Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
EquinsuOtcha
csendes tag
válasz
tasakos #16107 üzenetére
Nekem fél nap után tűnt fel két piros pixel és csak külső eszközről üzemeltetve jön elő.
Most hogy így szét néztem a neten a pixel hibákra és az jött le, hogy bizony a tcl tv-i retek szar minőségűek. (van soundbar-om az hangzásban főleg az árához képest remek, meg
van már vagy 2 éve)
Évek óta nem láttam pixel hibát.
Remélem vagy pénzt adják vissza vagy cserélhetem egy samsungra mert az nem hiányzik , hogy kicserélik az meg fél év után szarja össze magát. Akkor meg majd javítják az meg tudjuk milyen ha megbontják a panel/led részt.
Sose lesz jó.
Csak kínai ez. Oylan mint a xiaomi telók. Azoknak is csak a minőségük kinai, de az áruk már nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest