Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Teasüti

    nagyúr

    válasz Dottore #2346 üzenetére

    Egyébként a Tasker hihetetlen. Szavakat nem találok rá mennyire hasznos. Kb. egyet jelent nekem már az androiddal.
    Mióta új telefonom lett meg kikerültem a suliból, vhogy félbeszakad a Tasker integráció.
    Sok mindenre nincs már szükség, amiket a hardver vagy a Kitkat alapból tud, illetve nem kell némítgatni, meg nincs szükség helyzet alapú profilokra már. :B
    Abból a rengeteg dologból jelenleg kb csak egy-két profil üzemel. Joao-nak sikerült belerakni az Autovoice-ba a javasolt ambient noise task-ot, így most talán ez az egyetlen hasznos feature, ami egész nap üzemel.
    (Bár arra még nem jöttem rá, hogy a 0 dBm az mennyi is pontosan - talán 90?)
    Ezt még integrálhatnák az Android-ba, hogy ne riasszon már fel egy hívás, ha csendes a környezet. :N
    úgy vettem észre egyre nagyobb az igény a környezeti zaj monitorozására, de gyártói megoldás még kilátásban sincs. Arra még nem jöttem rá, hogy lehetne azt monitorozni, hogy mikor indokolt a nagy hangerő és mikor nem (telefon közelében vagyok, vagy távolabb).

    Egyébként egyet értek veled, ezért van még Android telefonom, mert máshol nincs Tasker. Pedig egy WP telefont egyszer kipróbálnék a híres stabilitása okán. De most azért a bugos Ace után kellemes felüdülés egy Google telefon stock Android-dal. :K Annyira, hogy még nem is támadt bennem igény a mókolására.

    Az a baj, hogy az alap dolgokra már nincs feltétlen szükség rá, mert ott tartunk, hogy gyárilag tudja a rendszer. Az igazán ütős és komplex dolgokhoz meg mérhetetlen munka kell, amihez se kedvem, se időm. :(
    Azt meg kétlem, hogy más befejezi helyettem, szóval közzétenni sincs értelme félkészen.
    Meg aztán erre sincs valós igény, inkább csak geek hobbi az ilyen, mint hangutasítások, telefon vezérlés, stb.

Új hozzászólás Aktív témák