Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cashtibi
csendes tag
Sziasztok,a napokban megérkezett a TCL55x815 a Telekom jóvoltából. Első blikkre elég jó kis TV-nek tűnik,ha megvan a megfelelő forrás ( Netflix, stb. ) akkor a Dolby Vision egyszerűen gyönyörű :) Viszont egy kis negatívumot is észrevettem ( persze ez lehet hogy kikapcsolható, és ha így van,abban segítségeteket kérném ) ami az,hogy van egy alapértelmezett kép beállításom, és azt minden egyes alkalommal felülírja amikor pl. YT-ot vagy bármilyen másik APP-ot használok...ekkor kilépve a sima TV adásokhoz teljesen más képi beállítások lépnek működésbe,mint az APP-ba való belépés előtt. Kicsit frusztráló,mert állíthatok vissza mindent,mert nekem ez a Motion valami ( pontos nevét nem tudom, de a kb. 60 FPS-es beállításra gondolok ) nem jön be ( de a dejugger - vibráció csökkentése a fordítása az Androidban - 0-ra való állításával ez megszűnik, amit persze minden egyes alkalommal, újra és újra meg kell csinálni, még ha a beállítás a 0-án marad..akkor feltolni 10-re,majd vissza 0-ra és megoldódik ) Rendszer frissítést honnan tudnék beszerezni esetleg? Páran írtátok,hogy EU-s honlapról lehet,de én nem találok,illetve létezik e olyan "kód" amivel a teljes TV beállításokat fel lehet oldani? Maga a rendszer kicsit döcögős, de megszokható. A válaszokat, és segítségeket előre is köszönöm szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3350
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest