Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• N0zer0

senior tag

válasz dragonfx #568 üzenetére

Ez a karib Lipton elég érdekes ízű. Végül is nem lenne rossz, de nekem túl egzotikus a papaya íz. Lehet van, akinek bejön, nekem épp, hogy az ihatóság határán van. Lehet csak túl konzervatív vagyok. Ami a Milfordot illeti, szerintem elég rossz teáik vannak, nem próbáltam még az összeset, de idáig egyik sem ízlett.

Ezek a bárhol kapható filteres bolti teák általában elég siralmasak. Össze sem vethetők a teaüzletben kaphatókkal. Kivétel a Lipton filteresek, esetleg a Pickwickek közül néhány ritkább (szőlős-körtés ízű fehér tea). A Lipton is egyre rosszabb, mióta megjelentek a háromszög filteres termékeik. Egy-két noname márkából lehet néha jókat kifogni. Pl. tacskós fügekaktuszos zöld teában kellemesen csalódtam, küllemre fapados, de egész iható és az ára is kedvező. Ha már zöld tea: nem vettem észre, hogy sok különbség lenne az első öntet és a második között. A második csak egyszerűen gyengébb. Harmadikat még egyikből sem csináltam.

Ami miatt igazából írok: tudtok ajánlani valami olyan gyümölcsteát, vagy más, nem koffeines teát, amiben nincs csipkebogyó? Kellemetlen állandóan hugyozni járni tőle, meg kezd kilenni a tököm ettől az állandó csipkebogyó-hibiszkusz kombótól. Rooibos-t már túl sokszor ittam az utóbbi időben, ideje lenne váltani, de nem tudom mire.

Új hozzászólás Aktív témák