Új hozzászólás Aktív témák
-
meri
aktív tag
Közben szerencsére kiderült, hogy a TV új, ezért az a kérdésem okafogyottá vált - ettől függetlenül jó lenne tudni, hogy lehetséges-e a futásidőt lekérdezni, ha szükséges. Egy c835-öt tesztelgettem előtte; nagyon tetszett, közben rátaláltam erre a felbontott, ezért leértékelt c935-re, azonos áron, mint a 8-as - elhoztam, és újnak bizonyult... marad. A boltban fura módon nem tudtak semmit az előéletéről, legalábbis a rendszerükben nem volt infó arról, hogy visszavitték volna, stb. - remélem, szerencsém volt (összes fólia fent, zacskók bontatlanok, stb).
Egy NVidia Shield-del lesz használva (volt itthon). Erről, ha nagyon kell, a TV is tud filmet lejátszani (a Shield nem tud HDR10+-t ), a YT / Netflix mehet a TV-ről is (a Shield ugye nem tud YT HDR-t), a DV és egyéb kontent pedig Shield-del nekem szebb és jobb - pl. a "Last of Us" utolsó részének elején az "erdőben futós" kezdőjelenet TV-n lejátszva néha maszatos, elmosódott (Just Player, Vimu Player), a Shield-ről korrekt - plusz lehet használni játékra (cloud megoldások), retro konzolként, stb.
Érdekes módon a telegramon az utolsó firmware (503) online nem jön le, azt mondja, a 468 neki telejsen jó, nincs újabb... akkor manuálisan frissítem majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Microsoft Excel topic
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest