Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • meri

    aktív tag

    válasz meri #16735 üzenetére

    Közben szerencsére kiderült, hogy a TV új, ezért az a kérdésem okafogyottá vált - ettől függetlenül jó lenne tudni, hogy lehetséges-e a futásidőt lekérdezni, ha szükséges. Egy c835-öt tesztelgettem előtte; nagyon tetszett, közben rátaláltam erre a felbontott, ezért leértékelt c935-re, azonos áron, mint a 8-as - elhoztam, és újnak bizonyult... marad. A boltban fura módon nem tudtak semmit az előéletéről, legalábbis a rendszerükben nem volt infó arról, hogy visszavitték volna, stb. - remélem, szerencsém volt (összes fólia fent, zacskók bontatlanok, stb).
    Egy NVidia Shield-del lesz használva (volt itthon). Erről, ha nagyon kell, a TV is tud filmet lejátszani (a Shield nem tud HDR10+-t ), a YT / Netflix mehet a TV-ről is (a Shield ugye nem tud YT HDR-t), a DV és egyéb kontent pedig Shield-del nekem szebb és jobb - pl. a "Last of Us" utolsó részének elején az "erdőben futós" kezdőjelenet TV-n lejátszva néha maszatos, elmosódott (Just Player, Vimu Player), a Shield-ről korrekt - plusz lehet használni játékra (cloud megoldások), retro konzolként, stb.
    Érdekes módon a telegramon az utolsó firmware (503) online nem jön le, azt mondja, a 468 neki telejsen jó, nincs újabb... akkor manuálisan frissítem majd.

    uff

Új hozzászólás Aktív témák