Hirdetés
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- Házimozi belépő szinten
- Döbbenetes csörte zajlott le az AMD és a SemiAnalysis között
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0zer0
senior tag
válasz
dragonfx
üzenetére
Ez a karib Lipton elég érdekes ízű. Végül is nem lenne rossz, de nekem túl egzotikus a papaya íz. Lehet van, akinek bejön, nekem épp, hogy az ihatóság határán van. Lehet csak túl konzervatív vagyok. Ami a Milfordot illeti, szerintem elég rossz teáik vannak, nem próbáltam még az összeset, de idáig egyik sem ízlett.
Ezek a bárhol kapható filteres bolti teák általában elég siralmasak. Össze sem vethetők a teaüzletben kaphatókkal. Kivétel a Lipton filteresek, esetleg a Pickwickek közül néhány ritkább (szőlős-körtés ízű fehér tea). A Lipton is egyre rosszabb, mióta megjelentek a háromszög filteres termékeik. Egy-két noname márkából lehet néha jókat kifogni. Pl. tacskós fügekaktuszos zöld teában kellemesen csalódtam, küllemre fapados, de egész iható és az ára is kedvező. Ha már zöld tea: nem vettem észre, hogy sok különbség lenne az első öntet és a második között. A második csak egyszerűen gyengébb. Harmadikat még egyikből sem csináltam.
Ami miatt igazából írok: tudtok ajánlani valami olyan gyümölcsteát, vagy más, nem koffeines teát, amiben nincs csipkebogyó? Kellemetlen állandóan hugyozni járni tőle, meg kezd kilenni a tököm ettől az állandó csipkebogyó-hibiszkusz kombótól. Rooibos-t már túl sokszor ittam az utóbbi időben, ideje lenne váltani, de nem tudom mire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Parfüm topik
- Elektromos autók - motorok
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple asztali gépek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Dji Mini 4 pro Fly More Combo újszerű, C0, 2028.06.13-ig garanciális
- Eladó keveset használt Christopeit AL2 Szobakerékpár
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL (5160)
- LEGO Starwars / Minecraft / HarryPotter / Technics - Bontatlan ÚJ
- Apple iPhone XS Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250M i5 6600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB BITFENIX DeepCool 400W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 219 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest