Hirdetés
- Állandó tisztaság a be quiet! Dark Sweeper tápegységgel
- Noctua+Asetek: egyre közelebb a Noctua első vízhűtése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi haladó szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bad-Mc2
tag
válasz
bad-Mc2
üzenetére
Hello again..Bocsi a dupe hsz-ért, de már nem engedte, szerkeszteni a motor az előzőt... I máig meghallgatásra találtak (na jó, tüzetesebben átolvastam a scourse security helpet) és megvan amit nem találtam.. Külön fel kell még tenni a helper apk-t.. 8-) :-D Viszont a többi része a hsz-emnek még áll.. Az teas üti Dropbox linkje már nem él.. Pedig jó lenne megnézni egy profi táskjait is... ^_^
-
bad-Mc2
tag
Sziasztok!
Újdonsült Tasker felhasználó vagyok és még elég bonyolultnak tűnnek a dolgok, ezért fordultam ehhez a topichoz..Van esetleg valamerre valami kezdőknek szánt magyar leírás, esetleg példa profilok? Hogy őszinte legyek, eddig csak a topic elejéről és végéről olvastam el pár kommenteket.. Nem néztem át az egész témát..
Próbáltam egy Navi dolgot létrehozni, ami ha elinditom a waze-t, feldobja a fényeket és bekapcsolja a gps-t, ill. ha leállítom, visszatesz mindent.. De nem jött össze.. A GPS bekapcsolással gyűlt meg a bajom.. Azt írja a Tasker, hogy 2.3+ Android felett valami pluginnal lehet kapcsolgatni a Gps-t, meg h. root kell hozzá.. Namost, minden adott de sehogy sem sikerül.. Segítsetek légyszi.. . :-)
Előre is köszönöm!
Üdv,
Bad-Mc2
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Állandó tisztaság a be quiet! Dark Sweeper tápegységgel
- Crimson Desert
- Noctua+Asetek: egyre közelebb a Noctua első vízhűtése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- Fogyjunk le!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- XFX Radeon 7900GRE 16GB - garanciális
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Infinity SM 155 3-utas passzív hangszórópár /Pioneer A-656 Mark II/Pioneer F-447L
- iPad 11th 2025 128 GB (Jegelve beencee8)
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- Apple iPhone Air 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest