Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Ghard

őstag

Nem csak neked. Én mondjuk befejeztem a mai nappal és hacsak valami új singleplayer tartalom be nem kerül a játékba, sosem rakom vissza ezt a ****(ide lehet képzeli akármilyen negatív jelzőt, kinek mi tetszik).
    Bemegyek Chicago lobbyba, kapásból ilyen nevű "ember"-t látok, hogy CREW.TEST. Na mondom csak ne legyen igazam. És de, nyomja a speedhekket mint az állat. Ráadásul verseny közben a chatre írja nyomorult hackje a logot, ami akár troll is lehetne, de verseny közbe ennyit nem tud írkálni, úgy hogy elől van végig. Aztán mikor elverem városi pályán, még valamelyik másik gyereknek áll feljebb, hogy beszóltam, hiszen szerinte ő egy ubisoft tester (!). Igen, majd egy fejlesztő bejön a userek közé a szerverre tesztelni, az agyam eldobom...
    Kilépek, átmegyek Miami lobbyra, itt meg TiggerArmenia játszik a legnagyobb nyugalommal, akit már többen reportoltak még februárban.
    Elég volt. Arra nem képes ez a banda, hogy egy accountra deletet nyomjon, hát így lehet várni akármilyen bugfixet is. Csak halkan jegyzem meg, hogy az én reportom videóval alátámasztva a qq sok számos nevű hekkerről szintén február óta NEW státuszban van és a kutya nem foglalkozott vele és őt is reportolta már rajtam kívül pár játékos.
    2 kép a crew.test logjáról: 1, 2
    videók(nem én csináltam):
    TiggerArmenia
    Cheater/Hacker "qq110505672"

Új hozzászólás Aktív témák