Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Szia!
Köszönöm, h ránéztél illetve a gyors választ is!

Nekem tudna olyat, hogy spacek vannak benne, sőt az első sor lehet üres is a \n -nek (sortörés) hála. Viszont én azt szeretném elérni, hogy a spacezés helyett egyből középre igazítsa a szöveget. Gondoltam van erre vmi szintén backslash-sel (\) kezdődő tag. Vagy valami egyéb ötlet, mert ugye most összerakja a szerzőt/címet 1 változóba ' - '-el elválasztva, majd leszámolja a js, hogy hány karakter, ezt belerakja egy lokális változóba, és végigmegy egy if soron, amiben előre kiszámoltam, hogy hány space kell hozzá, h középen legyen. (Szép magyar mondat lett
) Sőt azt is tudja, hogyha egyik if sem igaz rá (pl: túl hosszú a szám címe), akkor levágja a végét és ...-ot tesz a végére. Ez szép és jó, de mire végighalad az if soron az sok idő... Ezért kérdeztem a szakikat, hogy mit javasolnak. 
Ui.: a Taskerbe beépített flash nem jó semmire. Az valóban nem hagyja az első sort. Jsben viszont megy a dolog!

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Okos Otthon / Smart Home
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED monitor topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vicces képek
- További aktív témák...
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 VENGEANCE RGB PRO SL Black - bontatlan, új
- LG UltraWide 49WQ95X-W monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Apple iPhone 11 64GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) Sőt azt is tudja, hogyha egyik if sem igaz rá (pl: túl hosszú a szám címe), akkor levágja a végét és ...-ot tesz a végére. Ez szép és jó, de mire végighalad az if soron az sok idő... Ezért kérdeztem a szakikat, hogy mit javasolnak.