- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Egérpad topik
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- Hobby elektronika
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mucike
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok itt, és jó néhány hozzászólással mélyen egyetértek (ár/sávszél).
Lenne egy kérdésem: van-e proxy-ja Tarr-éknak, ha igen - melyek az adatai?
Egyáltalán érdemes-e használni?mucike
-
Tutu7030
veterán
Már megint buzerálták a netet?? Megint nem tudok otthonra bejelentkezni..:-(
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
-KP-
addikt
Úgy látom egyeseknek nem világos. Csupán arra akartam rávilágítani, hogy mikor a kutya nem ül gép előtt jó a net, mikor ülnek akkor meg egy hulladék. És egy másik bonyhádi srácnál hasonló eredmények jönnek ki.
Lehet hogy pakson, vagy tamásiba, vagy rák tudja hol, jó a net, és nem változott. de itt nem. ha még a sávszéleket hozza is, vagy a közelében van, ami mellesleg rohadt ritka( vagy megvan a letöltésem, de akkor a feltöltésnek a felét se, vagy fordítva) a pingem akkor is SZAR. és mihez képest? a korábbi évekhez hónapokhoz képest. szerintem joggal várnám azt, hogy az évek alatt fejlődik, de minimum NEM ROMLIK a kapcsolatom minősége, de nem ez történik.
ismerősöm 2-3 hónapig nem tudott wowozni. mindössze annyit akart, hogy fáradtan munkából hazaérve, toljon egy félórát órát(nem az az egész nap gép előtt ülő típus).
mostanában olyan pingeket kapok, amik a MODEMKORSZAKOT idézik. magyar szerverekre 100, mikor a 33-as modemmel volt 120as. miközben a többiek vígan elvannak 8-12-20-24-28 pinggel, és még meszebb is vannak a szervertől mint én.
németre kapok 100as pinget, 2005ben az 512es adsl vonal adott 88 pinget ANGLIÁBA.
-
emre33
addikt
Számomra is.
Szerintem is nagyobb fájlokat tölt le. Alábbi mérésnél is tapasztaltam, lehet sebesség függű.
Amíg az alábbi sebességet mindig hozza, addig nincs gond a pesti szerverrel.[ Szerkesztve ]
https://ts.la/imre655043 ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
rviktor25
tag
nekem ezzel a módszerrel 5%-os hibahatárral számolva teljesen ugyanaz az eredményem, mintha speedtest-et néznék vagy ha haverom 20/60-as netű gépéről/-re ftp-zek.
viszont éjfél után totál begyorsult a feltöltés
@-KP-: és ez viszont már mond valamit a terheltségrőlChiwasuu!!!
-
mtbsrac
csendes tag
Én Tamási-Fornádról kapartam ezt az eredményt.
Délután is készül test mikor megjövök a melóból!
[ Szerkesztve ]
-
mtbsrac
csendes tag
Nemtudom minek erősködtök a speedtest.net -el!
Úgy hulladék ahogy van. Nomeg 1mb letöltésből a büdös életbe
nemlehet megállapítani a sebességet. És 512kb feltöltésből ahogy az sp teszi.
Szépen kezdjetek el leszedni egy linux distrubot az ftp serveréről
na az szépen megmutatja a valóst, vagy megbizható helyről nagy file-t.Azt a linux distrubot kezdtem el feltölteni amit leszedtem igaz nem teljesen mert nemkell
csak a test miatt csináltam.Kép a kövi hsz-be!
[ Szerkesztve ]
-
rviktor25
tag
nem mond semmit, mert nekem se régi sebesség mellett, se tegnap este, se ma reggel, se ma délben, se ma este nem rosszabb/jobb a kapcsolat minősége... avagy kb. ugyanakkora a pingem. (jó +-5ms -t nem számolok, mert az bármikor lehet)
semmi másom nem változott csak a a sebességem...
Chiwasuu!!!
-
rviktor25
tag
mi értelme svájci/német szervert pingelni, amikor az igazából semmit nem mond a netkapcsolatodról... haveromnak 20/60Mbps-es netje van stabilan <5ms ping-el bixre, mégis van, hogy 100+ pingje lesz külföldi szerveren, pedig van amikor ott is 30 alattija van.
de attól itt egy zürichi:
meg egy római:folyamatos 4emberes 60kbps/user-es VOIP-olás mellett mértem az összeset.
szall nekem a kapcsolat minőségével abszolút nincs bajom;
a feltöltés miatt, ha nem javul hétvégéig, akkor én is írokChiwasuu!!!
-
Grande Ale
őstag
Megcsinálták!
-
Tutu7030
veterán
Délután babráltak valamit,mert telóról már nem értem el a routert. Nem rég értem haza, és újra is kellett indítanom a routert,hogy újra legyen net.
[ Szerkesztve ]
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Gabrielgray
tag
Dombóvár, 5/1
Huawei Mate 20 pro
-
CsodaPOK
senior tag
Nos csak sikerül azért Tarrnak rendbe szednie magát szépen lassacskán:
Bonyhád, város széle
-
sch_a
addikt
Gyönk, K4
Azt hiszem én nem panaszkodhatok.
-
rviktor25
tag
Pécsvárad, most:
letöltés javult kb. 0.5Mbps-t, feltöltés ~ugyanannyi, mint tegnap; néha-néha eléri az 1Mbps-tmod: képlink & helyesírás
[ Szerkesztve ]
Chiwasuu!!!
-
ThuG4LifE
senior tag
bonyhád, 10/2 ezt tudja most:
''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
-
Atus81
tag
Paks 10/2 megabit...K5 csomagban[ Szerkesztve ]
[[www.ortolinear.com]] >>>Asus WL-500gPv2@Oleg 1.9.2.7-10<<<
-
-KP-
addikt
Én bonyhádi vagyok. Kombi K5, és telefon is tarréktól.
Motorola SBV5121E típusú kábel modemmel
azt hiszem elkezdek nézelődni hogy tudok kiugorni ebből a szarból.
azt látom hogy szépen hozza nálad a 15/3-at , csak ott önmagában a netér többet fizetsz mint én a K5ér és a telefonér együtt.
[ Szerkesztve ]
-
Gabrielgray
tag
Jó nektek,ez az 5/1 kéne ,hogy legyen
Huawei Mate 20 pro
-
gixxer-tomee
aktív tag
Haladás!
tacstacstacstacsveddveddveddveddbebebebe
-
Skullen
tag
Ma váltottunk Kombi K5-re, egyből meg is emelték a netet. Eddíg tökéletesen megy:
-
kisninja
őstag
Hi itt is szépen emeltek. 10M megvan és kb 1,8M fel
Viszont a TV6 szépen kivettékpowered by: ®MAJORMÜVEK®
-
Atus81
tag
Valami történt!
[[www.ortolinear.com]] >>>Asus WL-500gPv2@Oleg 1.9.2.7-10<<<
-
emre33
addikt
15/3 csomag.
Paksi városi könyvtár.https://ts.la/imre655043 ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
kreator
csendes tag
Na valamit állítottak...
K5-ös kombi
[ Szerkesztve ]
-
-KP-
addikt
Na tegnap este 8fele toltam egy ut2004 partyt. így nézett ki a dolog kb. lement 80ra a pingem, majd két pillanaton belül ismét felment 150-200ra, és 250-280körül volt csúcson. többiek stabil 40-50el tolták(az agyonszidott chellohoz tartoznak többnyire).
este 11kor még mindig hulladék volt az egész. éjjel 1kor lett jó.
Most ilyen:
alakul de még mindig messze a 2megától.
ping, ugyanazon a szerveren tesztelve mint tegnap este:
Kíváncsi vagyok, hogy ez most csak azért ilyen, mert még munkába suliba van mindenki, és jóval kevesebben használják a netet, vagy végre valahára stabilabb lesz. félek hogy előbbi.
-
emre33
addikt
"De az azért durva, hogy már a torrent kliensben is minden jel pirosra váltott, szétkapcsolt, időtúllépés indokkal, de az adat meg jött le maximális sebességgel"
Ez túlterhelt trackereknél előfordulhat. Újabban már a magnál is. Hiába, sok a felhasználó.
https://ts.la/imre655043 ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
sch_a
addikt
válasz Tutu7030 #302 üzenetére
Router kikapcs-bekapcs nálam a kihúzása, visszadugása. De az azért durva, hogy már a torrent kliensben is minden jel pirosra váltott, szétkapcsolt, időtúllépés indokkal, de az adat meg jött le maximális sebességgel. Kilövöm a klienst, és hiába indítom a böngészőt, nincs net...
De amúgy most reggel kitűnően megy a max. sávszéllel letöltés és a böngészés is párhuzamosan. Sőt a letöltés is fel-felkúszik 600kbps felé. Mindjárt nézek egy speedtestet.
[ Szerkesztve ]
-
Tutu7030
veterán
Nálam 24/24 megy a torrent,és megy mellette a böngészés is.
Viszont net kimaradás esetén sokszor csak a router kikapcs-bekapcs után áll helyre(többnyire olyankor még pingre sem válaszol a modem).[ Szerkesztve ]
-
-KP-
addikt
szerintem meg ne akardd mindenáron bemagyarázni hogy a gépembe van a baj. meg nem kéne kapásból hülyének nézni a másikat. nem tudom mi használná a netet, ha skype nem fut, msn nem fut, windows automatikus frissitése kézire van állítva, vírusírtónak nem engedem hogy magától frissüljön stb. böngészők nem futnak, és szinte minden feles process ki van lőve a fenébe. de ha gondolod átmegyek windows7-be és ott is kipróbálom.
a ledem meg olyan egyfolytában ég, hogy öröm nézni.
megint az van, hogy sokat akar a
szarka de nem bírja a farka, ész nélkül emelik a sávszélt mikor még a régi sávszélt se tudták biztosítani jórészt.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuponkunyeráló
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Egérpad topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB