Új hozzászólás Aktív témák
-
gyűrű
addikt
válasz
mikrofon #11206 üzenetére
Az ami itt érdekes lehet, hogy ki és mit néz, és honnan.
Én pl. a tv-n elérhető a beépiített streaming appokat nem nézem mert mindent 60 hz-en tolnak ki.
Számomra ez nogo.
Ergo aki ezeket nézi 60 hz-en, nincs szüksége pl. a mozgások folyamatossá tételére.
Firestick 4K max megy, ha csak a tv-n nézek streaminget, vagy kodit, mert ott megy a 24 fps váltás. Viszont oda már kell a mozgáskompenzáció (nekem). Ill. Házimozi erősítő nvidia shieldel vagy coreeleccel, ami szintén normális frame-rate váltással megy, ergo a 24 hz-et a tv-n is annyival tolja, amihez szintén nem árt a mozgáskompenzáció. Aki nem érti miről beszélek nézzen megy pár videót pl. [link] [link] belső váltás nélküli youtubeon 60 hz-en, vagy a smarttube app-al ami helyes frekin játssza le ezeket, mozgáskompenzációval, vagy anélkül.... just my 2c
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- Robot fűnyírók
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- War Thunder - MMO Combat Game
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest