Új hozzászólás Aktív témák
-
bogil99
aktív tag
válasz
bogil99
üzenetére
Most úgy oldottam meg, hogy 2 feltételt szabtam. Az egyik, hogy ha a Home változóm 1*, a másik, hogy 22:00-6:30 között vagyunk. Ehhez rendeltem bemenetinek egy ék egyszerű taskot: airplan off, wait 2 perc, air off wait 28 perc, goto 1**. Kimeneti taskban pedig stop bemeneti task, airplan on. A taskok külön-külön elindítva szépen működnek, este megmondom, hogy a gyakorlatban hogyan.
Szépen kikapcsolta a telefont időben, viszont reggel bekapcsolni elfelejtette. Így most külön szedtem, a contex feltételeit módosítottam, ha az a változó, ami a home+time változókat figyeli és azokat összeadja =2, akkor indul el, és csak a bemeneti taskot hagytam meg, ami este kikapcsol és reggel 6:31-re beraktam egy időponthoz kötődő contexet, ennek szintén csak bemeneti taskja van, ez azonos tegnapi kimeneti taskkal, ami csak ennyit tartalmaz: stop kikapcs task, és airplan on.
Holnap megmondom ezzel mit kezd, engem már egyre jobban bosszant.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Cyberpunk 2077
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Le Mans Ultimate
- Elektromos autók - motorok
- Nem hajlítható hajlíthatóval készül a Huawei
- Trollok komolyan
- Amazon Fire TV stick/box
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / ThinkStation P330 SFF/számla, garancia
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Sennheiser HD 560S vezetékes hifi fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs