Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OnePlus Pad 3
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
krepp
tag
válasz
szkutyi #19089 üzenetére
Én megint csak azt látom hogy rossz az összehasonlító "bizonyíték" od.
Az első kép az teljesen jó (ahogy te is írod) . szerintem az enyém lehet egy picit rosszabb is. Itt a képernyőt bár jobbról fotózod, a függőleges tengelyen merőlegesen nézel a képre.
A második képen viszont látni hogy a tv-d erősen le van buktatva, te mellette állsz és kb lefelé fotózod. Ez a képernyő tetején is már távol van a függőleges tengelyen mert derékszögtől, de a képernyő alján szinte már hegyesszog.Az én tapasztalatom az hogy a tökéletes feketékrol elbucsuzhatsz ennél a tvné,l ha a betekintési szöged bármelyik tengelyen meghaladja a 45° őt. No nem lesz a kép katasztrofális, és tovább nem is romlik ha oldalról nézed, szín hibát se produkál, de fátyolos lesz.
Találkoztam olyan nagy monitorral amit azért nem lehetett közelről használni, mert a sarkain megjelent a kephibak, de a közepén úgy nem. Kb ezért is találtak ki a hajlított monitorokat.
DE, ha csak azért fotózod ebből a szögből mert csak így tudod nekünk megmutatni a hibát, és szemből derék - derék szögből, ugyan ilyen rossz, akkor hagyd is abba a csoda várást, ezen nem fog firmware javítani, ez a panel gyártásihibás...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Háztartási gépek
- Star Trek
- Amazon
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- További aktív témák...
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Thermalright Hyper Vision 360 UB ARGB White AIO vízhűtés eladó!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest