- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Milyen notebookot vegyek?
- Androidos tablet topic
- Apple MacBook
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz
kekegsm #11742 üzenetére
4. Több USB: mert esetleg több eszközt akarok rácsatlakoztatni. Pl külön billentyűzetet és külön egeret. Szerintem a több USB csatlakozó 2022-ben nem egy olyan nagy kérés...
5. Harmony Elite: inkább tett volna bele a gyár a gyáriba 3 ledet... olcsóbb.erre lehet kapni egybe gyártott Wireless,Bluetooth beviteli eszközt,ilyenhez csak 1 db USB 2.0 kell.
a médialejátszó eszköznek meg a HDMi csatlakozás a megfelelőbb.
Harmony Elite ehhez meg külön iparág kellett anno.
használtan még beszerezhetőek,lehet ma már nem biztos,hogy funkcionálisan kielégítene a vásárlókat.vannak olyan szolgáltatások amik akkor még gondolatban sem voltak.
ha jól tudom ma is kaphatóak univerzális,tanítható távok igaz,15000Ft alatt semmi sincs már,az egyszerűbb gyári távok is 10000Ft felett vannak az áruk ha ismételten pótolni kellene őket.
pl.:
nem tudom menne-e de meglehetne próbálni egy külső tápos USB elosztott használni,hátha működne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Nintendo Switch 2
- Path of Exile (ARPG)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Villanyszerelés
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest