- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
pingipang
üzenetére
Van itthon egy 2018-as LG és egy Samsung TV amikhez szinte hozzá sem férek, ezért múlt héten vettem egy TCL TV-t, bár közel nem ezt amit te kinéztél, így csak általánosságban tudom elmondani, hogy én hogyan jártam ezzel a márkával. Én egy jóval olcsóbb, 40DS500-at vásároltam, kb. ugyanarra amit te is leírtál. Lényegében munka utáni háttérzajnak, elalváshoz valamilyen film Netflixről, esetleg itt-ott foci vagy F1. Webshopról rendeltem, a TV-t soha nem láttam élőben, fogalmam sem volt, hogy mit kapok. Mire a TV hozzám került az alza kétszer hívott és egy emailt is küldtek, hogy nagyon ajánlják, hogy ilyen TV-hez vegyek kiegészített garanciát, szóval még ők is ijesztgettek, hogy valami kegyetlenül szart kapok. De miután megérkezett a TV kellemesen csalódtam. Jobb mint vártam. Számomra teljesen megfelelő a kép minősége, gyors a menüje, nem érzem azt, hogy egy olcsó kínai vacakot használok, a hangnak viszont kissé "pléhre hugyozós" beütése van, de ennyi pénzért nem várhatok csúcs minőséget. Van valahol itthon egy genius 1250 hangfal, majd rákötöm és tökéletes lesz. A smart része nem nagy eresztés, Netflix és Youtube van, viszont nyoma sincs spotify, deezer, hbo go, amazon video alkalmazásoknak. Van mondjuk rengeteg számomra teljesen ismeretlen más alkalmazás, de nem is néztem végig őket, úgyis egy Xiaomi Mi Box fog lógni rajta. Lényegében én teljesen elégedett vagyok vele, valószínűleg legközelebb sem adok ki TV-ért többet mint amennyiért egy épp aktuális TCL-t meg tudok majd venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- Milyen videókártyát?
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Xbox Series X|S
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Vhiktor