Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• cOxeR

Ármester

válasz jcage #1396 üzenetére

Magánszemélyre se… Pest megye, hiába vezetek 25 éve balesetetmentesen, senkit nem érdekel, nem volt soha Cascom. Model 3 Performance 400e önrész, 630e éves casco, én úgy számoltam, hogy az üzemanyagon amit fogok azokkal fedezek amit kell, napelem van kifizetve, évente egy 22-24e km/t megteszek ezzel csökkentem a magas EV árat a nagy értékvesztés meg a casco hiány rizikót aztán vagy összejön vagy nem ugye… jósolni senki se tud ilyenben.
    Lassan 4Mwh amit beletöltöttem 8 hónap alatt, ebből 3% volt fizetős töltés.
    Szerintem EV matek ott kezdődik, hogy otthoni töltés ha lehet napelemmel, még szaldóban, másként egy olcsó faék benzines lehet egyszerűbb és kevesebb benne a hazárdjáték, ha csak az számít, eljussunk valahova.
    Viszont! Én elmúltam 40 családom van, mikor legyen egy relatív erős és biztonságos autóm ha nem most? Eddig volt egy játszós autóm azt feladoztam, hogy legyen egy olyan családi ami tud menni. Vannak dolgok amiket pénzből lehet csak elérni, szóval nincs igazán semmi ami ennyi erőt ilyen fenntartással tud adni, nem mellesleg mint látni a sok cikket, meglehetősen jó a törésteszt, lásd kamion ráborult egy Teslára. Én azt gondolom ezek sokat érnek, ezt is megfizeti az ember.

Új hozzászólás Aktív témák