Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
LOGOUT témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tom22
újonc
Sziasztok!
Elnézést a kezdő kérdésért, főleg ha volt már.
Létezik olyan egyszerű (bármilyen) BT eszköz , amin egy gomb (igazából kapcsoló) kapcsolgatásával a BT ki-be kapcsolgatható. Semmi mást nem szeretnék, csak valami nagyon-nagyon egyszerű módon egy érzékelhető állapotváltozást létrehozni, hogy van BT, vagy nincs BT.(alkalmazást se akarok letölteni hozzá) Olyannak kinéző eszközökre gondoltam mint pl. Beacon, Flic, Satechi, de ezek közül egyet se találtam erre alkalmasnak, ezek másra valók. (BT button-ra kerestem rá)
Előre is köszönök minden választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Óbudai Egyetem (volt BMF)
- Mikrofon topic
- Dalra fakad, zenét szerez a Gemini
- Milyen routert?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen notebookot vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4390, 100% Akksi
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- GMKTec NucBox M6 Ultra mini számítógép - R5 7640HS 16GB 4800MHz DDR5 512GB SSD AMD Radeon 760M W11
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest