Hirdetés
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Elkezdődött a januári hardverpóker
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bogil99
üzenetére
A "meghívás" konkrétan egy intent. Ha tudod az intent készítés szabályait, akkor sztem Taskerben is van manuális lehetőség a szükséges adatok megadására. De kb. ugyanezt csinálja a Secure Settings -ben a Launch Activity.
Nekem úgy rémlik, hogy Gravity Box -ra van vmi 2G/3G lehetőség. Az elmélet az lenne, hogy ha kiteszel egy kapcsolót a notibárra (ez nem egy "síma" kapcsoló), akkor nem kell menükben lépkedni a Tasker -rel, hanem csak lehúzatni a redőnyt és kapcsolni.
#2946 -ban pedig megtalálod azt a módszert, amit teszteltem. Működik és a háttérben kapcsol. Csak elég lassan. Szóval alkalmazás indulás (pl. böngésző) eseményhez nem praktikus társítani. Kicsit jobb a helyzet, ha olyan készüléked van, aminél a 2G/3G váltáshoz nem kell külön ki-be kapcsolni az adatkapcsolatot. Leginkább ez
a lépés lassítja le a kapcsolás folyamatát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest