Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Kaptam 3 kulcsot meg hátha valakit érdekel.
DMC3-TQUV-FH6N-CFYF
UBBT-QDMD-RD8D-TA3A
RGAQ-JMNH-VARU-DT76
-
addikt
Latom azért a max 30 fps korlat maradt.
-
addikt
Valóban ott volt de nem engedi visszakérni.
Azt írja, hogy ez a kulcs mar használatban van (naná nálam) további infóért lepjek kapcsolatba velük.
Van akinek tényleg sikerült vagy csak urban legend/félrefordítás mert nekem olyan mintha ott éppen aktiválni kéne a kulcsokat. A többi játékomnál is van szóval nem hiszem hogy tényleg vissza lehet őket kerni. -
addikt
Tényleg vissza lehet kerni elvileg.
Annyi a gond, hogy töröltem mar az emailt amiben benne volt a kód és ha vissza akarom kerni akkor be kéne írni meg1x. Meg lehet nézni valahol uplay en belül? Mert akkor visszakérem hátha valaki több oromét leli benne mint én.
-
addikt
Gagyi grafika ráadásul ordít az egészről hogy a pc csak egy szükséges rossz aminek meg csak véletlenül sem akarjuk kihasználni a többteljesítménye nyújtotta előnyeit mert akkor meg kéne erőltetni magunkat.
Xbox One Ps4 az a max jó lesz az mindenkinek.
Szeretem ha helyettem eldöntik, hogy 30 fps el akarok játszani hiába bírna röhögve a gépem a fix 60 at is. (nem nem érdekel h mokolassal ki lehet kapcsolni)
Autok irányítása pont olyan hogy minden történik csak az nem aminek kéne, ütközéskor vagy padkázáskor. TDU 2 mérföldekkel jobb volt ilyen szempontból pl.
Most olyanokról nem beszelek, hogy lebegnek az autók meg csak úgy átmenet nélkül pop-up ol a részletességi szintjük ahogy közelednek. (forgalom)
Hangok terén sem erőltettek meg magukat.
Oké, nagy bejárható terület de most kit érdekel ha melle ez társul.
Nem akarok lebeszélni senkit róla szabad országban élünk arra költ mindenki amire akar de egy forza horizon ennél sokkal szórakoztatóbb, minőségibb volt minden szempontból ha mar mindenáron open world el akarjuk összehasonlítani..
Igaza van szvsz a kollégának 2000 Ft ot lehet megér de senki nem fog rá emlékezni hosszú tavon.
Es egyáltalán nem örülök, hogy így alakult főleg egy WD után mert abból is ki lehetett volna hozni valami sokkal jobbat és igazan emlékezetest úgy mint ennél.
Remélem FC4 -nem erre a sorsra jut ha mar ubisoft...[ Szerkesztve ]
-
addikt
Hat elég felejtős.
Free to play nek talán jó lenne de semmi több.
Ahogy nézem kocsi sem lesz benne sok. De biztos lehet majd venni dlc kent hozza.
Autos játéknak Forza és Drive Club illetve Project Cars mellett igencsak ciki.
Ha meg arcade kell akkor NFS.
Szerintem a készítők sem tudtak eldönteni mit akarnak de ha más nem arra jó volt a béta, hogy lássam ezert kar lesz pénzt kiadni. -
addikt
Ma kaptam én is béta kulcsot. Kaptam mailt is pár napja hogy mostantól figyeljem a postaládát mert barmikor kaphatok. Egyébként amint lehetett e3 alatt jelentkezni én jelentkeztem rá.
Elég sok játékom van hozzákötve uplay accomhoz PC - xbox360 - PS4 szerintem azt is néztek valóban.Pont valamelyik nap gondoltam rá hogy kéne mar valami TDU2 szerű game el tolni, csak nincs mivel. Pedig anno mennyit toltam vele...
Na de majd most csak jöjjön le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest