- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Janusz001 #15198 üzenetére
3 strongholdot (capitol, district, roosevelt) elfoglalva tudsz tiert ugrani. ennek sorrendje tetszoleges. wt5be lepeshez kell majd minden esetben a tidal. az, hogy mekkora gs szam kell hozza, azt a kuldetes elejen latod kiirva. egy-egy stronghold feloldasahoz a hozzatartozo kuldeteseket is meg kell csinalni.
en azt javasolnam, hogy minden tier elejen nezz ki egy strongholdot teljesitsd a hozza tartozo kuldeteseket, majd farmold ki a szukseges gs szamot cp foglalassal (ezek tulajdonosai egyebkent folyamatosan valtoznak) es fennmarado mellekkuldetesekkel. a buildekkel itt meg nem erdemes foglalkozni. egy minimalis szinergia eleg es minel tobb dps.
a jatekstilus inkabb build es nem spec fuggo, bar a maradj fedezekben ha lehet, az most is igaz.
specializaciot is jellemzoen build melle valasztasz. a survivalist mikor legutobb jatszottam vele spec fegyver teren gyenge volt, viszont a crowd control nagyon jol mukodik azzal a kaszttal.
ne siesd el a dolgot es ne rohanj wt5-be, igy lesz idod boven megtanulni a jatekot.
-
Janusz001
őstag
Tegnap végre letudtam az utolsó strongholdot, átléptem wt1 -be, ugye most az egész térkép néhány helyet leszámítva ismét bepirosodott, ez minden egyes tier lépésnél így lesz? Nekiálltam a cp -k visszafoglalásának, hogy kicsit csinosodjon a gs, bár nem tudom, mennyire van jelentősége a küldetések teljesítésénél, hogy az ellenfelet mi alapján lövi be, a tier1 szinthez vagy az én gs -em alapján?
Survivalist specet választottam, a fegyverbe a töltényt mi alapján tölti vissza vagy dobja az ellenfél? Valami tanács ehhez a spechez? -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
John Marston #15196 üzenetére
Hát többször is megemlítették, hogy tisztában vannak az Endgame hiányával és az újrajátszási lehetőségekkel, DZ hibákkal. Remélem az Year 2-re összeszedik magukat.
-
John Marston
csendes tag
Annnyira elkuffantották a 2. rész támogatását, hogy az valami borzalom.
Nyílván nagy a game szavatossága más játékokhoz képest, csak véleményem
szerint az elsőhöz méri mindenki, úgy meg sajnos siralmas. Az új raid előtt kb.
egy héttel szerintem neki fogok állni farmolni egy-két szettre valót, de addig
nem hiszem, hogy előveszem. -
arnikusz
veterán
válasz
s4hu|SyD^ #15193 üzenetére
Nincs mindegyiken végig az összeset annyit segíthetsz magadon, hogy a sima stashba raksz cuccot. Én csak 2 Altot tartok a napi magamnak engedélyezett 90 perc játékidő mellett és a Raid miatt.
Annyi, hogy másodszorra már gyorsabban haladsz ennyi játékidő után. Illetve csapattársak húzhatnak ha 4-en vagytok egyszerre mehet 4 küldi mindenki csinál 1-et és a vége előtt ráutazol az XP miatt. -
s4hu|SyD^
addikt
Az Altokkal is végig kell szenvedni a 30-as szintig vagy van valami powerlevel?
-
Gigant20
tag
válasz
John Marston #15190 üzenetére
Pontosan!
Most, hogy jön a nagy RESET, rávettem magam az egyik kari törlésére a Hardcore miatt.
Összehozzuk a HC RAID-et aztán ha nagyon nem tetszik majd az új rendszer (nem fog szerintem) akkor az új RAID-ig pihiztetem a game-et. Mert ebben a tartalomban nincs kedvem megint kifarmolni minden buildet ugyanerre a tartalomra! -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Anonymus23 #15185 üzenetére
Kérdezd őket. Bár nagyon nem volt nekik tiszta minden még kezdőnek tűntek. Próbáltam mondani nekik pakolják befelé az 500-as cuccokat amit dobálok nekik, mert csak 470 körül álltak. Egyik megértette másik úgy maradt pedig legalább 1 órát toltuk együtt.
-
törölt tag
Üdv. Ki milyen tank buildet használ? Tudtok linkelni képet a szettrol? Köszi.
-
s4hu|SyD^
addikt
Tegnap nagyon szidkozódtak, hogy a seeker-eim megölik a csalattagokat. Igaz engem is megöltek vagy 5-6x.
-
Hublot
őstag
Valami komoly frissítés jöhetne az EAC progihoz mert gombamód szaporodnak az Orosz/Lengyel herók.
-
Garsza
veterán
válasz
Anonymus23 #15149 üzenetére
Pedig én már reportoltam.
De gondolom nem egyedül. Az a lehetőség is sokat ér ezek szerint. -
arnikusz
veterán
-
törölt tag
-
s4hu|SyD^
addikt
Skill power nem kesz többé. Akkor gondolom ez a skill tier lesz meg a healing power stb. és akkor bizony nem nagyon lesz self heal, legalábbis biztos nagy úgy, mint most.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Anonymus23 #15161 üzenetére
Ahol én voltam ODZ-ben mindig akadt egy gyökér aki lelőtt pedig tényleg csak landmark volt és kb 3-4-en voltunk hajnal 2-3 körül.
He felidegesítenek összerakok egy PvP build-et.Rengeteg a PvP tapasztalatom Div1-ben. Pontosan 1 ügynököt lőttem le.
-
Anonymus23
veterán
Mondjuk ez egy érdekes dolog, mármint a csítelés.
Van ahol ez nyilvánvaló, mert ebben a játékban nem lehet kitankolni 4-5-6 jó builddal rendelkező játékost, illetve a csikkendensz itt is működik, és ugyanúgy nincs hitreg rá.
De van, hogy olyan lagok vannak, hogy csak azt érzi az ember, hogy 0,1 sec alatt összeesik, de pl már én is megkaptam (csapattársakkal is jó sokszor), hogy csítelünk, meg aimbot off meg ilyenek, szóval a "ha lelőtt akkor csalóóó" az rendesen él ebben a játékban is, mint úgy általában az online játékokban, de kétségtelen, hogy egyre több a gyökér csaló, vagy akár csak a glitcher.De pl tegnap késő este az OC DZ-ben voltunk DZ resource-t gyűjteni, kb. 1,5 óráig farmoltunk ketten, nulla játékossal találkoztunk, utána egyedül maradtam, összesen 2 játékossal találkoztam, de azok is csak landmarkot farmolták. Délután és este jellemzően csak PvP megy
Egyébként ahogy Ghio is írta, az a Mesuke akit írsz az a csávó a képen akit screeneltem.
-
Aciduzzu
aktív tag
Tegnap egy side missiont toltam le, coopban bejött valaki, gyakorlatilag megcsinálta helyettem a küldetést.
-
need
addikt
válasz
Hogy is hívják a kedvencemet..? Mesuke vagy valami ilyesmi ez egy sztárolt fasz ettől vannak elájulva a Div 2-n és amikor saját szememmel láttam hogy falon keresztül lelőtte a klán társamat na meg engem is akkor nincs miről beszéli..vagy amikor 5 kergették másfél percig és lőtték folyamatosan és meg sem mozdult az Armor..és erről nem akar tudni az Ubi..
egy másik példa.. láttál már 780 Armort..? én már igen..akár hogy osztod szorzod képtelenség
-
arnikusz
veterán
válasz
regener #15156 üzenetére
Ezek általános jelek a patchok előtt két dologból jönnek ahogy írod a karbantartás nem megy nekik, valamint hogy hegesztik a háttérben a játékot a patchra az is szépen bezavar.
Most hétvégén teszek egy újabb próbàt a hardcore móddal és rövid idő alatt biztos beleszaladok valamibe ott is. -
regener
veterán
válasz
s4hu|SyD^ #15155 üzenetére
Ahogy l(/f)entebb írták EP3-ra nem lesz PTS, mert nem akarják hogy "kikerüljön a történet" - vagy valami hasonló kamuval, de nem lesz. Utána ez a sok módosítás már talán lesz, de az sem biztos. Megjelenés óta létező bugokat nem képesek javítani (nézd meg bárkinek a karakterét az Inspect funkcióval...)
Most raiden minden bugolt, ászt mutatta, de nem volt, pedig frissen lőtték, gránátvető sebzése sokszor 0 (what?), kevesebb sebzést kaptak a mobok mint az svd alapértéke bónuszok nélkül (sárgák! sok DTE-vel)
Azt meg sem említem hogy megállt a kép, még az alt+f4 kombó sem zárta be, majd kb 8 perc volt mire visszajutottam a játékba mert olyan lassan indult el (SSD-n van pedig). -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
arnikusz #15151 üzenetére
Mi fogja az embereket megakadályozni, hogy mindent fegyversebzésre pakoljon és SVD-vel 1 lövés legyen minden? Kíváncsi vagyok, hogy hogy alakul. Aces ha bejön akkor minden mob 1 lövés Legendary-n ha fejre megy, a dagi 3 lövés kb.
És ugye még nem is lehet maxos roll semmin. Azért jó sok megválaszolatlan kérdés van itt. Majd PTS-en kiderül.
-
arnikusz
veterán
válasz
Találkoztam vele az elmúlt hétvégén 9-en 4-szerre alig tudtuk lelőni pedig az 500 K armoros 25.5K-s talentekkel támogatott EB simán szedte a nem Hero Rugókat. Volt vele egy másik is az érdekes feküdt.
-
Anonymus23
veterán
válasz
marky1970 #15139 üzenetére
Jó a cuccos, de tegnap pont elfogyott a DZ resource, ezért be kellett menni az OC DZ-be, délelőtt még lehetett normálisan farmolni, de délutánra már összefújta a szél a világ rohadt szemeteit. Ennek is, hogy rohadna le a keze, amikor billentyűzethez ér...
A DZ másik végében voltam amikor elkezdte lőni a játékosokat, kb fél perc alatt ez volt az eredmény mire odaértem. Még, hoyg nincsenek csíterek...
-
Achar
tag
Na ezt nem így akartam...
-
-
arnikusz
veterán
válasz
s4hu|SyD^ #15145 üzenetére
Mehet soloban is.
Ami kell DZ Pénz 300 gyűjthető Altonként egyszerre.
Leggyorsabban OCCUPIED DZ Landok farmolása pereg a mobokból egyedül 90 perc alatt megvan.
Ha van DZ Pénz felkeresni a jelőlt DZ-t és a falon lévő kapcsolokkal PC-n nálam Y hosszan eljutni 100%-ig, majd megnyit 3 Tolvajvermet a legközelebbibe uzsgyi és shopping.
Közben ha lelönek kezdhetetd előlről. -
s4hu|SyD^
addikt
Thieves Den-hez mi kell? Gondolom nem solo móka?
-
regener
veterán
válasz
Tommysan83 #15140 üzenetére
Dehogy van tele, ha rákeresel persze hogy találsz, de az 1200 órám alatt jó ha 1-el találkoztam aki előre lőve csak fejet adott. Legtöbbször meg azért halok DZ-ben mert csak PVE szettem van, bár ígyis szokott nekik meglepetést okozni mikor lerakom a hiveot az meg a közepén nyomja be a rugót
-
Hublot
őstag
válasz
Tommysan83 #15140 üzenetére
Játszottam rengeteget Div1-el és jelenleg Div2 megy. TAPASZTALATBÓL mondom fényévnyi különbség van Div1 és 2 között csalók tekintetében. Div2-ben vannak néha hero játékosok de Div1-ben mindenki használt valamit ismétlem MINDENKI! D1-ben lelőtted a palit és jött vissza rpm, aim, teleport kombóval. Az okosan csaló no recoil mouse scriptről nem is beszélve.
-
Tommysan83
friss újonc
A Division 2 is rogyásig van csalókkal, nem csak az 1.Itt van egy video a sok közül.https://www.youtube.com/watch?v=mRqPeUMKXbo&t=1s.De, ha rákerestek you tubeon nem keveset találtok.
-
regener
veterán
Két koncept kép a második raidről: [imgur]
A posztjukban is bennevan, a megerősített mid 2020 raiddel együtt. -
arnikusz
veterán
válasz
s4hu|SyD^ #15134 üzenetére
Nyugodtan be lehet menni a DZ-e többségével farmolók vannak. Én egyedül eddig mindent ki tudtam menteni amit akartam, valamint a Tolvajveremből is megvettem ami kellett pl.tegnap a Railslpitter. Ha látjátok, hogy megy a Banzáj szerver váltás. Tapasztalat hétvégén délelőtti 8-10 között nyugis.
-
Janusz001
őstag
válasz
TommyS_27 #15130 üzenetére
Bocs, nem válasz akart lenni, csak sima hozzászólás.
Cp -n 30 as szint után is naponta resetelődnek a ládák? Ha igen, érdemes őket nyitogatni, eshet belőlük normális cucc?, raid kizárt hogy lesz nálam, de azért valami közepes gear majd elférne rajtam. Egyáltalán szólóban milyen lehetőségek vannak? Dz -ban gondolom egyből levadásznak, az nem nagy móka lenne számomra. Egyelőre nagyon élvezem így is a város felfedezését, mindenhova bekukkantok, random eseményeket is sűrűn letolom, csatornákban vadászom a kulcsokat stb. ,emiatt persze a fő cselekményszálból is van bőven.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
persil #15129 üzenetére
Ott meg ment a rívás a cronusmax miatt.
Sajnos ez a játék így sikerült, most meg próbálják reszelni a fingot nem túl nagy sikerrel.
Nem az a baj, hogy újra farmolni kell mert erről szól a játék csak akik már 1000+ órákat beletoltak azok megint az unalomig játszott missionökön menjenek végig? Tartalom nem jön (2 main mission nem tartalom) a 2. Raid elhalasztva ki tudja meddig. A pvp kezdetek óta olyan amilyen. Nem beszélve arról, hogy az ultimate editiont már egy mozijegy áráért megkapod a sok bizakodó meg kiadott 120€ a semmiért... 1000 óra elég volt az első minden hibájával ott tudott tartani 3000+ órára. Talán fél év múlva elő lehet megint szedni addig meg szvsz felesleges. -
törölt tag
válasz
Jimbo75 #15116 üzenetére
akkor menj aztan jatsz azzal.
szerintem az elso reszt is tonkre vagtak azzal, hogy a jatekosokra hallgattak. ahogy bejott az optimalizacio (ami nem lenne rossz otlet) elkezdodott a hiszti a div tech miatt. a vegen pedig eljutottak oda, hogy gyorsabban jott mint barmelyik nyersanyag es egy ido utan nem volt cel a jatekban. talan annyi, hogy jo attrikkal vagy talentekkel essen egy exo, de nekem nem dereng, hogy a vege fele annyi jo exo lett volna, amiert megerte kuzdeni.
-
Jimbo75
tag
Akkor adtak volna ki egy külön pvp-s Divisiont, és maradt volna a Division 1 pve-re
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
#75376384 #15111 üzenetére
Persze mindig van sírás. Meg is értem azt akinek 1000+ óra van benne. Nekik már nagyon viszket, hogy legyen valami. Hozzáállás kérdése, néha nekem sem sok kedvem van ugyanazt csinálni, de nekem csak 130 órám van. Azért elég hosszú a listám, hogy mit lehet még csinálnom. Pl. kimaxolni a soecializációkat, esetleg 2 új karakter. Meg mivel nem sok időm van amúgy sem nekem bőven kitart évekig és tárt karokkal várom az új tartalmakat.
Last stand-nál is ment a sírás, hogy milyen szar egy időben. Most meg jajj de jó. Meg ott van a Classified gear Div1-ben, újra kellett azokat is farmolni.
Alfából kb. Div 1.5 jött le de többet játszva már nem.
-
Garsza
veterán
válasz
pottyoske197 #15113 üzenetére
Annyit hogy csak 12% ARD megy rá. Nem megy rá a 13% ha meghagyod a 3,5 CHC -t.
-
törölt tag
válasz
s4hu|SyD^ #15110 üzenetére
korabban mar volt rola szo, hogy nem akarjak visszahozni ug, survival parost mert uj otleteik vannak. ezt meg is ertem.
azonban ott a masik oldal, a jatekosok. akik sirnak ezekert, de kozben meg ez a csoport lenne az elso, aki amiatt is pampogna, hogy ugyanazt kapta mint, ami elso reszben is volt es semmi ujitas. ugye mar korabban is jottek az ilyen "ez csak division 1.5" es hasonlo szovegekkel.
ezert nem kellene hallgatniuk a jatekosokra, hanem a statisztikaik es elkepzeleseik alapjan alakitani a jatekot. persze balansz kerdesben azert nem art kikerdezni a velemenyt, de azt se szabad keszpenznek venni. eleg felmenni redditre, ha valaki le meri irni, hogy a seeker build op egybol kapja az osztast... holott csak a vak nem latja (vagy nem akarja eszrevenni) es valoban az.
-
törölt tag
válasz
regener #15108 üzenetére
lesz tier emeles. olvasd el redditen. semmi ertelme nem lenne ennyi uj tartalomnak, ha kozben nem emelnek a tiert. a gond az, hogy minden mas marad. en szeretem ezt a jatekot (bar mostansag idom es lehetosegem se sok), viszont hianyzik valami ismetelheto tartalom, ami megis valtozatos. anno ezert volt jo UG meg survival. mindegyik kirangatott egy picit a jatekbol ugymond.
plusz jo lenne miert farmolni. a mostani nehezseg mellett semmi ertelme annak a plusz 2% fegyversebzesnek pl.
-
regener
veterán
válasz
s4hu|SyD^ #15107 üzenetére
Épp ezaz, hogy nem emelnek Tiert, legalábbis eddig szó sem volt róla.
Bejön az EP3 a két küldetéssel majd azután jön egy patchben ez a sok változtatás, addig a monstani rendszer van. Utána megint a mostani +2 küldetésre mehetsz, plusz játékmódokról semmi szó, pedig lehetne sokmindent. Megannyi lehetőség van a játékban, csak nem használják ki. -
-
Gigant20
tag
válasz
xyvalaki #15104 üzenetére
Teljesen egyet kell értsek ezzel , mondom ezt 2000 óra után...
A bevezetésig tolom még a RAID-et aztán delete.Ezt az új rendszert kihagyom aztán ha kijön az új RAID majd visszatérek, mert a mostani logika szerint addigra megint kukázhatod majd ezeket az új buildeket!
-
Gigant20
tag
válasz
s4hu|SyD^ #15103 üzenetére
Ezzel csak az a gond, hogy 4 havonta kukázhatsz mindent és ugyanabban a tartalomban kezdhetsz el megint mindent farmolni.
Persze ha most kezded a game-et akkor ezt észre sem veszed, de így.
Számomra ez így végtelenül nagy csalódás, de igazából nem nagyon vártam mást. Ez a játék lassan tényleg halott lesz teljesen. Sajnos... -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Anonymus23 #15099 üzenetére
Pont mondták, hogy a pool teljesen meg fog változni, kevesebb drop, de jobbak. Ami teljesen logikus. Részemről az összes változás várós. DTE - sosem értettem minek, az egész játék egyszerűbb lesz, követhetőbb végre. Meg ha minden lehet god roll-lal akkor végre lesz értelme farmolni nem az van, hogy farmolsz a sok hulladékért amire kapsz egy magas értéket olyanon ami amúgy sem kell, a másik kicsi és még a talent is rossz és egyből kuka.
PTS gondolom majd Ep3 után lesz. -
törölt tag
Hat kiváncsi leszek. Ez alapján a dte nerf azért érezhető lesz, de a skill build-nek nem úgy tűnik hogy alá vágnának. Ha azon nem változtatnak akkor nekem ennyi volt a játék.
-
dvd24
senior tag
válasz
Anonymus23 #15099 üzenetére
Nagybalta az tény, de a mostani poolrendszer az ugrik. Redditen már van normálisabb részletes összefoglaló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-roller topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Facebook és Messenger
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- Filmvilág
- 3D nyomtatás
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged