Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos fejegységek
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
wardemi
üzenetére
Elnézést, ha félreérthető voltam.
Normálisan feloldómintát kér a telefon. Ha otthon vagyok azt szeretném ha nem kérne. Ha elmegyek otthonról, megint kérje. Ezt sikerült megoldani, de egy problémám van, mivel a wifi "connected" statje oldja fel a kód kérést, igy ha elvesztem / ellopják a telefont és odamennek a lakásom elé, nekik is kiold. Ezt szeretném elkerülni azzal, hogy csak akkor ne kérjen feloldómintát, ha már egyszer én feloldottam.
Remélem most érthető. (hogy pin kódos feloldás vagy mintás feloldás mindegy ebből a szempontból)
A lamaban van ilyen, csak megbizhatatlanul kapcsolgat

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest