- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Akciókamerák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Musaka
senior tag
Csak provizore írtam úgy őket ( nem tudtam hogy van jelentősége a kis és nagybetűknek akkor még) , a profilban a TIME nagy betűkkel volt írva a Timecopy meg első betű naggyal. De ez csak annak köszönhető hogy a droid nagy betűkkel kezd írni.
Minden esetre köszönöm a felvilágosítást. Eszembe nem jutott volna hogy kell a nagy kezdő betű

Hiába ez nem PLC és nem létra diagram
-
Musaka
senior tag
Köszi. Valami hasonlóra gondoltam. Csak az az érdekes hogy bekapcsolt kijelző mellet de futott le mindíg. Végül is csak kísérlet volt így ha nem tudja nem gond csak jó tudni.
Viszont azt nem tudtam hogy van különbség hogy kis vagy nagy betűs a változó.Végig nagy betűnek kell lenni vagy elég ha úgy kezdődik? Amiket használok naggyal kezdődnek igaz csak TASK on belül használom őket PROFILban nem.
-
Musaka
senior tag
Köszi, legközelebb akkor már ez is fog menni.
Azt nem tudod véletlenül hogy profilnál ha megadom két változót össze hasonlítva indítson taskot az miért nem fut le mindig?
PL : " %timecopy doesn't match %time " nem indítja percenkét a taskot. A taskban lenne átmásolva a time a timecopy helyére.
-
Musaka
senior tag
https://www.dropbox.com/s/2u76ftjnmha77mt/Battery.prf.xml Tessék meg van csinálva hogy akku változás esetén fileba irja az időt és az akku értéket. Annyi hogy az SD kártya fő könyvtárára mutat a file irás egy battery nevü filera. Azt neked kell először létre hozznod. Nálam mükszik. Jah bocs a linkelésért de teloról vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen egeret válasszak?
- Hálózati / IP kamera
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NIOH 3
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- DELL Latitude 7210 2-in-1,12.3",FHD,i7-10610U,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11, LTE
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest