Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bad-Mc2
tag
válasz
bad-Mc2
üzenetére
Hello again..Bocsi a dupe hsz-ért, de már nem engedte, szerkeszteni a motor az előzőt... I máig meghallgatásra találtak (na jó, tüzetesebben átolvastam a scourse security helpet) és megvan amit nem találtam.. Külön fel kell még tenni a helper apk-t.. 8-) :-D Viszont a többi része a hsz-emnek még áll.. Az teas üti Dropbox linkje már nem él.. Pedig jó lenne megnézni egy profi táskjait is... ^_^
-
bad-Mc2
tag
Sziasztok!
Újdonsült Tasker felhasználó vagyok és még elég bonyolultnak tűnnek a dolgok, ezért fordultam ehhez a topichoz..Van esetleg valamerre valami kezdőknek szánt magyar leírás, esetleg példa profilok? Hogy őszinte legyek, eddig csak a topic elejéről és végéről olvastam el pár kommenteket.. Nem néztem át az egész témát..
Próbáltam egy Navi dolgot létrehozni, ami ha elinditom a waze-t, feldobja a fényeket és bekapcsolja a gps-t, ill. ha leállítom, visszatesz mindent.. De nem jött össze.. A GPS bekapcsolással gyűlt meg a bajom.. Azt írja a Tasker, hogy 2.3+ Android felett valami pluginnal lehet kapcsolgatni a Gps-t, meg h. root kell hozzá.. Namost, minden adott de sehogy sem sikerül.. Segítsetek légyszi.. . :-)
Előre is köszönöm!
Üdv,
Bad-Mc2
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- BestBuy topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ford topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi