Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imádom amugy nagyon szerethető verda, de sajna eszi a motor olajat, pedig újonnan vettem márkakereskedésből. A szervíz 1 éve tököl, a legutolsó balhém után hajladóak voltak a egy kompresszoros veszteségmérést csinál, ami be bizonyította sok tömítés csere után hogy gáz van a motorral a mercinek annyi volt a reakciója, miután a márkakerskedés megküldte nekik az adatokat, hogy több panasz is van ezzel a matorral ki vizsgálják és utána majd szervízelik az autót. Mondom a szervizes srácnak és az mégis mennyi idő? Azt mondja nem lehet tudni lehet 1 hónap , lehet 1 év... lol addig használjam így adnak hozzá olajat
1000 km / 0.5 L olajat hörpint be. -
Na szuper. Thx a hasznos infókat!
Már csak az elhatározás kell. Az reális, hogy az átadás dátumára júniust ír? Emvy te a tesla.com/hu rol rendelted? Vagy van aki innen rendelt? Tényleg akár pár hét és átlehet venni?
Érdemes az enhenced autópilotal rendelni? -
CsodaPOK
senior tag
Ahol olvastam eredetileg, ott ~600 dollárt írt a srác az első lengéscsillapítókra, rugrókra és a hátsó lengéscsillapítóra. Plusz 200 dollár a két hátsó rugó.
Hogy ez itthon vajon mennyi, passz. Ki kéne cikkszámozni service.tesla.com-ról, aztán az alapján lehetne érdeklődni. -
CsodaPOK
senior tag
Eszerint a Juniper lengéscsillapítója egy az egyben berakható a korábbi Y-ba.
-
Balázzs
senior tag
-
-
Mosqu!to
addikt
Tudom, ez nem az a topic, de ha esetleg valaki pont egy ilyet keres, akkor nálam van van egy. 1x 16A-re kialakítva, de átépíthető 3x16-ra is akár, van benne még 2 üres kismegszakító slot és csak csatlakozót kell cserélni. Továbbá lakattal zárható és van benne egy külön fogyasztásmérő is. A biciklitartó fül ajándék, nekem a korábbi EVSE pont ráakasztható volt. [link]

-
CsodaPOK
senior tag
válasz
aleister
üzenetére
Ezt a dobozt, amit linkeltél, meg tudod venni üresen is és olyan szerelvényeket szerelsz rá/bele, amit akarsz: [link]
Vagy megveszed, amit linkeltél és az egyik Schucko-t, cseréled benne: [link]
Vagy raksz a kábel végére egy kicsi pár modulos dobozt, abba kismegszakítókat és abból kiállsz kék és piros falra szerelhető ipari csatival is.
50-ért Aliról komplett töltőt kapsz.
-
aleister
veterán
válasz
CsodaPOK
üzenetére
Na ezt sem tudtam.

Alapvetően elég lenne a 16A-s, csak láttam, hogy pont le van akciózva a 32A-s. Igazából mindegy, mert sokallom érte az 50k-t. Bár fázom az adapterbe-adapter dugástól, de nem marad más, mint amit írsz.
illetve az lenne az ideális, ha találnék olyan szerelt aljaztot, amiben van 5 pines CEE, 3 pines CEE és schuko aljzat is. Ilyen, csak az egyik schuko helyett jó lenne az egy fázisú (kék) ipari aljzat.Chal:
Igen, ez megvan. Csak írtam lentebb, hogy egészségesebb lenne a böszöm vastag alu kábeleken töltenem, mint a 1.5-ös rézen. Ígyis-úgyis 1 fázis, de legalább izmosabb. -
CsodaPOK
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Éjszakai műszak
- Vicces képek
- További aktív témák...
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
1000 km / 0.5 L olajat hörpint be.