Hirdetés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik
- Monitorkalibráló eszközök
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Epox 9npa+ ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
A getFormattedDate Javascriptlet segítségével sikerült megoldani. Mindenkinek köszönöm az ötleteket.
-
Bozek
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Minek ehhez root? A megoldás ennyire nem bonyolult: a %TIMES változóból ki kell venni a hónapot és a napot. Ha a nap több, mint a fordulópont, akkor kezdőértéknek az aktuális hónap-fordulónap kombináció kell, ha nem, akkor az első tagból le kell vonni egyet. Persze itt figyelni kell azt is, hogy az aktuális hónap-1 nem lesz-e 0, mert ha igen, akkor 12-re kell beállítani.
Képletet most nem írok, de szerintem ez alapján már le lehet programozni.
-
aprokaroka87
nagyúr
a data/system-ben van egy netpolicy fájl.
Abban benne van többek közt egy ilyen rész hogy<network-policy networkTemplate="1" subscriberId="216012335055964" cycleDay="14" cycleTimezone="Europe/Budapest" warningBytes="35820027248640" limitBytes="-1" lastWarningSnooze="-1" lastLimitSnooze="-1" metered="true" inferred="false" />
Ebben a cycleDay="14" az az amit megadok rendszerben pl 2018.04.14-2018.05.13 közt
Ezzel hogy mit lehetne kezdeni az most nem jut eszembe.
Persze ehhez is root kell.Csak egy tipp!
-
HREH
senior tag
-
HREH
senior tag
válasz
Dr Bubo
üzenetére
SecureTask plugin > Network Usage action. Beállítod a két dátumot, majd a
(%strx+%sttx)/1024/1024számra beállítasz egy változót, ebben lesz a két dátum közötti adathasználat MB-ban. Ezt pedig már fel tudod használni, amire szeretnéd. -
Dr Bubo
MODERÁTOR
Taskerrel ki lehet valahogy olvasni a havi adatforgalmat? Egy widget-en vagy notification-ben jeleníteném meg.
-
HREH
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Jelenleg össze-vissza működik, egyszer jó tertminálban, aztán nem, majd egy taskban is, 2 perccel később már ott sem...
-
Tidzsi1953
tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nem, a Run Shell comand után beírva.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Tidzsi1953
üzenetére
amit javasoltam azt te külön taskban futtatad le?
-
Tidzsi1953
tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Az Use Root bepipálva, az általad javasolt shell parancs
svc usb setFunction mtp beírva. Ha csatlakoztatom az USB kábelt nem indul el a parancs.
Teszt módban teljesen lefut minden pontja,a végén ki is kapcsolja a képernyőt. De, töltésről nem vált át MTP-be. Valami még hiányzik!
-
aprokaroka87
nagyúr
Tidzsi953-nak az általam felvázolt
megoldás nem lenne megoldás?Hiszen neki az kellene hogy usb kábel csatlakozása esetén mtp módra váltson?
Már amennyiben az megoldás lenne.
Root joga is van.shell parancs
svc usb setFunction mtpHa ez nem azt csinálja akkor bocsi
-
Bozek
nagyúr
válasz
Tidzsi1953
üzenetére
Ha van root, akkor pipáld ki a Run Shell-nél a Use Root-ot.
(#6781) HREH: Nekem Sony Xperia XZ1 Compact-on, Android 8.0-n ment az input tap root nélkül is. Érdekes.
-
Tidzsi1953
tag
válasz
Tidzsi1953
üzenetére
-
Tidzsi1953
tag
Root természetesen van. Fejlesztői bekapcsolva. Egy előző hozzászólásomban írtam, hogy mit írtam be, de csatolom s screenshot képet. Leírnám még egyszer, hogy Redmi Note 4 Global telefonról van szó, hátha ez is segít. De ha valakinek lenne egy működő leírása, azt szívesen kipróbálnám, hátha működne nálam is.

-
HREH
senior tag
válasz
Tidzsi1953
üzenetére
Nem, az azt adja meg, hogy az (x,y) koordinátákra nyomjon a rendszer.
Root van? Mert anélkül maximum AutoInputtal fog csak menni.Esetleg dobj fel egy screenshotot, vagy exportáld ki, hogy lássuk pontosan mit írtál be.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Tidzsi1953
üzenetére
Milyen hibát? Anélkül nehéz segíteni. Nekem simán megy az a rész.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Tidzsi1953
üzenetére
Fejlesztői lehetőségek be vannak kapcsolva az android beállitásokban?
ha igen ott lennie kell egy olyannak hogy mutató helye, vagy hasonló.
-
Tidzsi1953
tag
válasz
Tidzsi1953
üzenetére
Megpróbáltam a Taskert életre lehelni, de úgy néz ki, hogy már a 4. pontnál is hiba van,
A Run Shell-->comand input tap résznél, ha lefut, már ott hibát jelez. Nem jó az eredetileg beírt 850 580 sem.
Ha jól gondolom, ez a készülék ablakméretét hivatott lenne megadni. Az enyém 1920 1080 pixel. Ha ezeket írom be, akkor is hibával fut le!
-
Tidzsi1953
tag
Feltöltöm az eredeti megoldás képét. Én annak alapján próbáltam egy működő megoldást összehozni, nagyon kevés Tasker tudással. Az első 5 pontot megfejtettem, az utolsó pont kifogott rajtam.
Az is lehet, hogy nem is működött volna, sajnos kipróbálni sem tudtam.
A hitelességhez hozzátartozik, hogy írtam neki is, már nincs meg a profilja.
Tőle kaptam a következő információt:"HA USB csatlakozás történik ami nem töltés, azaz PC van csatolva, AKKOR a Tasker húzza le az értesítéseket és kattintson a PC csatlakozás értesítésén belül arra, hogy MTP legyen a csatlakozás és ne "csak töltés". Majd húzza fel.
+ feltétel, ha képernyő ki van kapcsolva, akkor kapcsoljon be tegye meg ugyanezt majd kapcsolja ki a kijelzőt.Mivel ezt a Tasker csinálja, ezért ez egy tized másodperc alatt meg is történik, szinte észre sem veszed.
A kattintás tényleges "kattintással" volt beállítva, tehát be kellett írni konkrétan melyik pixelt üsse le (x és y), de mivel az MTP értesítés mindig legfelül volt nálam ezért ezzel se volt gond
Feltételnek pedig az USB csatlakozást adtam meg."
Sajnos nincs meg a megoldás a problémára. Ebben várnám továbbra is a segítségeteket.

-
HREH
senior tag
válasz
Tidzsi1953
üzenetére
Az End Call button megnyomásának mi köze a profilhoz?
Semmit ne írj oda, úgy sem műlödik?Távolról nehéz ebben segíteni, mert pl. nem tudjuk, hogy milyen értesítésre nyom rá a status bar-on, és az milyen lehetőségeket hoz fel.
@zolikutya: Lehet sima wait, lehet logolás, lehet változó(k) beállítása, írj rá priviben, nem aktív már a topikban (sajnos
) -
zolikutya
csendes tag
Sziasztok!
Kitűnő egy alkalmazás, számos feladatot megkönnyített már!
Teasüti, írod, az éjszakai profilnál, hogy "ami éjszaka kapcsol be, viszont megvárja, amíg a Tasker elvégzi az éjszakai kalkulációkat* "
Ez alatt mit értesz pontosan?
A link, amin a munkáidat tudnám tanulmányozni, már nem él? Ugyanis ezt nem sikerült letöltsem. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Tidzsi1953
üzenetére
Hát igy én sem
de tudod hogyan kell egy Taskot kiexportálni?
pl sd-re. -
Tidzsi1953
tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Az első öt pontot már megcsináltam a reményeim szerint.
A 6. pontnál, ami az utolsó volt, elakadtam.Ez a következő volt: Button --> End Call
If
%__________~__________Itt nem tudom, mit kellene beírnom. Az aláhúzott rész kitöltésében.
Vagyis a feltételeknél.
Az utolsó, leírt résznél, egy piros figyelmeztetés keletkezik, emiatt érvénytelen is lesz az egész.
Ebben kérnék segítséget. Az sem lenne baj, ha az egész feladat megoldása le lenne írva, az lenne az igazi nagy segítség.

-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Tidzsi1953
üzenetére
6-os pont nem megy csak?
ha igen akkor Task > input > button
majd ott a listában kiválasztod az end call-t. -
Tidzsi1953
tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
A fórum a következő: https://prohardver.hu/tema/re_huawei_p8_nekik_nem_8/hsz_9901-9950.html
Már több mint egy évvel ezelőtti a felvetett probléma. Ide valójában a Tasker megoldás miatt fordultam, mivel ez a topik eredendően ezzel foglalkozik. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Tidzsi1953
üzenetére
Hello!
Ha belinkeled a forumot, amelyen olvastad, lehet többet tudnánk segíteni. -
Tidzsi1953
tag
Sziasztok!
Ma találtam erre az oldalra, szerencsémre.
Egy Xiaomi Redmi Note 4 Global telefonom van, ehhez kellene létrehozni egy Taskot. Minden USB csatlakoztatáskor MTP helyett töltésre áll át. Ezt szeretném automatikussá tetetni, hogy mindig az MTP legyen az alapértelmezett. Egy fórumon találtam valamiféle megoldást, de sajnos nem sikerült kiviteleznem.
Amennyiben egy komplett megoldás lenne, az lenne a legjobb.
A neten talált megoldásnak az utolsó pontját bemásolnám, mert ez a pont kifogott rajtam, nem tudom, pontosan mit kell beírni."6. Button
Button End CallFeltételnek pedig az USB csatlakozást adtam meg."
Lehet, hogy ez a megoldás is működne, de sajnos nem tudom befejezni.
Köszönettel!

-
-
Tomjack
tag
Bocsánat a link rossz, ez a jó.
https://www.yr.no/place/Hungary/Kom%C3%A1rom-Esztergom/Tatab%C3%A1nya/data.html
-
Tomjack
tag
Időjárást gyakran még itt nézem, mert órára pontosan mond időjárást. (gyakran sokkal pontosabb mint a magyarországi előrejelzések)
Itt a linken találhatóak az ingyenes lekérdezési módok.
Ezekkel lehet kezdeni valamit?
https://www.yr.no/sted/Indonesia/Sentral-Java/Rumah_Sangat_Sederhana_Babakanpermai/data.html
Köszönöm
-
Tomjack
tag
Köszönöm a válaszokat. Megkérdezem akkor bár én az időképet szoktam használni.
Abban tudtok segíteni, valakinek nincs egy autós profil ami NFC matricával indul?
Vagy esetleg segítség a megvalósításhoz, bár még nagyon kezdő vagyok. Most vettem meg egy-két hete a Taskert.
Köszönöm
-
HREH
senior tag
válasz
Tomjack
üzenetére
Nem, csak gondolom senkinek sincs időképes időjárás profilja

Weather Undergroundon lehet kérni API kulcsot, amely segítségével Taskerben fel lehet dolgozni az adatokat.
Egyébként slice14-nek volt ilyen időjárásos profilja, esetleg kérdezd meg privátban. -
Tomjack
tag
Halott a fórum?
-
Tomjack
tag
Sziasztok
Valakinek nincs egy megoszthatók időjárás profilja ami az időképpel kompatibilis, esetleg fel is olvassa?
Köszönöm
-
forintuser
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Köszönöm a fáradozását mindenkinek. Bal oldalt működik.

-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
forintuser
üzenetére
másik app?
Amúgy annó nekem is elég gyatrán müködött még hardveres gombok esetében is.
ez a keymapolás, lehet ez is telefon meg Android függő -
forintuser
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nincs olyan opció.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
forintuser
üzenetére
Az a button csak azt a funkciót látja el?
Nincs olyan pl hogy dupla vagy hosszú érintés? -
Bozek
nagyúr
válasz
forintuser
üzenetére
Az csak akkor működik, ha épp egy beviteli mezőn állsz és ott akarsz billentyűzetet váltani. Amúgy mi értelme lenne, ha épp nem is írsz?
-
Bozek
nagyúr
válasz
forintuser
üzenetére
Milyen telefon, milyen Android? Nekem működik, igaz, nálam Oreo fut már a kezdetektől, azzal jött ki az XZ1 Compact.
-
forintuser
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Annyira nem értek hozzá..

-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
forintuser
üzenetére
Tasker-t csak a pluginon keresztül támogatja?
Nincs pl ilyen hogy shortcast választás lehetőség? -
Bozek
nagyúr
válasz
forintuser
üzenetére
A billentyűzet váltó egyébként ott van Keyboard Switcher néven az alkalmazásban, nem kell hozzá külön Tasker. Vagy nem az kell?
-
Bozek
nagyúr
válasz
forintuser
üzenetére
Tasker-en belül hozzáadsz egy profilt, ott kiválasztod az Event - Plugins - Custom Navigation Bar-t és megírod hozzá a Task-ot. Az ingyenes alkalmazás nem támogatja, úgyhogy nem tudom tesztelni, 700 Ft-ot meg nem adok ki valamiért, amire nincs szükségem. Ha még nem IAP lenne, akkor más lenne a helyzet, de itt még visszatérítést se egyszerű kérni. Amúgy szerintem működnie kell így.
-
HREH
senior tag
válasz
forintuser
üzenetére
Megnézem emulátorban, aztán írok mi a helyzet.
-
HREH
senior tag
válasz
forintuser
üzenetére
Próbálnék segíteni, de nem engedi telepíteni a telóra valamiért...
-
aprokaroka87
nagyúr
Akit érdekel a Play áruházban fel lehet iratkozni béta programra.
Ahogy néztem pont ma jött egy új béta verzió. -
Gaabor80
aktív tag
Sziasztok,
Ismerkedem a tasker-el, van a gyárin kívül vmi leírás, mit lehet, milyen opciók vannak stb? -
Tomace91
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nem.
-
Tomace91
senior tag
Sziasztok,
Egy olyan problémával állok szemben, hogy van egy profilom, amiben bizonyos dolgok megléte mellett a media hangerőt (ebben az esetben BT media hangerőt) maxra felveszi.
Biztonság kedvéért Alert->Flash->%VOLM-el ki is iratom, hogy tényleg felvette a hangot, de mégsem történik, meg csak akkor, ha leveszek kézzel egyet belőle és visszateszem maxra.
Alapjáraton 3-as értéke van ilyenkor kéne 25-re felvenni.
Valakinek valamilyen ötlete lenne esetleg?
-
Tomjack
tag
Sziasztok,
Még nagyon láma vagyok a témában és kellene egy kis segítség.
Kisebb dolgokat megcsináltam Otthoni, Munkahelyi profil, ki be kapcsolgat dolgokat.
De szeretnék egy NFC matricával kezelt autós profilt, na ez már meghaladta a kezdő tudásomat.
Segítene ebben valaki?
Illetve még abban hogy Munkahelyi profilnál bekapcsolja a Wifit, mobilnet le, de van hogy a wifi bizonyos részeken nem elérhető. Ilyenkor hogy kell beállítani ha wifi elmegy kapcsoljon be a mobilnet, ha visszajött wifi akkor kapcsolódjon le a mobilnet.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
Somatom
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Köszi! Ez tényleg hasznosnak tűnik.
-
aprokaroka87
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Az interjú szerint lesz pár dolog, ami bekerül a Tasker-be, de nagy része marad plugin only.
-
Bozek
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Az AutoTools-ba van Custom Settings (a Secure Settings-en belül), az ki tud olvasni több beállítást. Amúgy minek az neked?
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Szerintetek valahogy meglehetne oldani hogy a beállitástároló bizonyos részeit változóba kimenteni?
Ugyebár van ilyen hogy system, secure, global
ezeken belül meg name és value sql tábla.
Sokszor nagy segitség lenne ha mondjuk ezek "állapotát" le lehetne kérdezni.
Plusz szerintem kitudná egésziteni a Tasker-t is.Bár ahogy sejtem ez nem lenne egyszerű.
Meg ugye rengeteg változó lenne hirtelen. -
Bozek
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Arról meg is feledkeztem.
Igen, számokat kell beírni vesszővel elválasztva. Először a szünet, majd a rezgés hossza (pl.: 0,100,100,200) és így tovább.
-
G@ben
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Most próbálom LightFlow-t, amit Bozek írt, egyelőre jónak tűnik, rezeg szépen, bár csak emlékeztetővel próbáltam, sms-sel még nem, de ugyanúgy állítottam be, tehát elvileg mennie kell.
De a Tasker is működőnek tűnt, szóval nagyon köszönöm a beletett időt és energiát!
Bozek: neked is köszönöm!

-
G@ben
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Elsőre működik. A naptárat adtam be neki, rezgett, amikor kellett. Ha be akarom adni neki az sms-t is, akkor csak hozzárendelem az sms alkalmazást ugyanott és kész?
Még a rezgés hosszával, illetve duplázásával kell eljátszanom, ahogy Bozek írta. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ez gaben-ek akart válasz lenni.
-
aprokaroka87
nagyúr
Első teszt.
Az alábbi xml fájlt bemásolod abba a mappába aminek az a neve hogy Tasker/profiles.Belépsz a Taskerbe majd ott felűl a profiles "fülecskén" csinálsz egy hosszú lenyomást, megjelenik egy import rész, majd ott kiválasztod a Vibrate test.xml-t
Ha megvan ott lesz a profiles-ben.
Itt nekem az sms-ek az üzenetek appban vannak, ha ott más néven akkor változtasd meg ami neked van.Rakd néma űzem módba és probáld ki valamilyen formában.
-
Bozek
nagyúr
Tasker (illetve E-Robot) beépülő, az csak az értesítést kapja el, a többit az automatizáló végzi.
De csak simán Tasker-rel is megoldható. Létrehozol egy új profilt, ahol kiválasztod az Event - UI - Notification részt, majd az Owner Application-nél rányomsz a 4 négyzetre. Ott kiválaszthatod, hogy melyik alkalmazás értesítésénél jelezzen. Ha ez megvan, akkor hozzáadsz egy új taszkot (név ilyenkor nem kell neki, rányomhatsz a pipára). Aztán az Alert - Vibrate már megoldja a rezgést. Ha többet akarsz, akkor több Vibrate kell, köztük meg Task - Wait (ez az időköz, hogy mennyit várjon a rezgések között). Ha különböző rezgést akarsz, akkor meg több profilt adsz hozzá, különböző Owner Application-nel.
Az AutoNotification egyébként értesítést is létrehoz, de annál legalább meg lehet oldani rezgésmintát is.
Egyébként lehet, hogy erre nem is kellene automatizáló, a LightFlow-ban (értesítések színének, hangjának és rezgésének módosítására szolgál) van olyan, hogy Exclude from sleep mode, ami elvileg akkor is jelez, ha néma üzemmódban van a telefon. A naptár és az SMS biztos működik az ingyenesben is.
-
G@ben
addikt
Nekem az is jó lehet, tényleg csak erre kéne a program, hogy rezegjen, mert a MIUI néma módban nem teszi. Esetleg olyan beállítást tudjon, hogy megadhatom a rezgés hosszát, meg hogy hányszor rezegjen egymás után. Illetve ha nem néma módban van, akkor alapból is rezeg, meg hangot ad, azt ne piszkálja.
Ezt tudja az Autonotification?aprokaroka87: nekem megfelel, csak fogalmam sincs, hogyan kell csinálni.

-
Bozek
nagyúr
Tehát értesítés van, csak nem rezeg?Szerk: Rájöttem, a néma üzemmódról van szó. Igazából az értesítés elkapásáról lenne szó, nem tudom most így hirtelen, hogy a Tasker-ben alapból benne lévő ezt hogyan tudja. Én AutoNotification-nel kapom el ezeket, onnan tudom, hogy pontosan mi is van az értesítésbe.
-
G@ben
addikt
Kéne egy kis segítség. E-Robotot használtam, de mostanában meghülyült, ezért kipróbálnám a Taskert, hátha az jól működik.
A MIUI néma üzemmódban nem rezeg naptár értesítésnél, illetve sms érkezésénél, ezt szeretném beállítani a programmal. Tud valaki ebben segíteni úgy, hogy semennyire nem értek a programhoz? -
HREH
senior tag
válasz
Tomace91
üzenetére
Nincs mit!
Secure Settings-sel már fog menni a GPS kapcsolás, csak ebben shelles megoldás van rá.
A parkolós részt akkor majd priviben elküldöm
Várom a privit, ha van bármilyen kérdésed

Én tesómnak adtam, neki nagy előrelépés így is. Nekem kezdett lassulni, akármilyen kombinációban használtam, illetve az akksiidő borzalmas volt, még teljesen új gyári akksival + stock rendszerrel is.
Most már nincsenek üzemidő-gondjaim
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tomace91
senior tag
Nagyon szépen köszönöm!
Este átlesem!

Azt mondod, akkor a GPS kapcsolgatás nem fog menni? Ha van Secure settingsem akkor sem?
Az indulás naplózása nem is fontos, de igen dátum és idő + koordinátákra gondoltam, parkolóhelynél meg megint csak koordináták, de kezd bonyolult lenni.

Legjobb az ha már megy a waze, high accuracy, bt hangerő max media hangerő max, rotate mód ki és indul a spotify ha csatlakozik a bt transmiterre és visszaáll ha megszűnik a kapcsolat. Ezzel már teljesen elégedett lennék!

Ha valami nem világos, ha nem gond privátban írok, mert lehet lesznek elég noob kérdéseim
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem még mindig megvan a Nexus 5, párom használja, pedig megjelenése után 3 nappal vettem

-
HREH
senior tag
válasz
Tomace91
üzenetére
Itt lesz a profil.
ABT Connected > blablarészt nyilván állítsd át a saját eszközre. Illetve a GPS High Accuracy állításnál én azt használtam, ami még N5-ön ment normálisan (6.0.1-en), nekem OP5T-n (7.1.1-en) nem megy, AutoTools vagy AutoInput pluginokkal megoldható.
Illetve mit értesz indulás naplózása alatt? Dátum/idő egy .txt fájlba? A parkolóhely mentését pedig meg lehet oldani ugyanígy, egy fájlba elrakni a pillanatnyi koordinátákat (ha ezt érted alatta).
Ha szükséges, akkor még leírom, hogy miket írj bele pluszban.Bogarászd át, aztán ha nem világos valami, akkor írj

-
Tomace91
senior tag
válasz
Tomace91
üzenetére
Javítás az előzőhöz!
Sziasztok,
Taskerben szeretnék egy car módot létrehozni.
Amiket szeretném, hogy tudjon azok a következők:
-beszálsz az autóba,bluetoothon csatlakozik az fm transmiterre ez indítaná a folyamatot. átlép Car módba
-indul a waze
-wifi ki, bt és media hangerő maxra, GPS High accuracy módra, naplózza egy txt fájlba az indulást (opcionális), rotate mód ki.
-spotify elindul.-kilépésnél (megszakad a kapcsolat az fm transmiterrel) menti a parkolóhelyet (opcionális) és lekapcsolja a GPS-t battery saver módba, rotate mode be, waze kilép, spotify megáll/kilép.
Elképesztően hálás lennék ha tudnátok segíteni!
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
Tomace91
senior tag
Sziasztok,
Taskerben szeretnék egy car módot létrehozni.
Amiket szeretném, hogy tudjon azok a következők:
-beszálsz az autóba,bluetoothon csatlakozik az fm transmiterre ez indítaná a folyamatot. átlép Car módba
-indul a waze
-wifi ki, bt és media hangerő maxra, GPS High accuracy módra, naplózza egy txt fájlba az indulást, rotate mód ki.
-spotify elindul.-kilépésnél (megszakad a kapcsolat az fm transmiterrel) menti a parkolóhelyet és lekapcsolja a GPS-t battery saver módba, rotate mode be, waze kilép, spotify megáll/kilép.
Elképesztően hálás lennék ha tudnátok segíteni!
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
Adamo_sx
aktív tag
válasz
Adamo_sx
üzenetére
Úgy néz ki, sikerült megoldani a Wifi Near problémát: Az nem elég, hogy a hálózatkeresés mindig aktív be legyen kapcsolva a Wifi beállítások között, szüksége van a Taskernek a helymeghatározáshoz való hozzáférésre is. Ha azt is bekapcsolom, akkor működik.
(Az más kérdés, hogy ez hogyan kapcsolódott ki, hiszen korábban sokáig működött ez nálam, ezért feltételezem, hogy ez az engedélye korábban megvolt... de ezt már nem akarom kideríteni...) -
Mr Dini
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Szia!
Jól sejted. A hálózati töltés, s a powerbank általi töltés nem megkülönböztethető, csak ha speciális a powerbankod van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Arc Raiders
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Civilization V
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)

Az más kérdés, hogy a HREH kolléga által említett WUndergroud tud magyarul, s sokkal részletesebb adatokat ad.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)