- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
subset
senior tag
Nagyon köszi, hogy így leírtad a tapasztalataidat
Elbizonytalanítottál az SD adás minőségével kapcsolatban.
Erre bevallom nem is gondoltam a tv kiszemelésénél, hogy a feljavító technológiára is kellhet figyelni.
Nálam digi-n menne ahol elméletileg 34 HD adás van, van néhány tematikus amit néznék esetenként de azt csak SD-ben lehet.
Ráadásul én 75EP660-at rendeltem az ugye jócskán nagyobb, ott pláne nem tudom milyen vizuális élményre számíthatok SD adók eseténNem akarom elsírni majd magam
Már így is áttörtem az anyagi határt, de nem tudom megérheti-e pl. 40 ezressel drágábban egy LG 75UM7000PLA ahol ezzel a marketing dumával csábítanak :
"Az alacsony felbontású képeket felbontását feljavítja, így közel 4K minőségű képek jönnek létre"Nyilván ha a kettő egymás mellett lenne....de erre esélyem sincs hogy megnézzem valahol.
Az AndroidTV-ről nem mondanék le szívesen....
Az LG mellett mondjuk még a felvétel + time shift szólna...Nem tudom mi legyen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest