- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- Mini PC
- 3DMark (2013) eredmények
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Szia!
Köszönöm, h ránéztél illetve a gyors választ is!

Nekem tudna olyat, hogy spacek vannak benne, sőt az első sor lehet üres is a \n -nek (sortörés) hála. Viszont én azt szeretném elérni, hogy a spacezés helyett egyből középre igazítsa a szöveget. Gondoltam van erre vmi szintén backslash-sel (\) kezdődő tag. Vagy valami egyéb ötlet, mert ugye most összerakja a szerzőt/címet 1 változóba ' - '-el elválasztva, majd leszámolja a js, hogy hány karakter, ezt belerakja egy lokális változóba, és végigmegy egy if soron, amiben előre kiszámoltam, hogy hány space kell hozzá, h középen legyen. (Szép magyar mondat lett
) Sőt azt is tudja, hogyha egyik if sem igaz rá (pl: túl hosszú a szám címe), akkor levágja a végét és ...-ot tesz a végére. Ez szép és jó, de mire végighalad az if soron az sok idő... Ezért kérdeztem a szakikat, hogy mit javasolnak. 
Ui.: a Taskerbe beépített flash nem jó semmire. Az valóban nem hagyja az első sort. Jsben viszont megy a dolog!

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- Bittorrent topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA EVGA 700W
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Eladó Redmi Note 10 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) Sőt azt is tudja, hogyha egyik if sem igaz rá (pl: túl hosszú a szám címe), akkor levágja a végét és ...-ot tesz a végére. Ez szép és jó, de mire végighalad az if soron az sok idő... Ezért kérdeztem a szakikat, hogy mit javasolnak.