Hirdetés
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wardemi
senior tag
Értem így már okés nekem is. Első nekifutásra most az jut eszembe, hogy ha a home profil aktiválódik akkor legfelülre be kéne lőni egy olyan parancsot az SS-ben a password/pin-él hogy kérjen kódot. Ekkor elvileg alapból a telefon rárakja a kódját és mikor feloldod mindig kérni fogja. Ha csinálsz egy olyan profilt event->display->displayunlocked ott meg kéne vizsgálni, hogy a home profil aktív e, ha aktív akkor az SS->password/pin disabled ( tehát nem kér többet kódot). Szerintem ennek mennie kell ha csak a home-ot nem vizsgálod újra és indítod újra valamiért.
bogil99
Hát én így nem tudtam rájönni, hogy pontosan mi bugolhat, esetleg mindenhol ahol változó értéket módosítasz, állítasz és vizsgálsz előtte flasheld ki azokat hátha látni fogod, hogy mi nem kapta meg azt az értéket amit elvárnak.Teasüti
Teasüti már válaszolt nálam gyorsabban lehet az jobb
. A Dim-et megnézem. Az SS szerencsére már megy írtam a fejlesztőnek annyi volt a gebasz, hogy nem aktiváltam még a friss romon a expanded desktop-ot előtte amint benyomtam ő is érzékelte, hogy van már (amúgy statusbar, meg a navi bár eltűnik és full képernyőn jön be a dolog). Remélem fognak működni a cuccok JB alatt is. SS-ben még nem láttam olyat hogy 2g vagy 3gre állítgassak de megnézem még 1x.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Oakley topic
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Napelem
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola G86 - majdnem Edge
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. A Dim-et megnézem. Az SS szerencsére már megy írtam a fejlesztőnek annyi volt a gebasz, hogy nem aktiváltam még a friss romon a expanded desktop-ot előtte amint benyomtam ő is érzékelte, hogy van már (amúgy statusbar, meg a navi bár eltűnik és full képernyőn jön be a dolog). Remélem fognak működni a cuccok JB alatt is. SS-ben még nem láttam olyat hogy 2g vagy 3gre állítgassak de megnézem még 1x.