Hirdetés
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz
kekegsm #11742 üzenetére
4. Több USB: mert esetleg több eszközt akarok rácsatlakoztatni. Pl külön billentyűzetet és külön egeret. Szerintem a több USB csatlakozó 2022-ben nem egy olyan nagy kérés...
5. Harmony Elite: inkább tett volna bele a gyár a gyáriba 3 ledet... olcsóbb.erre lehet kapni egybe gyártott Wireless,Bluetooth beviteli eszközt,ilyenhez csak 1 db USB 2.0 kell.
a médialejátszó eszköznek meg a HDMi csatlakozás a megfelelőbb.
Harmony Elite ehhez meg külön iparág kellett anno.
használtan még beszerezhetőek,lehet ma már nem biztos,hogy funkcionálisan kielégítene a vásárlókat.vannak olyan szolgáltatások amik akkor még gondolatban sem voltak.
ha jól tudom ma is kaphatóak univerzális,tanítható távok igaz,15000Ft alatt semmi sincs már,az egyszerűbb gyári távok is 10000Ft felett vannak az áruk ha ismételten pótolni kellene őket.
pl.:
nem tudom menne-e de meglehetne próbálni egy külső tápos USB elosztott használni,hátha működne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Battlefield 6
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Windows 10
- Gaming notebook topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest