de fel kell gearelődni. SHD- ben a DPS- t választottam, még megnézem újra az Acest, Negotiatorst, de valószínűleg marad a 3 Golan, 1 Gila, Badger mellény az Unbreakable perfekt talenttel, meg a clanos 15% WD Ceska kesztyű.
Clantagok mondták Cassinál van 15% WD mellény, délután megtekintem.
Köszi Iolex az a mellény kell kulcs meg van.[ Szerkesztve ]
-
i@lex
őstag
Egy pro tipp mára, hátha másnak is szerencséje lesz. Én egy exo mellénnyel gazdagodtam.
Heroic world tier, minden direktíva be, és irány ládákat nyitni. Hyena, True Sons, stb.
Gondolom más is fullon van kulcsokból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest