Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
Új hozzászólás Aktív témák
-
bad-Mc2
tag
Sziasztok!
Újdonsült Tasker felhasználó vagyok és még elég bonyolultnak tűnnek a dolgok, ezért fordultam ehhez a topichoz..Van esetleg valamerre valami kezdőknek szánt magyar leírás, esetleg példa profilok? Hogy őszinte legyek, eddig csak a topic elejéről és végéről olvastam el pár kommenteket.. Nem néztem át az egész témát..
Próbáltam egy Navi dolgot létrehozni, ami ha elinditom a waze-t, feldobja a fényeket és bekapcsolja a gps-t, ill. ha leállítom, visszatesz mindent.. De nem jött össze.. A GPS bekapcsolással gyűlt meg a bajom.. Azt írja a Tasker, hogy 2.3+ Android felett valami pluginnal lehet kapcsolgatni a Gps-t, meg h. root kell hozzá.. Namost, minden adott de sehogy sem sikerül.. Segítsetek légyszi.. . :-)
Előre is köszönöm!
Üdv,
Bad-Mc2
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest