Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghard
őstag
Nem csak neked. Én mondjuk befejeztem a mai nappal és hacsak valami új singleplayer tartalom be nem kerül a játékba, sosem rakom vissza ezt a ****(ide lehet képzeli akármilyen negatív jelzőt, kinek mi tetszik).
Bemegyek Chicago lobbyba, kapásból ilyen nevű "ember"-t látok, hogy CREW.TEST. Na mondom csak ne legyen igazam. És de, nyomja a speedhekket mint az állat. Ráadásul verseny közben a chatre írja nyomorult hackje a logot, ami akár troll is lehetne, de verseny közbe ennyit nem tud írkálni, úgy hogy elől van végig. Aztán mikor elverem városi pályán, még valamelyik másik gyereknek áll feljebb, hogy beszóltam, hiszen szerinte ő egy ubisoft tester (!). Igen, majd egy fejlesztő bejön a userek közé a szerverre tesztelni, az agyam eldobom...
Kilépek, átmegyek Miami lobbyra, itt meg TiggerArmenia játszik a legnagyobb nyugalommal, akit már többen reportoltak még februárban.
Elég volt. Arra nem képes ez a banda, hogy egy accountra deletet nyomjon, hát így lehet várni akármilyen bugfixet is. Csak halkan jegyzem meg, hogy az én reportom videóval alátámasztva a qq sok számos nevű hekkerről szintén február óta NEW státuszban van és a kutya nem foglalkozott vele és őt is reportolta már rajtam kívül pár játékos.
2 kép a crew.test logjáról: 1, 2
videók(nem én csináltam):
TiggerArmenia
Cheater/Hacker "qq110505672"
Új hozzászólás Aktív témák
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest