- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi hangfal építés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
eisento
addikt
-
eisento
addikt
feldobom 418-at. van valamilyen lehetoseg, hogy mikor lefrissitette az img-t ujraindul es ne kelljen minden sz@rt beallitanom hanem egybol mehessek a menube, hogy megcsinalhassam a reset all + reset shopot?
masik kerdes pedig: Van olyan ember akinek valaha is jelzett a tv-je, hogy van elerheto frissites a tvhez?
-
mikrofon
veterán
Tegnap kipróbáltam a Shield-en a Disney+ App-ot. DV működik, atmos működik, frekvenciaváltás nem megy. Alapból 4k60Hz-van beállítva. Ha elindítom a filmet az app-ból akkor marad a 60Hz. Ha megnyomom a "Match Frame Rate" gombot akkor megpróbál vàltani , de kilép a filmlejátszásból. Ha átállítom a Shield beállításaiban 4k23.976-ra akkor rendesen megy.
Mi lehet nálam más mint nàlad? Valamilyen beállítás?
A TV nekem is c825
-
tomp
félisten
Ha nem kellene bootloader nyitás meg adb parancssoros hülyeség, már réges rég visszamentem volna Android TV 9-re...
Ebben nagyon jó a TCL, hogy szabadon lehet mozogni.Kiskutya
Csak akkor váltok android verziót ha majd hivatalos stabil kiadás lesz. Új rendszernél egyből bétával nem foglalkozom. Nvidia kiadta az Android TV 11-et mint stabil aztán már a nagyon sokadik bétánál tartunk, hogy legalább használható legyen azaz legalább hozza a 9-es rendszer szintjét.
Poén: nem, nem hozza még mindig!
Van egy kínai Ugoos boxom Dolby Visionre. Majdnem 1évig nem volt rá frissítés. Már azt gondoltam, hogy ennyi volt a support. Aztán most jött update(0.4.2 volt majdnem 1 évig aztán most jött 0.5.0 aztán 0.5.1 de készül a 0.5.2) egy szép hosszú listával. Gyakorlatilag új boxot kaptam! -
tomp
félisten
Nekem a Netflixnél szépen vált frekit amire éppen kell. Disney+ esetében fix 23,976-ra kell állítani mert a Shielden a béta androiddal megőrül az app...
De szerencsére nem vészes mert eddig minden tartalom amit néztem 23,976-al van mivel kiírja ugye a refresh app.Kiskutya
Arra tippelnék, hogy 701-en nincs Widevine L1! -
sortiefish
tag
Köszi!
Van a V432-ből is IMG Június 2.-i dátumnál.
Nekem már a V432 van csak, ha valaki váltana V083-ról amiatt kérdezem. -
turho
addikt
-
-
gyűrű
addikt
Néhány óra teszt után 65C825-ön..
V432 A rendszer működése sokkal simábbnak tűnik. A két gyorsmenün kívül más új menüpontot nem vettem észre. Mintha a kép is világosabb lenne, bár én eddig is visszavettem a fényerőt. Atmos, DV, stb működik mint eddig.
A kis 3 vonalas gombnak eddig nem volt funkciója a GTV-s fw-k alatt most újra lett..
Szóval részemről ajánlott fw. -
kekegsm
őstag
Nem bonyolult az androidos TV. Csak vannak kényelmi szempontjaim is.
1: Fura mód minden eszközöm látja a routerem 5Gh-es jelét, és másik 4-5 routerét a környéken, csak ez a TV nem lát egyet sem. Lehet gyári hibás...
2: Senki nem mondta, hogy a beépítettet kell használni, de én azt szeretném. Nem akarok venni plusz egy szoftvert, amikor ilyen minimálfunkciókat a beépítettnek is kellene tudni. Nem azért vettem ilyen tv-t, hanem a panelje és az ára miatt. Külön köszönet hogy egy elgépelést kiemelsz. DLNA: én mondtam magamnak. Erre van kitalálva.
4. Több USB: mert esetleg több eszközt akarok rácsatlakoztatni. Pl külön billentyűzetet és külön egeret. Szerintem a több USB csatlakozó 2022-ben nem egy olyan nagy kérés...
5. Harmony Elite: inkább tett volna bele a gyár a gyáriba 3 ledet... olcsóbb.
-
RVR400
veterán
Mondjuk távot nem vennék egy másik TV áráért, az biztos. :)
Én csak azt tudnám tanácsolni, hogy akkor Samsungot kell venni. Sajnos ez ilyen, több ismerősöm is így működik, hogy a megszokott dolgoktól nem igazán tud eltérni, de mégis megpróbálja, hátha a másik mégis ugyanolyan lesz.
Ezeket a problémákat mi semmilyen módon nem tudjuk megoldani helyette még tanáccsal sem, mert nem úgy fog működni, mint a Samsung, mert EZ NEM SAMSUNG.
-
kekegsm
őstag
Köszönöm. Rákeresve közben itt a fórumban írva vagyon vagy ezerszer, de hát az informatikus nem tud guglizni...
Ezeket a frissítés elött kell, vagy utánna, vagy mindkettő?
Egyébként már más is belefutott ugyanebbe a hibába:
https://forum.xda-developers.com/t/tcl-2021-android-tvs-c05-g05-beyondtv6-beyondtv4.4255729/page-54#post-86868397 -
Djatis
senior tag
Nem zárom ki a User error-t mert nem is értek az androidos tv-hez meg szerintem az egész menű rohadt bonyolul. A cec nincs bekapcsolva azt tudom de a másikat megneézem lehet az lesz a ludas. Egyébkén a google keresőbe ad ki taálatokat az autómatikus bekapcsolásra szóval ha nem démon akkor ez egy létező probléma
-
haxxika
senior tag
-
zazenke
őstag
sajnos a fontosabb összehasonlító panel adatok mindenhol hiányoznak az r646 nál. Én úgy olvastam hogy a két készüléknek lényeges eltérése csak a hangszorók számában vagyis a hangrésznél van de a két tv panelje sőt a procija is ugyanaz (MediaTek MT9615). A c825 az eu és ázsiába szánt verzió még az r646 az usába.
-
zsozsi67
csendes tag
Köszönöm! Megcsináltam, de leizzadtam egy kicsit, mert azt hittem, h a service menü az úgynevezett "secret menu" -ben van. Beléptem, vmit reseteltem, majd utána a TV nézése közben a bal alsó részen fehér feliratok kezdtek villogni. Nagy nehezen megtaláltam a factory resetet. Most úgy nézem minden tökéletes.
-
Tomacko
őstag
Ez szerintem nettó baromság, hogy a HBO max-n kevés a tartalom és 2 hét alatt végig nézed........ De ezen inkább nem kéne vitázni.... Azért HBO tartalmak, Warner tartalmak és Cartoon tartalmak nem olyan kevesek..... HBO Go amit írsz az pedig március eleje óta nincsen.....
-
mikrofon
veterán
Pontosan ezért kérdeztem tőled!
Én shield tv pro 2019 => AVR => c825-ön nézem csak és kizárólag. A streaming-et (HBO Max) és az offline tartalmat és mindent is.
Nah most nekem is néha szükségem lenne 24Hz-es tartalmak esetén mozgáskorrekcióra, mert a 24Hz időnként kevés, értem ezalatt hogy nem szép a mozgás. Nem tudom, hogy most lettem-e rá érzékeny, vagy az hogy most egyszerre váltottam TV-t is, meg lejátszót is. De most látom és zavar....
Néha még a gyerekek is szólnak, hogy a HBO Max streaming esetnén "zavaró".
Viszont nem tudom jól beállítani, mert valószínűleg túltolom. Hiszen nem értek hozzá és fogalmam sincs, hogy pontosan mi mire való.
Ezért lenne szükségem segítségre ebben a témában. -
Lordus
senior tag
elnézést, ha nem köszöntem meg! utólag IS köszönöm a segítséged természetesen!
ezt tudtam, mármint hogy ha a mikrofont bekapcsolom, akkor eltűnnek. de nekem eddig is ki volt kapcsolva és nem világítottak. érted? ez ellentmondás... tegnap fél óráig nem világítottak. aztán egyszer csak megint...
értem én, hogy ez jóformán csak engem idegesít, de én pl. egyszer sem panaszkodtam képminőségbeli hibára (pedig biztosan van nálam is, de nem zavar)... szóval kinek mi a nyűgje. nekem az, ha valaminek nem tudom az ok-okozati összefüggését. na az zavar...köszönöm még egyszer, hogy utánanéztél, és belinkelted!
@edit: az android settingsnél hol tiltom???!!! nem találtam ilyet! csak az aklalmazás engedélyeknél tudom elvenni...
-
mikrofon
veterán
Aztaaa. Ez jó hír.
Amúgy miben lesznek jobbak és többek a C735 és C835 mint az elődjük. Teljesen ámulok ettől a c825-től. Tökéletes a feketéje számomra. A fényerője meg már túl sok is. Vissza kellet vennem 35-re de még így is kicsit soknak tűnik, mert zavar este. Napközben néztek a gyerekek mesét és nem kellet behúzni a függönyöket mert rendesen látszott, pedig kétoldalról is nagy ablakok vannak és fehér a fal....
Kontraszt és szín is nagyon jó.
A mélynyomója is meglepően jól dolgozik. TV-hez képest nagyon jól szól, így térhangzásra nem vágyó embernek szerintem tökéletes filmezéshez is a hangja. Ha kicsit "élesebb" és tisztább lenne a magas rajta akkor még zene hallgatásra is elmenne egy átlag embernek.....Tudom hogy mindig lehet újabb meg jobb, de most mi az amit adni fognak az új modellek?
-
Lordus
senior tag
ooo, ez azert fura megint, mert nalam mindig ki volt kapcsolva a mic, es korabban honapokig nem lattam a sarga ledeket.
illetve most van, hogy 1, 2 vagy 4 vilagit vagy egy sem (ma este pl. fel oraig egy sem vilagitott...)
akkor mi az egy es a ket led??
na mindegy, egyszer, ha lesz idom, lekapom a hatuljat es lehuzom a csatit a ledekrol, vagy valahogy kikotom. semmi ertelmuk (egyebkent sem) -
mikrofon
veterán
Értem de engem zavart.
Most ki van kapcsolva és nem világít.
Sőt most azt is kipróbáltam, hogy minden alkalmazásnak adtam jogosultságot a mikrofonhoz. Így az alkalmazasokban működik a hangkeresés a kis távirányítóján lévő mikrofonnal, miközben a tv mikrofonja ki van kapcsolva és nem világítanak a sárga LEDek.
Számomra így tökéletes, még akkor is ha hivatalosan nem így kellene működnie.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sorozatok
- Hardcore café
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged