Új hozzászólás Aktív témák
-
vaksi8
senior tag
válasz
TheMartin03 #32302 üzenetére
Az ilyen nagy felbontásu tévéknél már inkább a betekintési szöget veszik alapul. Volt is egy teszt a 98C805 ről, 3 méterről nézték és úgy játszottak rajta
-
HF77
őstag
válasz
TheMartin03 #32311 üzenetére
háát kíváncsi leszek megy e 350e alá
alzanal lehet hogy lemegy 349 re 568 rol... kicsit feltólták bf re
-
HF77
őstag
válasz
en 2.5 méterről nézem es 65' tévét, egyáltalán nincs közel.... sőt, 75' méret is belefér(ne)
-
kenicsab
tag
válasz
Szia!
Nálam 65" kb 2,5 méter immár 10 hónapja 55" után és hibátlan élmény, még a feliratos filmek is.
Múltkor megmértem és kb 14cm veszik a 21:9 szélesvásznú filmek esetében az átlóból.Vannak grafikonok és táblázatok amiből az derül ki, hogy minnél kissebb a felbontás, annál messzebről kel nézni és fordítva.
Én úgy szoktam viszonyítani hogy ha kb a jelenetben a szereplő a derekától a feje búbjáig látszódik, akkor az arca-feje mérete arányában megegyezzen egy elő beszélgetésben a veled szemben álló beszélgető partner arc-fej méretével.
Nem tudom érthető-e igy? -
ρσгτσ
addikt
válasz
2.8 méterre mindenképp 65 -től néznék. Még sima TV adásra is.
-
roti86
őstag
válasz
Ha van hely én a 65-öst venném
-
ρσгτσ
addikt
válasz
TheMartin03 #31946 üzenetére
BF, ünnepi időszak. Szóval esélyes, de ezt előre senki nem tudja megmondani.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
TheMartin03 #31944 üzenetére
A fenti link alatt a lap alján van az akciós szabályokról szóló pdf. Ott van benne.
-
soldi3r
veterán
válasz
TheMartin03 #31941 üzenetére
Az 5 év garancia promócióban kizárólag az alábbi partnereinktől vásárolt készülékek
vesznek részt: Magyar Telekom, eMAg, Alza, Vodafone -
válasz
TheMartin03 #31941 üzenetére
Alza, eMag, Tkom.
Lassan bele lehetne írni a topik nyitóba... -
BlueSteel
tag
válasz
TheMartin03 #27596 üzenetére
Sajnos valós. V028-al (a gyári szoftvere) remek volt a TV, a TCL ráerőltette az összes TV-re a v098-at és azóta semmi sem az igazi. Én már az összes firmware-t kipróbáltam, az újakat is, mindegyikkel van valami kisebb-nagyobb gond. Jelenleg egy tesztfirmware-t használok, mert még az a legtűrhetőbb, + fire tv sticket. Ha van egy komolyabb médialejátszód, vagy Fire Tv-d, és hajlandó vagy sideloadolni, utánaolvasni a beállításoknak, a problémák egy részét ki lehet küszöbölni. Egyébként gyönyörű (lenne) a képe, gamingre is remek és nincs is igazán konkurense az árkategóriában. Csak a Hisense u8kq, ha akciózzák. c845-nél már valszeg ugyanez a firmware anomália van, mert az x2-es verziót kapod, ha megrendeled.
-
ssj81
aktív tag
válasz
Nekem nem annyira probléma mert csak monitronak használtam volna.
Akadozva játszik le egyes videokat, hiába tiltod le az automata frissitést akkor is frissit, a képjavítok néha több anomáliát okoznak mint amit javítanának.
Egyesek állítják náluk semmi baj sincs... -
droti25
őstag
válasz
Kicsit most én is elbizonytalanodtam.
-
Lackó1984
tag
válasz
Valós.
Rendeld meg, 30 napon belül küldd vissza, ha hibát észlesz. Ne várj arra, hogy majd egyszer talán lesz rá egy jó firmware (mint ahogy én is vártam).
Bánom, hogy nem küldtem vissza a C745-öt. -
ssj81
aktív tag
válasz
TheMartin03 #27592 üzenetére
Sokan visszaküldik a "szar" szoftver + egyéb anomáliák miatt.
-
rumkola
nagyúr
válasz
TheMartin03 #27504 üzenetére
A nyagyobbat vedd!
-
mikrofon
veterán
válasz
TheMartin03 #27510 üzenetére
A két kiszemelt típusú között jelentős technológiai különbség van így szerintem érdemes a c805-re költeni.
A mérettel is az a helyzet, hogy az 55" és 65" között is érezhető a különbség egy átlagos nézési távolságban és átlagos nappaliban. Az átlagost nem rossz értelemben gondolom. -
mikrofon
veterán
válasz
TheMartin03 #27504 üzenetére
Szia! Ha hosszú távra szeretnél tv-t, szerintem várj még egy kicsit amíg lesz akció és addig még gyűjteni is tudsz egy kicsit és akkor a 65c805-öt válaszd.
-
st6969
őstag
válasz
TheMartin03 #27491 üzenetére
Samsungnál ugyanez volt. Talán még rosszabb is. Nem csak a TCL csinálja.
Amúgy nálunk (volt UPC) Vodafone van.Hányan lehetnek, akiknek még csak fogalma sincs arról, hogy egyáltalán van lehetőség csatornalistát szerkeszteni (Joli néni pl., ahol a legközelebbi rokon, aki hallott már internetről, 2000km-re dolgozik).
Nekik úgy kezdődik a sorszám, hogy 1 MTV, 2 MTV HD, ...stb. Náluk "nincs gond" a szerkesztéssel, fejből tudják, hogy a Muzsika tv a 128-ason van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest