- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz VágniValó #17199 üzenetére
jaj mar megint ez...
aki megvette az ultimate editiont tudta mire szamitson. volt year 1 map.
az iranyt pedig nem kotelezo kovetni. ha nem ertesz egyet a politikajukkal akkor nem veszed meg. ha megveszed, mert jatszani akarsz vele, akkor viszont igen. mindegy mit irsz, szavaztal a penztarcaddal.
-
addikt
Akit érdekel, Ubisoft csinált a Warlords kapcsán survey monkeyt:
[link]A pontozáson kívül van mód free-text mezőbe kommentet írni. Én nem sajnáltam a kraftot.
"Giving the extra content for 30 Euros is the result of the most disgusting big company practices. The Year One pass just expired, so the timing figures... People who bought Ultimate Edition (especially if pre-ordered) should be provided with such contents. Yes, I have bought the DLC, and yes I would say it is decent so far, but still..the direction companies are taking is pathetic.
+: Importing your character/agent from the first game should be an option. Only the looks and clothes, not the gear obviously."
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
FireKeeper
nagyúr
válasz #75376384 #17196 üzenetére
tudtommal matit hozzá csak akkor dob, ha nincs meg a fegyver se az inventorydban se a stashben. viszont ha már egyszer le lett craftolva, akkor pisztoly targeted loot-nál dobhat, nekem a hétvégén esett egy. azt nem tudom ez a chatterbox-ra is igaz-e, logikus az volna hogy igen, de az még sosem esett nekem, liberty viszont nem is egyszer.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
BRABUS113
aktív tag
válasz DrJaka #17192 üzenetére
A build:
https://www.reddit.com/r/thedivision/comments/ffognp/shield_true_patriot_tardigrade_liberty_heroic/
Steam: BRABUS113 ||| Uplay: BRABUS_113 ||| EAplay: BRABUS113
-
arnikusz
veterán
válasz FireKeeper #17190 üzenetére
Köszönöm a CP 3 -as tippet este kipróbálom akkor 30 perc helyett 15 perc lesz.
Én már nem tökölök másik ALT-al annyi időm nincs 1-et maxolok a 2. Altomat töröltem tegnap.MarkusSchulz meglepően sokan szaladgálnak Shileddel tegnap volt párhoz szerencsém.
Igen 4 TP és az EXO mellény este ha sikerül a mellény összerakok egyet a héten.[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
BRABUS113
aktív tag
Legendary + Shield
-
FireKeeper
nagyúr
válasz arnikusz #17188 üzenetére
amúgy ha jól rémlik továbbra is lvl3-as CP már dob blueprintet (legalábbis én szombaton kaptam érte). lvl4 CP specializáció pontot ad, illetve több lootot.
protipp, érdemes meghagyni legalább egy agentet lvl30-on, úgy még csinálhatod a napi projektet is blueprintért.
[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
BRABUS113
aktív tag
Redditről.
[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Warzoz #17180 üzenetére
workaround/exploit/balance out the force erre a problémára:
-elfoglalsz minden CP-t DC-ben normalon
-world difficulty-t átteszed heroicra, és benyomod az összes directive-t
-farmolod a target practice-t
-ingyen loot és XP, rinse and repeatvzarmo: nekem amúgy nem feltétlen baj még a bullet sponge sem (egy darabig persze), az olyasmivel van csak bajom amire nincs counterplay, nincs workaround. lásd tankos és oneshot rusherek, meg a warhound ami bejön fedezék mögé, vagy amikor 2-3 elite csipa spawnol valamiben, és instant fekszel amint kinézel coverből. ezeket a dolgokat addresszálják (van ilyen szó? ) és szerintem teljesen játszható lesz a cucc.
arnikusz: az az SHD fa a tipikus sz.rnak pofon. nyilván számít valamicskét, de amikor instant fekszel a rushertől, nem az a 10% armor fogja megváltani a világot.
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
válasz Armatura #17179 üzenetére
Én az arcukba dobom a seekert, aztán uzsgyi vissza fedezékben, amelyet megtámogatok magaslatra feldobott turrettel, bár Anonymus írta a minap, hogy Robokutya a kötélen mászott fel.
Vzarmo ahogy hozzászoksz az új játékmechanikához és tovább építed az SHD fát 1 hónap múlva a Legendaryk jöhetnek.Chatterboxot próbált valaki összegyűjteni, mert a Creatíve magazint nem akarja adni sem a Jefferson, sem a nyílt világ ahol tudom.
Igen nincs régi Chatterbox a stashba.
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz s4hu|SyD^ #17182 üzenetére
attol felek, hogy megint rossz iranyba fognak azok a javitasok menni.
az egesz hiszti kezdodott azzal, hogy sokat kell loni a mobokba. majd ezt osszemostak a fenti dolgokkal, amiket en is irtam.
a vegen pedig megint ott fogunk tartani, ahol kieg elott. ugye volt mar ilyen a div2 korabban is. akkor nerfet kapott a tuz es ezt az rusholos mob dolgot is orvosoltak, kozben szepen letekertek a mobok hp-jat is.
kozel sincs maxos buildem (a melleny es a taska pl kraftolt ), de a challenge mar-mar olyan szint, mint korabban volt. csak most a fenti hibak fennallnak, ami inkabb frusztralo, mert nem lehet ellenuk semmit se tenni.
-
Armatura
tag
válasz #75376384 #17178 üzenetére
Jogos.Egy heroic területen vagy 4-es cpn ne lila essen.Slusz poén,a 4es cp sárga ládájából is esik már lila Ez nonszensz. Craftolás szintúgy kuka.
A seekert ép néztem,hogy a nagyon "okos" mobok egész egyszerűen lefutják.Viszont az elektromos csapda használható,és mindenkire hat,legyen kutya,pufi vagy rouge agentek .Péter odaszól Jézusnak: - Pszt, Júdás kérdezi, tudsz csinálni lisztből kokaint?----Képeim: https://www.flickr.com/photos/142115553@N07/
-
törölt tag
nekem meg mindig ugyanazzal van bajom, ami mar az elso resz ota kiser es ebben a reszben szerintem durvabbak is. ezek pedig a granatok es az, hogy kepesek siman kiloni barmilyen szogbol. vedekezni nem lehet ellenuk es bonuszkent ott a mindent ategeto tuz.
az egyes skillek hp-ja is indokolatlanul magas lett, melle kulon rohej, hogy nem hat egy uzsidobozra az emp granat.
a skillek nagy resze jelenleg hasznalhatatlan. a seeker elol elugranak, ahogy a technikus spec fegyvere elol is... a heal vagy mukodik vagy nem.
a szettek bugosak. striker nem stackel, nego talentje respawn utan nem mindig mukodik, hard wired se jo.
es persze az agresszivitas. amikor a sniper lerushol es hasonlok.
ami pedig a heroic rewardot illeti. minimum rollos lilak esnek mindenhonnan.
engem nem zavar ha a moboknak sok eletuk meg armorjuk van, mint most. viszont a fent felsoroltakat ha rendbe tennek, mar sokat javulna a jatek.
-
arnikusz
veterán
Tegnap sikerült 31 SHD-ig érni a skill build mellett ezt használom egyedül 4-es CP-et sikerül. A P416 nem olyan maxos mint Habugié, de ez van. Ma a Lincolnon megpróbálom megszerezni az Exo mellényt az jobb lenne a mostaninál. Az MG5 másodlagos 100-as tárral aprítani jó ha rám rusholnak és visszavonulok. A Táska talent most prefekt Wicked egyenlőre ez szimpatikus az állapothatás alatti sebzésnőveléssel különösen Cleanereknél. Még tűzes turretet, vagy seekert fogok berakni.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Warzoz #17167 üzenetére
nekem játék közben foglaltak vissza két cp-t a hyenák washingtonban. new yorkban nem csinálnak ilyet.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
totig
tag
válasz FireKeeper #17172 üzenetére
Köszi. Azt hittem, hogy az elvileg maxos benchen újragyártott/felhúzott fegyver a maxon van, akkor farmolás megint.
Amúgy én is csak a holstered talent miatt használtam Libertyt elég sokat, meg a Mercilesst, bár ez utóbbit kutyák ellen is szerettem használni.[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
válasz arnikusz #17170 üzenetére
ma én is nyitottam vagy tizet, de semmi
totig: a lvl30-as változatokat el kell felejteni, mint minden gearből. sokan amúgy régen is inkább csak a holster talentjeik miatt tartották őket. de ha kell valamelyik, lehet farmolni lvl40-es változatokat (a craftolósakat gondolom be kell törni előtte, hogy lehessen lvl40 újracsinálni - mondjuk egy Liberty esett tegnap).
-
totig
tag
Más látom már ilyet..? -1698M sebzés a srácnál.
Amúgy az exotic fegyvereknek maradt bármi értelme? Az, hogy mennyire alakultak a talentek egy dolog, de mikor 15-ös SHD szint meg az aktuális buildem mellett 80K-t sebez egy sima P416 és a Chameleon meg 20K alatt van, akkor innentől kezdve ezek mire jók? -
arnikusz
veterán
-
TheSoloenOne
tag
Hiaba allitod at es varsz, Ugy marad. Nekem a kieg eleje ota zold mind.
Van errol egy csomo topic mar az ubi foruman.
Bar ha rosszul csinalok valamit, es amiatt nem mukodik jo lenne tudni -
pzstm
titán
válasz Warzoz #17167 üzenetére
átállítod a világ nehézségi szintjét, és onnantól nem azonnal foglalják el, hanem valós időben van lehetősége az eneymknek onnan elfoglalni a control pointot. Vársz és elfoglalják.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz FireKeeper #17164 üzenetére
igen. De et mondták is. Legalábbis nekem ez teljesen egyértelmú volt, talán még patch notesban is benne volt
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
TheSoloenOne
tag
Varj, ha jol ertem X nehezsegen elfoglalom, aztan utana valtani kell masikra, mert nem foglalja vissza az NPC ?
Amugy NYC-ben hiaba valtogatok semmi a start ota. Plusz ha valtasz az nem "reseteli" oket pirosra vissza.
Bocs, csak jo lenne tudni hogy mukodik, bar lehet ok sem tudjak
Koszi a valaszt es az infot ! -
pzstm
titán
válasz TheSoloenOne #17158 üzenetére
ez nem bug. Amíg világ difficultyt nem állítod át addig nincs elfoglalás. Ezt kérte a jónép, ezt kapta.
-
FireKeeper
nagyúr
másik bug, van hogy egy játékost nem lehet felszedni, hiába nyomod az F-et, nem indul el a folyamatkijelző. ilyenkor csak respawn segít vagy reviver hive.
-
Nemo1
tag
Ez egyre gázabb, nem, hogy jobb lenne.
Kellet volna az a PTS szerver...
Most meg várhatóm, hogy mikor, mit javítanak majd ki, mikor lehet újra "normálisan" játszani.
Az irány, az átalakítások még tetszenének is...
Az egy dolog, hogy minden cuccomat újra össze kell "szedni", mert a 30-as semmit se ér...még az exotic se...
Még az is ok, hogy a DLC végig csinálása után elveszi az összes pénzemet...
De ami eddig működött, azt mért kell elrontani.
A napi többszöri kifagyásoktól, már sírni tudnék...
Főleg, ha "picit" nehéz szinten kénytelen vagyok egyedül bele menni egy küldetésbe, mert többszöri rá indítás után sem talál senkit se...és már a végén lennék, erre jön a fagyi
Az általános hiba, hogy piszok nehéz csapatot találni, de a segítség kérés is eléggé bug-os, néha megy, néha nem.
Ja nem tudom másoknál van e ilyen probléma, de a fedezékből való kijövés nem működik néha (nem gombnyomással jönnék ki) és persze ez csak akkor nem működik ha sok körülöttem az ellenfél "nagy az élet", és éppen mögém kerülve lőnek...
A DLC meg...hát...
Változatosságnak meg teszi...
De ha már mindent újra "felhasználnak", akár lehetne végtelen random pályákat is gyártani.
Mert én az utcákból bizony ezt szűrtem le.
Egyedül a DLC küldetései, amik nagyon be találtak nálam. -
Hormiklos
újonc
Sziasztok!
Egy olyan buggal találkoztam, hogy mikor be akartam lépni a Dark Zone-ba, a játék egy végtelen loopba kezdett, a Dark Zone belépő szobájában (ahol a stash is van).
KB 4 secenként újratölt a játék és ugyan abban a szobában jelenek meg megint. Gyors utazni sem lehet és az ajtókon sem enged ki a játék se a PvE se a Darkzone területére.Valaki találkozott már ilyennel? Ha igen hogy lehetne megoldani ezt a dolgot?
A válaszokat előre is köszönöm!
Áh látom, hogy másnál is előfordul a hiba. Csak hagyni kell és egyszercsak belép?
[ Szerkesztve ]
-
TheSoloenOne
tag
Control point bug :
- ha minden CP-t elfoglalsz egy zonaban, leallnak a hostile enemy spawn-ok, es nem foglalja vissza senki.
- ha legalabb egyet meghagysz, akkor mukodik ahogy kellene.En beszivtam, teljes NYC-vel, meg fel Dc-vel
-
FireKeeper
nagyúr
válasz soo277 #17156 üzenetére
azt is beszívtam ma, töltögetett egy jó 5-10 percig mire kijött a loopból
most benyomtam én is 60FPS limit, vissza DX11, egyelőre nem vágott ki még...[ Szerkesztve ]
-
soo277
őstag
-
용 Bob
senior tag
válasz simonl #17147 üzenetére
Én is most végeztem 40-es szinttel. Challenge egész izzasztós, mondhatni tényleg kihívás. Fedezék harc és hátrálás meg néhány tigrisbukfenc kell, hogy le ne daráljanak 2 mp alatt. Ebből 1 mp amíg lelövik rólad a 850K armort
És a loot minősége is jobb persze, de azt írja is a nehézség választásnál.
MSI B350M mortar; R5 3600X; AC Liquid Freezer 240; MSI Gtx 1660ti ventus xs OC 6g ; Corsair LPX 16GB 3200@3200 / CL16; Phanteks enthoo pro m; Logitech G203 // Beyer Dynamic DT 770 Pro; Korg DS-DAC-100m
-
FireKeeper
nagyúr
válasz mg1992mg #17150 üzenetére
nem tudom komolyan mi a kínja, már mindenfélét próbáltam... azt csinálja, hogy egyszer csak megakad hang (jellemzően puskaropogás ) megáll a kép, majd a hang is abbamarad egy rövid időre, de aztán az meg tovább, kép full kuka, és csak a hard reset segít.
-
mg1992mg
senior tag
válasz FireKeeper #17145 üzenetére
Én már mióta ezzel küzdök.. Én most ott tartok, hogy lelockoltam 60-ra az FPS-t, medium preset, DX11, igaz csak 40-50%-on pereg a gép, de legalább nincs crash, nem viszi magával a hangot Windows-ról se, és nem kell állandóan újraindítanom miatta a gépet se. Pedig a konfigom bírna többet is, de inkább élvezem így, talán így nem crashel ki, amióta átlőttem erre, azóta stabilan fut. Csak furcsa volt 120 FPS-ről visszaszokni 60-ra.
-
dvd24
senior tag
Én szerintem, ha az összes frakció nagydarab páncélos ellenfél típusának az armorját csökkentenék egy 25-30%-al már az elég lenne.
Valamint a rouge agenteknek szintén az armorját gyengítsék, vagy vegyenek vissza az agresszivitásukból, vagy vegyék el tőlük a self heal lehetőségét.
Én már elég rég óta tolom, van már most is egy egész pofás full piros DPS buildem, az SHD szint 30-as és challenge nehézségen tolok mindent, de még egyetlen nyomorult rouge agentet nem sikerült megölnöm. Egyszerűen rám rusholnak és lezúznak, ha kimegyek fedezékből halott vagyok, ha fedezékben maradok akkor pillanatok alatt kiszednek a skillekkel és megint csak halott vagyok. Először fun volt amikor jöttek, de azóta csak frusztrál.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz simonl #17147 üzenetére
én hagytam normalon egyelőre. amíg ilyen összevissza buildem van, az hiányzik még csak hogy random mobokkal negyed órát kelljen küzdeni mikor megyek valahova
-
simonl
tag
Sziasztok, csak kérdezem: 40 szint után nyilván kezdődik a farmolgatás újra.
Ti milyen "világ" nehézségen játszotok? Hard vagy Challenge??
Lehet a loot ok között különbség?A nők félelmetesek. Semmit nem mondasz, mégis mindent értenek. Ők mindent elmondanak, mégse értesz semmit sem.
-
-
FireKeeper
nagyúr
Más tapasztalt stabilitási problémákat a játéknál? nekem pénteken nagyon instabil volt, random helyeken lefagyott, aztán egy verify game files után két napig semmi gond, de most megint random pár percenként kifagy. konfig az adatlapomnál, friss win, legfrissebb driverek, játék az SSD-re telepítve.
-
-
vvega30
senior tag
Van még prohardveres klán? És esetleg van még felvétel? Vagy valahová?
NEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!
-
s4hu|SyD^
addikt
Örülök is, hogy nem rohanok 40-et csinálni. 33 és majd lassan halad. Bejön a Season aztán a balance kaki, tele buggal...
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
nagyúr
van egy kis div 1.3 feelingje a dolognak, az tuti.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Airedhyal
aktív tag
Sziasztok.
Játékban a matchmaking nem müködik?
Ma még egy csapat se jött össze. -
FireKeeper
nagyúr
Hú hát így egy hétvégényi masszív reszelés után azért egy kicsit felemás véleményem van a kiegről, bár azért pozitívnak tűnik a jövőkép.
ami nagyon tetszett: egész NY map, új NPC típusok, sztori küldik, recal library, gear UI változás
amin viszont még nagyon kéne reszelni az a skálázódás nehézségi szinteknél illetve néhány NPC-t kibalanszolni. olyan azért ne legyen már, hogy egy NPC egyben: gyors/tankos/1-hittel. jelenleg eléggé úgy látszik a játék hogy armorra nincs sok értelme tenni, mivel kb mindegy hogy 500k vagy 2 milla armorod van, ha out-of-cover rádnéz bármilyen elit, úgyis fekszel rögtön.
viszont a skill build missziók farmolásához jó opciónak tűnik, amíg nincs az embernek más buildje, mivel a skill tier-nek nincs mértéke, hulladék gear-ből is elég jó DMG outputot ki lehet hozni. csak olyan küldikben van szívás ahol van EMP-s rész.
-
TheSoloenOne
tag
En freeroam Hc, amugy challange, de solo-zok csak.
Viszont fura, hogy a nehezsegi szint nem reflektalja sem a drop minoseget, sem a mennyiseget szvsz. Lattam mar errol par topicot ubi foruman.
Mennyi ido atlag egy HC wall street ? -
holczy
aktív tag
válasz TheSoloenOne #17131 üzenetére
Mondjuk az is igaz, hogy heroicon megyünk. Az viszont kezd idegesíteni, hogy 2 napja nem dob egy becsületes lmg-t sem. Cimbinek pont kidobta az exo lmg-t, én meg osszam be a 85-ös tárat 😢
-
holczy
aktív tag
válasz TheSoloenOne #17128 üzenetére
Igen. Van hogy marad 2 mili hp, máskor meg shut down. Cimbi előtt ott volt a 4 millás shield, rajta 1,5m armor. 3 lövés volt. Engem a kutyák meg a shotisok büntetnek.
-
soo277
őstag
Mi ez a DZ bug?
másnak is van nem tudok kimenni sehogy mert 1folytában betöltés,hát ez mia fa.....z????BT: wersoo#21211
-
Anonymus23
veterán
válasz ProEvoFan #17121 üzenetére
Ne úgy gondoljatiok erre mint egy DLC, mert sokkal fontosabb és több benne, hogy szintlépés van benne, persze új terület meg új küldetések, illetve új exluzív gearek, de a legfontosabb a szintlépés benne.
Nem beszélve a Seasonokról, amik most indulnak, jó ezt még nem láttuk, hogy mennyire lesznek majd érdekesek.[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
Maxxy10
addikt
Egy gearnèl a core attribute vagy a attribute ilyen barna színű akkor az mit jelent?
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Franky74 #17120 üzenetére
Ha megveszem a kieget, elérem a lvl40et, akkor van értelme még visszamenni lootért az alapjátékba, vagy már csak a dlcben eshetnek a jó cuccok? Washingtonban is lvl40 elenfelek jönnek?
Innentől már minden New Yorkról szól?
30 eurót sajnálok kiadni érte, mert ez csak egy dlc.Lesz ez még félárban is, akkor lecsapok rá.[ Szerkesztve ]
-
Franky74
tag
Sziasztok!
Még nem vettem meg a DLC-t(később akarom). Egyik karakteremmel (15 szint) szívesen játszanék társakkal. A család miatt keveset használok mikrofont.
Nevem: p3rz3qt0r_74 -
BT86
tag
válasz Anonymus23 #17118 üzenetére
Jogos, kicsit félreértettem. Köszi a kifejtést
-
Anonymus23
veterán
Félreérted, nem az alapjátékkal felesleges játszani, hanem lvl 30-on, mivel a közelében sem leszel egy lvl40-es karakternek se sebzpésben, se armorban, se semmiben.
Ha lvl40-es szinten ismerkedel a játék mechanizmussal, legalább eshet olyan loot, ami később is használható, míg alatta meg csak ismerkedel, de ha tetszik és játszanál tovább, akkor törölheted az összes cuccodat.
Ez egy ilyen looter shooter játék, ahol egy ideig arról szól, hogy összeszedel lootot, majd próbálod reszelni egy kicsit, majd látsz másnál jó geart vagy kitalálsz magadnak egyet, és elkezded kifarmolni, majd azt reszelgeted és így tovább. Ha nem jön be a farmolósdi, akkor úgyis abbahagyod mielőtt igazából elkezdenéd.;) - The Power of the Light Side
-
BT86
tag
válasz Anonymus23 #17108 üzenetére
Én is csak nemrég kezdtem el rajta játszani. A dlc-ben level 40 után hogyan folytatódik a fejlődés? Illetve a gearek, fegyverek fejlesztése? Ez nem tiszta, hogy ha utána csak level 40 loot van, akkor hogy fog erősödni a felszerelés?
Gondolkozok a dlc-n, de kezdőként a global event, pvp, stb, még úgyis felejtős. Ha tovább nem is, úgy gondolom level 30-ig érdemes lenne végigvinnem a dlc előtt (most level 18). Marha jók a helyszínek, meg legalább jobban átlátom a játékot addigra. Bár még nem tudom hol kezdődik majd az amikor már tényleg felesleges az alapjátékra "pazarolni az időt"
Illetve hátrányban lesz egy gs 515-ös pl dz-ben, ha visszajönnek a játékosok Washingtonba? Vagy teljesen külön kezeli a játék a dlc-s játékosokat?
Vagy miért írjátok többen, hogy ennyire felesleges az alapjátékkal játszani? Nem látom még át eléggé ezt a játékot -
rollervaz
csendes tag
válasz T0rnad0 #17092 üzenetére
Helló. Van még tipped merre kutassak? újra raktam a div2-őt de még az uplay-t is, ezek után futtattam a fájlok ellenőrzését de semmi változás, vissza állítottam a pc-t korábra amikor még semmi gond nem volt és ugyan az. Rohadt idegesítő h megveszi az ember a dlc-t és 5 órát tud vele eltölteni és game over.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz zakarmihaly #17111 üzenetére
515 loot csak annak lesz aki nem vette meg a kieget. 40-es loot sokkal jobb elvileg. Sőt már a 31-es loot is jobb, mint az 515.
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
zakarmihaly
tag
most jutottam a kieg végére. nem volt rossz, bár kicsit zavaróan hosszúak voltak a fő küldetések. hogy lehet 515-ös lootot szerezni? egyelőre csak lvl 40esek esnek
-
Joccc07
addikt
válasz Anonymus23 #17108 üzenetére
Tévedés, mivel én meg csak most kezdtem. Nagyon jól szórakozom itt is. Ne haragudj meg de nem a baszó loot-ra megyek hanem az élményre. Arra van más játék amivel játszak. Elhiszem, hogy a nagyoknak kevés már amit az alap térkép nyújt world tier akármennyin. De én és aki csak most csatlakozott a 3eurós akcióban azoknak még tud újat adni az alap is.
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
addikt
Megvettem a Warlords of New York DLC-t azért, hogy amint a snowdrop engine felirat jön kidobjon az asztalra. Uplayt és a gépet is többször újraindítottam.
10/10 would waste my money againhttps://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
Gubu0101
veterán
válasz Joccc07 #17101 üzenetére
Most látom nem NY a téma sry
Egyszerű egyedül is az utolsó,200 lőszerből meg van,csak rá kell rusholni Elsőnek feküdtem kb 10 perc kínlódás után,utána ment a rámenősebb taktika és be is jött [ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Joccc07
addikt
válasz ProEvoFan #17080 üzenetére
Szintezés és loot miatt érdemes. Mert az utolsó Strongholdhoz nem mehetsz csak úgy oda zöld cuccokkal de még lilával sem. Én egyedül csináltam mindent kivéve az utolsó Strongholdhot. Oda kellett segítség, hogy ne tartson sokáig.
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 1 / 2
- Apple notebookok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest