- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- E-book olvasók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Jó lenne, ha ez a monitor megtalálná az útját Európába
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tom22
csendes tag
Pont ezt a meghekkelést, forrasztgatást, stb. szeretném elkerülni. A több másodperces késleltetés nem zavarna. Igen, pont azt a funkciót szeretném , mint amit a bukósisakod betölt , csak valami tenyérben elférő eszközzel. Nem akarom elhinni hogy gyárilag nincs ilyen. Szerintem a világ legegyszerűbb BT eszköze az, amit szeretnék, aminek azonkívül semmilyen funkciója nincs, mintsem hogy adjon egy állapotváltozást, amit a telefon érzékelni tud.
-
Tom22
csendes tag
Csak annyit szeretnék a lehető legegyszerűbben csinálni, hogy egy gombnyomásra (bekapcsolom a BT eszközt) elindul pl. egy alkalmazás, majd ugyanannak a gombnak a megnyomására (kikapcsolás), pedig kilép (háttérbe megy) az alkalmazás, ha megszűnik a BT kapcsolat, majd újra be és újra ki akárhányszor csak akarom, anélkül persze hogy kivenném a telefont a zsebemből. Valami olyan kéne , ami csak a BT eszköz tápját kapcsolgatja ki-be, mellette ha még mér pl. hőmérsékletet, felőlem mérjen, de arra nincs szükségem.
Nem tudom hogy így érthetőbb voltam-e, ha nem, újra nekifutok. -
Tom22
csendes tag
Sziasztok!
Elnézést a kezdő kérdésért, főleg ha volt már.
Létezik olyan egyszerű (bármilyen) BT eszköz , amin egy gomb (igazából kapcsoló) kapcsolgatásával a BT ki-be kapcsolgatható. Semmi mást nem szeretnék, csak valami nagyon-nagyon egyszerű módon egy érzékelhető állapotváltozást létrehozni, hogy van BT, vagy nincs BT.(alkalmazást se akarok letölteni hozzá) Olyannak kinéző eszközökre gondoltam mint pl. Beacon, Flic, Satechi, de ezek közül egyet se találtam erre alkalmasnak, ezek másra valók. (BT button-ra kerestem rá)
Előre is köszönök minden választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fejhallgatós találkozó
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Gitáros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- E-book olvasók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen routert?
- Renault, Dacia topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó 9800X3D/RX 9070 XT 16GB/32 GB RAM
- GARANCIÁLIS RTX 5060 ACER NITRO GAMER LAPTOP - i7 13620h, RTX 5060
- 27" AOC Q27G3XMN Gaming MiniLED "1100Nit" (Garanciás)
- LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 32 Gb Gb G.skill Trident Z Royal Silver 3200 Mhz CL14 Beszámitok! (16 Gb-ra bontom igény szerint)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest