Hirdetés
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kínában debütált Xiaomi Pad 8 és Pad 8 Pro is
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- OLED TV topic
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szuk78
csendes tag
válasz
freeland0806 #39380 üzenetére
Minden verzióban próbáltam, a netem bírja, Gigabites, és speedtest szerint még egy kicsivel többet is nyom.
Játék képmód, ill. Pc- mód megoldja, mert rádobok egy laptopot 4060-al, vagy az asztalit egy 4080-al, és a sz..t is kihajtja, 144hz masszívan, és ugye a kódolást pedig a proci csinálja, valamilyen lejátszóval.
Csak ugye alapból plex, vagy streaming megy, és jó lenne, ha nem lenne ilyen akadozás képjavítók nélkül.Most mindjárt letesztelek, egy hatalmas bitrate videot, 61 Mbps, ha ennél nem csinálja, akkor valószínű a tömörített videofile-ok minőségével, kódolásával lesz gond.
Kiderül.
Igazából az a baj, hogy nem tudom mit kéne látnom, nincs viszonyítási alap, van eg yoled monitorom, de azt sosem használtam TV-ként, így sosem volt képakadás.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest