Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Jó kérdés! Sztem egyszerűen nincs rá API. Gondolhatod, hogy bejártam a "hivatalos" utat.
E-Robot - Tamás kérdez - Tasker. Azt írta Tamás, hogy talán külső pluginnal, mert Ő nem talál ilyen rendszerértesítést. Sztem jó lenne valami plugin -gyűjtemény. Tudom, hogy létezik ilyen, de nagyon hiányos. Pl. jó lenne, ha egy rendszer log bejegyzést el lehetne csípni és eseményként felhasználni. Van, amikor egy rendszerfolyamatnak nincs egyértelmű üzenete kifelé, de előidéz további rendszerfolyamatokat. Néha felfedezek ilyen "csoportokat", egymást követő bejegyzéseket. Ha lehetne mondjuk két-három, (szövegre, PID -re, stb. szűrt) logbejegyzéshez kapcsolt feltételt megadni, amelyek "és" kapcsolatban vannak egymással, akkor így talán lehetne olyan eseményeket is definiálni, amiket egyébként nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 16" Retina / M1 Max / 32GB RAM / 1TB SSD / Asztro
- SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Garmin Forerunner 970 Bontatlan
- CoreI5,13600KF,14/20/GIGABYTE,B760M-DS3H,KINGSTON,DDR4 32GB,RTX5060TI 16GB/2Tb T.hely/GARI/Win11!
- AMD GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6700XT / X470 / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 650w!
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
- Eladó egy Xiaomi 11t pro 256/8 snapdragon processor
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ!!! KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
E-Robot - Tamás kérdez - Tasker. Azt írta Tamás, hogy talán külső pluginnal, mert Ő nem talál ilyen rendszerértesítést. Sztem jó lenne valami plugin -gyűjtemény. Tudom, hogy létezik ilyen, de nagyon hiányos. Pl. jó lenne, ha egy rendszer log bejegyzést el lehetne csípni és eseményként felhasználni. Van, amikor egy rendszerfolyamatnak nincs egyértelmű üzenete kifelé, de előidéz további rendszerfolyamatokat. Néha felfedezek ilyen "csoportokat", egymást követő bejegyzéseket. Ha lehetne mondjuk két-három, (szövegre, PID -re, stb. szűrt) logbejegyzéshez kapcsolt feltételt megadni, amelyek "és" kapcsolatban vannak egymással, akkor így talán lehetne olyan eseményeket is definiálni, amiket egyébként nem.