- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-KP-
addikt
Vettem emagon 12 ezerért egy Amiko set top box-ot. Hát mit szenvedtem vele... 1 órát szívtam a csatornakereséssel. Nem tudtam beírni a hálózati azonosítót a 102 -t, mert ez a genya 5 számjegyű azonosítót akar, és még egy nyamvadt törlés gomb sincs a távirányítón. Végül 00102-ként írtam be és így elfogadta. Hirtelen 5 csatorna helyett pillanatok alatt megtalált vagy 200-at. Csak azért írom le, hátha valaki más is belefut ebbe.
-
-KP-
addikt
válasz ftamas0201 #20381 üzenetére
Direkt azért kértem konkrét típusra tippet, mert leírtam, hogy már van 1, a második bérléséért pedig fizetni kellene. Havi 690-et, és nem 265-öt. A 265 a 690 forint felett fizetendő. Ami ugyan nem sok, de egy év alatt annyi, amennyiért kb. sajátot is vehetnék, 2. évtől meg már folyamatos nettó ráfizetés.
[ Szerkesztve ]
-
-KP-
addikt
válasz ftamas0201 #20379 üzenetére
Írtam hogy van már egy itthon
-
-KP-
addikt
Tudnátok nekem ajánlani valamilyen dvb-c vevőt tv nézésre? Vagy a tarrnál tudok venni? Egy van már itthon egy másik szobába, bérelni pedig nem szeretnék. Tarr Mobiltv most nem opció, mielőtt ezt javasolnátok.
-
-KP-
addikt
válasz kabelmania27 #19823 üzenetére
Oks, ha hazaértem megpróbálom. Azt hittem ugyanaz az ip cím, mint a korábbi routeremnél volt, ami azóta kikerült a rendszerből
-
-KP-
addikt
Üdv!
Múlt héten upgradeltem gigabitre és kaptam egy új modemet. A kérdésem az, hogy tudok a modem admin felületére belépni? Milyen ip címet kell a böngészőmben beírni? A 192.168.1.1 mindig időtúllépést ír ki.
-
-KP-
addikt
Azt elmondaná nekem valaki miért variálják újra a csatornákat a tarrnál minden évben? Nem lenne elég a pár bekerülő csatornát a kikerülő csatornák helyére betenni, és ha több az új, mint a régi, azt a párat aminek nem jutott hely, a lista végére tenni? Hogy legalább a régiek ugyanott maradjanak?
Egyszerűen agyrém. 70 éves nénihez mentem segíteni beállítani a csatornákat a héten. Egyik szoba, pár éves panasonic okos tv. Nem talál meg magától semmit. Sem auto, sem manuális keresés. Végül a tarr oldalára kellett felmennem, és kézzel beírnom a frekvenciákat, hogy megtalálja a tv a csatornákat. Mondom, pár éves okos tv ami egy téve csont nélkül megtalált magától mindent. De idén már nem.
Másik tv, régi hd-s buta tv, tarr-os set top box rácsatlakoztatva. Set top box megtalálja magától a csatornákat,az összeset. De csomó csatornára hibaüzenet jön, hogy nincs adás. Sokszori próbálkozás után ugyanez. Végül factory reset lett a dologból, majd végig kellett zongorázni a kezdő beállításokat. Utána ok lett. Ugyanúgy megtalált mindent, de ezúttal már sehol nem jött a nincs adás hibaüzenet.
Most egy idős ember, akinek nincs affinitása ilyen dolgokhoz és nincs ismerős, vagy családtag aki segítene, az mit csináljon? Várjon heteket, mire kimegy a házhoz a tarrtól valaki? Nekem is órákba és többszöri nekifutásba tellett, mire minden jó lett.
[ Szerkesztve ]
-
-KP-
addikt
válasz kabelmania27 #18185 üzenetére
De a sávszélesség ok. 490-495/20-at mérek.
-
-KP-
addikt
válasz kabelmania27 #18183 üzenetére
Ehhez gondolom fel kellene mennem a padlásra. Holnap megteszem világosban és lefényképezem. Az osztó hogy jött képbe? Eddig is az volt az osztóm,ami most, de csak az utóbbi héttől rosszak a pingek.
-
-KP-
addikt
válasz kabelmania27 #18181 üzenetére
-
-KP-
addikt
Tapasztaltatok olyat, hogy az eddigi pingek sokkal magasabbak lettek játékok alatt? A héten hirtelen 15-20-al megnőtt a ping a szokásos helyeken. Előtte se volt épp valami alacsony, de most közel játszhatatlan lett. Nem bírja a hálózat, hogy karantén alatt mindenki otthon van? Vagy mi a franc van? Múlt héten upgradeltem 500mbit-re 150-ről, de ennek gondolom nincs köze hozzá. Mindenesetre rohadt idegesítő.
-
-KP-
addikt
válasz kabelmania27 #17018 üzenetére
extra csomagunk van.
-
-KP-
addikt
Hi!
Home gateway-el kapcsolatba kérdeznék, mert nem egyértelmű. Egyszer már próbálkoztam, és akkor azt mondta az ügyfélszolgálatos csajszi, hogy ezt csak wireless lehet használni. Nálam pedig nincs az az isten, hogy a pc-t ne kábellel kössem össze. Egyrészt lemondani se vagyok hajlandó róla, másrészt nincs is wifi kártya a gépben, venni meg nem akarok. Szóval lehet simán kábellel használni?
Ki fogom váltani a tv-t egy vetítővel, de tv-t azért néznék továbbra is. Szóval kellene valami vevőegység. Érdemes a tarr-tól vennem valamit, vagy jobb ha veszek valami mást magam. Esetleg valami javaslat?
Még egy kérdés, sajna földhurkos otthon a hálózat. "Szépen" búgnak az eszközök, ha be van dugva a koax. kábel a tévébe. Úgyhogy fogok rendelni galvanikus leválasztót. Kérdés az, hogy ha van egy kártyás vevőegységem pl. ott hova tegyem a leválasztót? Tévé és a masina közé, vagy a koax kábel és a vevőegység közé? Illetve az, hogy a kábelmodemre is kellene tenni? Vagy arra nem szabad?
-
-KP-
addikt
"Persze ettől még át lehet rakatni modem módba az ügyfélszolgálaton, csak sima wifi használat miatt nem érdemes ezért havonta többet fizetni."
Mert ha átrakatom sima modem módba és használnám a routerem ahogy eddig, az plusz pénz lenne havonta? Vagy nem jól értem?
-
-KP-
addikt
válasz minimalboy #15719 üzenetére
Én csak azt tudom mondani, amit az ügyfélszolgálaton mondtak.
-
-KP-
addikt
válasz ftamas0201 #15710 üzenetére
Szó szerint. Olyan kábelmodemet hoznak, ami egyben wifis router is, és nem lehet rá eszközöket kötni. Nem tudom ezzel mi a céljuk. Attól félnek Jóska megveszi otthonra és Ferivel megegyznek és áthúzzák a szomszédba a lan kábelt és megfelezik a netet? Ebben az egybites társadalomban ennek tényleg valós veszélye van A 320-as meg az 500-as net is ilyen.
Nekem ezzel több fenntartásom is van:
fizikai összeköttetés mindig stabilabb lesz, a wifihez képest.
A lakás totál végébe vannak az eszközök, lakás túlsó felében már alig van jelerősség.
Sokat játszok online (cs:go, bf, unreal tournament stb.) Akiket ismerek és wifin keresztül játszottak eddig mindegyikük szívott. Vagy droppolással, vagy magasabb pinggel. Bármelyik eshetőség elfogadhatatlan.
Van több egyéb eszköz, amit szintén kábellel használok, van olyan amit nem is lehet másképp.
Mikor megláttam a papírt, tökre megörültem, hogy végre itt is lehet 300-as meg 500-as netet kérni. Simán ki is fizettem volna a felárat az 500-as netre, de így maradtam 150mbiten. Persze a tarrnak gondolom így jó, az ügyintéző szerint (aki egyébként nagyon kedves és megértő volt) én vagyok az első, aki ezt kifogásolja és a többség örül, hogy "jaj de jó, nem kell többé a kábel".
[ Szerkesztve ]
-
-KP-
addikt
Most voltam tarrnál, bonyhádon kérhető 320-as meg 500-as net is. De wifis routert hoznak, és nem lehet rá lan kábelt dugni. Mi ez ökörség, és ki az a barom,aki ezt kitalálta?
[ Szerkesztve ]
-
-KP-
addikt
Mi a franc van a tarrnál megint? 20-25% ping növekedés minden szerverre, ahol eddig játszottam, emellé folyamatos 10-15%-os packetloss... Rohadjanak meg
-
-KP-
addikt
válasz PirosPöttyös #15101 üzenetére
TV se tudja befogni, egyik se a 3-ból. Van köztük elég új készülék, meg elég régi is.
[ Szerkesztve ]
-
-KP-
addikt
Bonyhád TV-t nem tudom bonyhádon befogni. Most kivették a kínálatból vagy nálunk van a hiba? 2 set top box és 3 tévé se tudja befogni...
-
-KP-
addikt
Hálózati karbantartás, de 00:00 és 06:00 közé írták. Fél 12-re lett ok. Enyhe 5,5 órás késés...
-
-KP-
addikt
Éjjel egy óta se net se tv se vezetékes telefon. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, gépi hang felsorolt két tucat települést kb. ahol minden szolgáltatás elérhetetlen. Ez az utóbbi hetekben már a sokadik ilyen eset. Kurvára gáz már... szerencs, hogy nem dolgozom ma, mert még azt se tudnék...
-
-KP-
addikt
nálam bonyhádon megint elment a net. így hogy itthonról dolgozom kissé kellemetlen.
-
-KP-
addikt
válasz minimalboy #14288 üzenetére
bonyhádon ratyi az összes csatorna perpill.
-
-KP-
addikt
hali,
most kb. 30-40megás netem van. Holnap megyünk be a tarrhoz aláírni új hűséget és gondoltam, hogy kérek nagyobb netet. Azt nézem hogy a 120,ill 200mbites csomag alig pár ezerrel több, mint a kisebb csomagok. Legalábbis Trióba. Letöltési sebesség növekedés mellett vajon a pingjeim jobbak lesznek picit? Vagy ne várjak ilyet a nagyobb csomagoktól?
-
-KP-
addikt
válasz ftamas0201 #13724 üzenetére
A 0000 bevált, köszi szépen!
-
-KP-
addikt
válasz ftamas0201 #13724 üzenetére
1234 nem fogadta el, 0000 megpróbálom, ha hazaértem.
-
-KP-
addikt
hali,
van két tarros box, de mikor újra akarnám hangolni a csatornákat 4 jegyű pin kódot kér? tudja valaki a pin kódot, vagy a tarrt kell felhívjam?
-
-KP-
addikt
válasz Gubek-Einste #12484 üzenetére
bonyhádon nem sok emberről tudok, aki ért ilyesmihez. aki meg igen, azok közt biza van olyan, akit a házunkba be nem hívnék.
-
-KP-
addikt
hívtam a tarrt, hogy helyezzék át a netet meg a kábeltévét otthon egy másik szobába, mert szobát cseréltem lakáson belül. tettünk védőcsövet a falba, nekik csak annyi dolguk volt, hogy a kábelt húzzák be a padlásról.
vettem egy ilyen csatlakozót. gondoltam a kis négyzet helyén kijön a koax kábel a modemhez, a telefont meg bekötik rendesen és összekötöm a modemmel egy plusz kábellel.
3 napot leszámítva 1 hónapba telt mire házhoz jöttek. bár ne tették volna. sajna pont nem voltam otthon,mikor jöttek. muter meséli,hogy ilyet szólt az egyik, hogy ő ilyen csatlakozót még életében nem látott. aztán fogta a telefonkábelt és simán átfűzte a telefoncsatlakozó helyén, ráhagyott egy kb 1 méteres hosszt és tett egy dugót a végére. erre vártam egy hónapot??? és ezek után van pofája a tarrnak elkérni 2*3 ezer forintot?
milyen zöldfülű alkalmazottjuk lehet, aki ilyet szól, "hát én még életemben nem láttam ilyen csatlakozót"?? ráadásul meg lett mondva, hogy a modem megy át a másik szobába és új kábelt kell behúzni oda. erre még azt kezdték el, hogy a modem pedig maradjon ott, ahol van. plusz még muteromat felhívja padlásra (65 éves), hogy mutassa meg hol kell a kábeleket behúzni. eszem megáll. lakás első szobája, teljes baloldalt, tehát teljesen a ház sarkánál. ennyit a tarr-ról.
[ Szerkesztve ]
-
-KP-
addikt
válasz kabelmania27 #12285 üzenetére
soha nem is írtam, hogy összeértek volna. külön csőben lenne a koax, azt hiszem 16 miliméterest vettem. így ok? ha nem ok, akkor vésünk párhuzamosan egy másik járatot a koaxnak.
-
-KP-
addikt
válasz korcsi #12283 üzenetére
azért, hogy ne lógjon ki kábel a plafonból. szépen fentről lejönne a kábel a falban a csőben és a gép mögött valahol kijönne. fixen befalazni, hogy utána se ki se be,szintén nem akarom. családi házról beszélünk, fentről a padlásról jön minden kábel. 3 szobába van tv, plusz ugye még egy koax kábel jön le, és a telefon is megy vissza a padlásra, mert a telefon meg a ház túlsó felén van. mindegyik szobában csőben van a kábel, nem lógnak ki a plafonból kábelek sehol sem. most tettünk fel egy új konnektort. a fal tetején a dobozból lehúztunk egy kábelt, és akkora a rés, hogy beférne még a koax kábel csővel együtt. muszáj ezt ennyire túlragozni ? inkább mondjatok egy számot, hogy minimum milyen messze kell tenni a koax kábelt a villanyvezetéktől. 5 centi? 10 centi? több?
-
-KP-
addikt
válasz kabelmania27 #12279 üzenetére
ezért kérdeztem, ha nem mehet egymás mellet még külön zsugorcsőben sem, akkor milyen messze vigyem a két kábelt egymástól?
-
-KP-
addikt
válasz kabelmania27 #12277 üzenetére
mekkora a minimum távolság?
-
-KP-
addikt
válasz kabelmania27 #12275 üzenetére
az a baj, egymás mellett kétszer kivésni a falat se célszerű. így két helyen repedezhet meg később festés után stb.
-
-KP-
addikt
falban mehet egymás mellett koax kábel (nethez) és áram? az egymás mellettet értsétek úgy, hogy a koax kábel saját zsugorcsőben lenne. akkora járatot csinált a villanyszerelő a falra, hogy simán belefér még a koax kábel is zsugorcsővel együtt és nem kellene még plusz egy másik járatot vésni a falba így.
-
-KP-
addikt
válasz kabelmania27 #12259 üzenetére
és ha csak simán a koax kábel megy bele a modembe ott hol van csillapítás? mert jelenleg így van, ami a falban van cső abból jön közvetlen a modembe a kábel. nincs semmi toldás, semmi aljzat, elosztó stb. mindegy, akkor nem lesz aljzat
-
-KP-
addikt
válasz kabelmania27 #12256 üzenetére
ez az f toldó miben más, mint egy átlag fali aljzat? mint pl. ez.
-
-KP-
addikt
üdv,
új szobába költözöm othton és viszem magammal át a gépet, és a modemet is. kérdésem az lenne, meg lehet azt oldani, hogy legyen egy koax és egy telefon csatlakozó a falban és ne a falból közvetlen jöjjön ki a kábel a modembe? nem tudom a fő koaxot amin jön a net és a telefon szabad-e így elosztani, hoszabbítani stb. mert így ugye föntről jönne egy koax a fali aljzatig és a fali aljzatból jönne a kábel a modembe. az ilyesfajta extra csatlakozásokra mennyire érzékeny a modem?
ha teszünk fel ilyen fali csatlakozót a tarr lesz olyan kedves és megcsinálja a szerelést nekünk, mikor kihívom őket?
[ Szerkesztve ]
-
-KP-
addikt
válasz kabelmania27 #12226 üzenetére
-
-KP-
addikt
válasz kabelmania27 #12224 üzenetére
ennyit tudtam kibogozni:
2007 F59TSU White Commscope FU4002151 59195
-
-KP-
addikt
üdv,
azt meg tudjátok nekem mondani, hogy a tévéhez ill a modemhez használt koax (net) kábel másfajta kábel? ha nemrég behúzott tévé kábel bent van a szobában az esetleg használható a modemmel a nethez? átrendezünk egy szobát és jó lenne, ha nem kellene a falat fúrkálni.
-
-KP-
addikt
üdv!
szerintetek játékok alatt ping szempontjából számít, hogy 30 vagy 40mbites csomagot kötök?
-
-KP-
addikt
mintha az utóbbi pár hét szarakodása után helyreálltak volna a pingek? van aki meg tudja erősíteni ezt, vagy meg tudja cáfolni?
-
-KP-
addikt
válasz kabelmania27 #2604 üzenetére
ezek a dolgok miért fontosak?
-
-KP-
addikt
válasz kabelmania27 #2602 üzenetére
hát ez jó kérdés. fent a padláson hogy van most hirtelen meg nem mondom. Kapom a netet meg a telefont egy koax kábelről. a modemből megy ki a telefonkábel a telefon felé. a kábel tv meg külön kábel természetesen. bár gondolom ezzel nem mondtam újat
Amúgy meg szerintem egyáltalán nem olcsó ez a 10,5k sem. Ha a 10es helyett lassabb netet választok, akkor kétezerrel olcsóbb kb. Tehát ár/értéket nézve nagyon nem éri meg a kisebb csomag szerintem.
Most nézem, itt van egy lista:
http://www.tarr.hu/?idmenu=129
[ Szerkesztve ]
-
-KP-
addikt
válasz kabelmania27 #2600 üzenetére
ez várostól is függ.
én bonyhádon extra csomag kábeltv, telefon és 10/2 netre fizetek 10500.
ha 10/2 net helyett kisebbet kérek az kb 2-3ezerrel kevesebb. De abban csak 4megás net van.
[ Szerkesztve ]
-
-KP-
addikt
Az utóbbi napokban ismét majdnem duplájára emelkedtek a pingek nálam. Tapasztalt valaki valami hasonlót?
-
-KP-
addikt
Nekem meg errorral leáll a sebességmérő
-
-KP-
addikt
Miből gondoljátok hogy a UPC jobb? Nekem vannak ismerőseim tőlük, és ilyeneket nyomattak a múltban: torrent sávszél korlátozás gyakorlatilag betárcsázós modem sebességre, játszhatatlan pingek még a legmagasabb csomagokban is, és az ügyfélszolgálat ugyanúgy elhajt mindenkit a halál f@szára.
-
-KP-
addikt
120-as pingem van oda, ahova egész évben 36-40körül volt...
-
-KP-
addikt
Nálam már tegnap este is jó volt.
-
-KP-
addikt
Az a baj, hogy magasról szarni fognak a telefonodra. Az egyszerű dolgozó majd mond szépet jót, különben seggberúgják, a vezetés meg ugyanúgy szarni fog pénzt adni fejlesztésre...
-
-KP-
addikt
hát pedig de, sőt még a netkávézó is tarros De nemcsak az, tárgyfelvételnél az első pár óra alatt elkelnek a helyek, úgyhogy ha az első félórában-órában nem vagy gyors, akkor már mindegy merre futkározol majdhogynem ...
Reggel 8kor meg a közel se biztos hogy ébren van a haver vagy nyitva van a netkávézó
[ Szerkesztve ]
-
-KP-
addikt
3napja jók a pingjeim. a korábbi 100-500as intervallum visszatért a normális 40-60ra. remélem ez nem csak ideiglenes.
más is tapasztalta?
-
-KP-
addikt
valaki meg tudná mondani milyen emailcímen anyázhatnok a tarrnak? egy online gamét nem tudok játszani két hete, mert nincs kedvem az éjfélt kivárni.
-
-KP-
addikt
válasz Grande Ale #410 üzenetére
te hova valósi is vagy?
-
-KP-
addikt
Szombat délutáni 160as ping igencsak ottvan. Hihetetlen! Gyűlöllek Tarr!
Még magyar szervereken is játszhatatlan. Tisztára mint a modemkorszak!
-
-KP-
addikt
-
-KP-
addikt
válasz Grande Ale #396 üzenetére
Ne reggel 9kor mérdd, mikor mindenki alszik, munkába van, suliba van stb. este 5-6-7-8 fele.
-
-KP-
addikt
most először sikerült kimérnem a 10/2őt. a pingjeim viszont még mindig kritikán aluliak.
-
-KP-
addikt
Úgy látom egyeseknek nem világos. Csupán arra akartam rávilágítani, hogy mikor a kutya nem ül gép előtt jó a net, mikor ülnek akkor meg egy hulladék. És egy másik bonyhádi srácnál hasonló eredmények jönnek ki.
Lehet hogy pakson, vagy tamásiba, vagy rák tudja hol, jó a net, és nem változott. de itt nem. ha még a sávszéleket hozza is, vagy a közelében van, ami mellesleg rohadt ritka( vagy megvan a letöltésem, de akkor a feltöltésnek a felét se, vagy fordítva) a pingem akkor is SZAR. és mihez képest? a korábbi évekhez hónapokhoz képest. szerintem joggal várnám azt, hogy az évek alatt fejlődik, de minimum NEM ROMLIK a kapcsolatom minősége, de nem ez történik.
ismerősöm 2-3 hónapig nem tudott wowozni. mindössze annyit akart, hogy fáradtan munkából hazaérve, toljon egy félórát órát(nem az az egész nap gép előtt ülő típus).
mostanában olyan pingeket kapok, amik a MODEMKORSZAKOT idézik. magyar szerverekre 100, mikor a 33-as modemmel volt 120as. miközben a többiek vígan elvannak 8-12-20-24-28 pinggel, és még meszebb is vannak a szervertől mint én.
németre kapok 100as pinget, 2005ben az 512es adsl vonal adott 88 pinget ANGLIÁBA.
-
-KP-
addikt
Én bonyhádi vagyok. Kombi K5, és telefon is tarréktól.
Motorola SBV5121E típusú kábel modemmel
azt hiszem elkezdek nézelődni hogy tudok kiugorni ebből a szarból.
azt látom hogy szépen hozza nálad a 15/3-at , csak ott önmagában a netér többet fizetsz mint én a K5ér és a telefonér együtt.
[ Szerkesztve ]
-
-KP-
addikt
Na tegnap este 8fele toltam egy ut2004 partyt. így nézett ki a dolog kb. lement 80ra a pingem, majd két pillanaton belül ismét felment 150-200ra, és 250-280körül volt csúcson. többiek stabil 40-50el tolták(az agyonszidott chellohoz tartoznak többnyire).
este 11kor még mindig hulladék volt az egész. éjjel 1kor lett jó.
Most ilyen:
alakul de még mindig messze a 2megától.
ping, ugyanazon a szerveren tesztelve mint tegnap este:
Kíváncsi vagyok, hogy ez most csak azért ilyen, mert még munkába suliba van mindenki, és jóval kevesebben használják a netet, vagy végre valahára stabilabb lesz. félek hogy előbbi.
-
-KP-
addikt
szerintem meg ne akardd mindenáron bemagyarázni hogy a gépembe van a baj. meg nem kéne kapásból hülyének nézni a másikat. nem tudom mi használná a netet, ha skype nem fut, msn nem fut, windows automatikus frissitése kézire van állítva, vírusírtónak nem engedem hogy magától frissüljön stb. böngészők nem futnak, és szinte minden feles process ki van lőve a fenébe. de ha gondolod átmegyek windows7-be és ott is kipróbálom.
a ledem meg olyan egyfolytában ég, hogy öröm nézni.
megint az van, hogy sokat akar a
szarka de nem bírja a farka, ész nélkül emelik a sávszélt mikor még a régi sávszélt se tudták biztosítani jórészt.[ Szerkesztve ]
-
-KP-
addikt
hát kit szidjunk a szar pingér?
elmesélek neked valamit.
kezdtem 2/256al a tarrnál, miután 1megás dslről váltottam.
német szerver 40ping körül, magyarok 24-28, holland 48-56körül. angol 60-70.
lett belőle 4/512. német lett 36körüli, magyar maradt 24, az angol és a holland lement drasztikusan, holland kb annyi lett mint korábban a német. azaz 40-44, és angolra volt 48.
mindez tartott nemegészen 2hónapig.lett utána 6/768, és azokat a pingeket hozta amiket a 2/256 vagy még azokat sem. most perpill ott tartok hogy hollandra van 60-70pingem, angolra 80-90, német meg 50körül. Namost ugyanezeket az értéket kaptam 2005ben az 512/96-os dslel is.
de még továbbmegyek. eddig az volt, hogy napközbe, meg hétvégén szar pingek voltak, nem volt érdemes nekiállni játszani egyet emberi időben, mikor a normális emberek csinálnak akármit, cserébe este 10 vagy később jó volt a net. Az utóbbi hónapokra már ez se igaz. Se a pingre se a sávszélre.
-
-KP-
addikt
ugyanez a helyzet nálamis. mondjuk én még nem kötöttem újra szerződést, de Kombi K5-be vagyok már jórégóta. 9-10mega jön, cserébe a korábbi 700kbps helyett 400-500
ja és a pingjeim durván kétszeresre emelkedtek.
egyszer legyen optinet bonyhádon (nemérdekel kivárom) úgy húzok el ettől a köcsög tarr-tól hogy csak na.
holnap megkötöm erre az évre is a szerződést. kár hogy az ügyfélszolgálatos csajok csinik és jófejek, mer így nincs szivem leordítani őket
[ Szerkesztve ]
-
-KP-
addikt
Lehet tudni azt hogy a drágalátos t-online merre tervezi kiépíteni az optinetet? engem az érdekelne, hogy ezt csak a nagyobb városokban teszik meg, vagy esetleg ilyen bonyhád dombóvár stb is esélyes lehet-e ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Ukrajnai háború
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egészséges életmód
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Lenovo P12 + Pen 8GB TB370FU Tablet 12,7
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/1TB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest