Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tom22
újonc
Pont ezt a meghekkelést, forrasztgatást, stb. szeretném elkerülni. A több másodperces késleltetés nem zavarna. Igen, pont azt a funkciót szeretném , mint amit a bukósisakod betölt , csak valami tenyérben elférő eszközzel. Nem akarom elhinni hogy gyárilag nincs ilyen. Szerintem a világ legegyszerűbb BT eszköze az, amit szeretnék, aminek azonkívül semmilyen funkciója nincs, mintsem hogy adjon egy állapotváltozást, amit a telefon érzékelni tud.
-
Tom22
újonc
Csak annyit szeretnék a lehető legegyszerűbben csinálni, hogy egy gombnyomásra (bekapcsolom a BT eszközt) elindul pl. egy alkalmazás, majd ugyanannak a gombnak a megnyomására (kikapcsolás), pedig kilép (háttérbe megy) az alkalmazás, ha megszűnik a BT kapcsolat, majd újra be és újra ki akárhányszor csak akarom, anélkül persze hogy kivenném a telefont a zsebemből. Valami olyan kéne , ami csak a BT eszköz tápját kapcsolgatja ki-be, mellette ha még mér pl. hőmérsékletet, felőlem mérjen, de arra nincs szükségem.
Nem tudom hogy így érthetőbb voltam-e, ha nem, újra nekifutok. -
Tom22
újonc
Sziasztok!
Elnézést a kezdő kérdésért, főleg ha volt már.
Létezik olyan egyszerű (bármilyen) BT eszköz , amin egy gomb (igazából kapcsoló) kapcsolgatásával a BT ki-be kapcsolgatható. Semmi mást nem szeretnék, csak valami nagyon-nagyon egyszerű módon egy érzékelhető állapotváltozást létrehozni, hogy van BT, vagy nincs BT.(alkalmazást se akarok letölteni hozzá) Olyannak kinéző eszközökre gondoltam mint pl. Beacon, Flic, Satechi, de ezek közül egyet se találtam erre alkalmasnak, ezek másra valók. (BT button-ra kerestem rá)
Előre is köszönök minden választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Suzuki topik
- Linux kezdőknek
- Battlefield 6
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- SCULPFUN S30 PRO 10w lézervágó gravírozó gép + 350x350 méhsejt + Elszívó box + Kiegészítők
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest