Hirdetés
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Mostantól nem kell az Intel segítsége a többképkockás képgeneráláshoz
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Lipton elmehet az anyjaba.
Multkor vettem par fele piramis filteres teajukat, mert le voltak arazva.
Itthon bontom ki az "infusion temptation summer fruits" fedonevu, eper+malna grafikas teajukat, semmi eper+malna ize sincs.Utana nezem az osszetevoket:
-40.2% csipkebogyo
-34.6% hibiszkusz
-17.2% AROMA
-5.6% szeder LEVEL
-0.9% eper
-0.9% malnaVagyis a cimlapon szereplo gyumolcsokbol osszesen 1,8%-ot tartalmaz...
Tobbit meg nem mertem megkostolni.
(Inter)Sparban szokott lenni valami Greenfield nevu ruszki teamarka, nekik vannak nagyon jo teaik, raadasul a filterek egyesevel alufoliaba vannak csomagolva, igy minden egyes filternek olyan az illata, mintha frissen bontottad volna ki a dobozt.
Pl. az Earl Gray Fantasy nevu teajuk siman kenterbeveri a Twinings Lady Gray-t, Lipton a fasorban sincs. (mondjuk Liptonbol csak "sima" Earl Gray van, ami nincs izesitve citrom+narancshejjal, mint a masik ketto)
Vagy ott van toluk a koffeinmentes Creamy Roiboos, ami narancs+vanilia izesitesu, csipkebogyot nyomokban sem tartalmaz.
Mondjuk a gyumolcsteaikbol nem mindegyik jott be, zold teajuk tul tomeny, nagyon eros ize van.Zoldbol nekem eddig az afonyas Pickwick jott be, az kellemesen ihato tomenysegu.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI FPV Fly More Combo drón szett +Motion Controller
- DJI FPV Fly More Combo + extrák + hátizsák makulátlan állapot
- DJI Air 3s drón akkumulátor és Fly More Akkumulátor Kit - 2 akku, töltőHUB
- DJI MINI 4 PRO Új Dron 2 év garanciával eladó
- Vadonatúj, sosem használt DJI NEO 2 alapszett eladó! DJI NEO2 - 2 év DJI garancia
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - AKCIÓ
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest