Hirdetés
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Projektor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
-
farkas63
aktív tag
Nekem semmi bajom nincs az Arris-al, teszi a dolgát mint minden más eszköz.
-
veterán
Szerintem lesz is.
De folyamatosan Voda reklám megy rajta, és nem tudom, van-e kivásárlási szándéka a Vodának. Na az még izgibbé tenné a dolgot, mert akkor a Digi Sport effektus lép be.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
francz'70
senior tag
válasz PirosPöttyös #17992 üzenetére
Ez igaz, csak nem valami pozitív véleményeket olvasgattam róla mint router, (pedig kézenfekvő megoldás lehetne a számomra) ezért gondoltam az Asus-ra mivel az nekem már bizonyított.
De azért köszönöm -
1egaly
aktív tag
Még egy érv az Arena4 "behozatala" mellett !!
-
veterán
válasz P@ppaJoe #17989 üzenetére
A Voda pénze vastagon benne van most a csatornában. Nem véletlen megy rendszeresen a “műsor támogatója a Vodafone” szöveg. Lehet idővel ki is vásárolják, hogy ne kerülhessen be a másik két nagyhoz. Jön a Voda Sport.
És valszeg további jogok kerülnek majd hozzájuk, bár a kezdés is elég combos.[ Szerkesztve ]
-
1egaly
aktív tag
válasz szabogabor10 #17983 üzenetére
Múlt héten bent voltam az ÜF. szolgálaton,kérdeztem,nagy szemekkel nézett rám a hölgy.
Megígérte utána néz,és felhív.
Várom! -
tag
válasz szabogabor10 #17983 üzenetére
Köszi, Azért reménykedem...
-
farkas-j
őstag
válasz francz'70 #17984 üzenetére
Ha saját router vásárlása mellett döntesz, akkor ajánlom figyelmedbe az Asus AC65P-t. Nagyon combos hardveres NAT-tal szerelt router. Teljesen megegyezik a nagy testvérével az Asus AC85P-vel.
Fórumok: Asus routerek, és a Milyen routertSegédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
francz'70
senior tag
válasz Gubek-Einste #17985 üzenetére
Köszönöm.
Amúgy bonyolult egy ilyen router csere?
Laikusként érdemes megpróbálnom elég láma vagyok ehhez.
Vagy inkább hívjak egy Tarr-os szakit?[ Szerkesztve ]
-
titán
-
francz'70
senior tag
Sziasztok.
Le szeretném cserélni a routeremet (Asus rt-n12e) mivel kellene az 5GHz a 4k-s tévéimhez.
Asus AC1200GU a kiszemelt, de itt olvasgattam, hogy a Tarr-nál lehet kérni Arris TG2492 modem/routert.
2db 4k-s tv + 4db telefon + 1db tablet, ezek szinte állandóan lógnak rajta.( még van egy pár eszköz ami igényli, de az nem állandó)
Az Asus felé jobban hajlok, de lehet, hogy az Arris is ugyanolyan jó választás lenne? -
veterán
válasz P@ppaJoe #17981 üzenetére
A nagyok közül egy darabig még valószínűleg kizárólag a Vodánál lesz elérhető (ott HD-ben van), kisebbek közül nemrég bekerült a PR Telecomhoz, szintén HD-ben. Tarr nem tudom, hova tartozik, bár nagyon minimális a területi átfedés a Vodával.
A Comedy Central HD meg tudtommal Telekom exkluzív egyelőre.[ Szerkesztve ]
-
tag
Továbbra sincs semmi hír az Aréna4-ről?
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz vzsryl #17979 üzenetére
94Mbites mérés arra utalhat, hogy 100Mbites a lankapcsolat, gigabites kapcsolatnál meg kell lennie a 100Mbitnek.
Első kőrben érdemes lenne megkérdezni a szomszédokat, hogy ők tapasztalnak-e problémát.
Feltöltési probléma utalhat beázásra vagy egyéb hálózati problémára.
Amennyiben nem javul jelentsd be a hibát.[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
válasz kabelmania27 #17978 üzenetére
Használok. Most közvetlenül kötöttem be, de összességében semmi előrelépés nem történt.
A képfeltöltést is folyamatosan tesztelem, de még mindig hulla, illetve a streaming elérés is eléggé problémás így. Hívjam fel a központot, hogy problémám van?
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
vzsryl
nagyúr
válasz kabelmania27 #17976 üzenetére
Sajnos nem segített.
Mielőtt megcsináltam volna a cserét, még kétszer rámértem speedtesten:A csere után:
[ Szerkesztve ]
-
-
vzsryl
nagyúr
válasz kabelmania27 #17974 üzenetére
Az in-ben van a bejövő.
A modem a tapon van.
A TV az out-on van és rajta egy HPF85A.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
vzsryl
nagyúr
válasz kabelmania27 #17972 üzenetére
Na ezt telefonról, mobilnettel írom, mert a Tarrossal már nem tudok feltölteni semmit. (Modem restart nem segített.)
-
vzsryl
nagyúr
válasz kabelmania27 #17970 üzenetére
-
vzsryl
nagyúr
Sziasztok!
100/10-es (garantált 50/5-ös) netem van, de szinte használhatatlan lett ma a 0-hoz konvergáló feltöltés miatt. Másnál rendben van?
-
Tutu7030
veterán
Az EPG másnál is kuka?
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
1egaly
aktív tag
TARRÉK HAHHOOOÓ!!!
Nem kéne é-e az Aréna 4et beilleszteni valahova??
Igény van rá!
A nagyok már nyomják!
A Spílerek kedvesebbek voltak?
Kérdőív kitöltve ,feldolgozás késik?!
Várjuk,kösz!Bocs a hangos szóért!
-
sec0nd
tag
válasz kabelmania27 #17963 üzenetére
Köszönöm szépen. Toldani kellett a kábelt, mert necces lett volna a csere.
-
mizu
aktív tag
-
ftamas0201
Topikgazda
Szia.
Felveszel egy új Bejelentést az ügyintézés menüpontban és reagálnak rá viszonylag gyorsan, attól függ milyen ügyben keresed őket. Nekem átlagosan bőven egy napon belüli reakció volt eddig, hűségidő hosszabbítás, díjcsomag váltás felfele. Érdemes használni, nem kell futkározni az ügyfélszolgálatra. -
veterán
-
mizu
aktív tag
-
Norbi27
aktív tag
válasz IntelKiller7 #17956 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a kapott kedvezményt kell visszafizetni. Tehát a kedvezményes ár és a listaár közti különbséget.
-
IntelKiller7
veterán
valaki tudja, hogy husegidon belul mennyiert bonthato fel szerzodes?
az oldalon csak annyit talaltam, hogy a routert be kell vinni, ha felmondom. De, hogy van e valami kotber vagy valami, arrol semmi info.
persze ugyfelszolgalat is egesz nap foglalt.
bemenni meg nem volt idom.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
zako
tag
Úgy tűnik megszűnt az összes ajándékcsatorna kódolatlansága a mai nappal (Epic Drama, VH1, MTV-k, Viasat Nature, Sony Max, stb.). Lehet újrahangolni/visszatölteni az elmentett csatornalistát...
-
barnibooo
aktív tag
Hali!
Valaki tudja az ARRIS TG2492 -es routernet az ftp jelszavát? Mert maga a HG felhasználóneve és jelszava meg lett változtatva de azt se fogadja el se az admin / password-öt. -
Bozek
nagyúr
válasz Grande Ale #17950 üzenetére
És ez akkora probléma? Kivárnak, hogy mikor perel a CC.
-
Grande Ale
őstag
A Humor+ már tv2 comedy. A tarrnal ez nem tűnt fel senkinek?
-
Norbi27
aktív tag
Köszönöm mindkettőtöknek. Közben felhívtam őket. Múlt héten kötötték be az optikát. Akkor új szerződést kellett kötni. Valószínű emiatt van. Azt ígérték, hogy hamarosan kijavítják
-
ftamas0201
Topikgazda
-
Norbi27
aktív tag
Sziasztok
Nézi valaki a TarrMobilTV-t? Nekem pár napja eltűnt a fele adó. Sem a sportok nem jönnek, sem a közszolgálati adók. A Viasat 6 az első a listában. Próbáltam már kijelentkezni és újra is telepítettem, de akkor sem jó.
Másnál is ilyen? -
benjamin
tag
Tarr Mobilnetről kérdeznék.
Ha a vásárolt adatforgalom felhasználásra kerül, akkor lehet tovább csökkentett sebességgel elérni a netet, vagy a következő aktiválásig nem lesz mobilnet?
Köszönöm
Semmi sem sürgős, csak ha futni kell!!!
-
Azharel
aktív tag
válasz juiceroland #17942 üzenetére
qbittorrent valós letöltés, nem speed test.
-
Azharel
aktív tag
válasz juiceroland #17940 üzenetére
Nálam 23mb/s a max letöltés. 18-23 között ugrál folyamatosan.
-
juiceroland
friss újonc
Nincs még internetem tőlük csak most köttetnék s érdeklődés szinten informálódnék csak.
-
juiceroland
friss újonc
Sziasztok! valaki tudna pár infót arról hogy a net 200m csomagban valójában milyen sebességgel tud jönni lefele torrent? s mennyire stabil? Köszönöm?
-
farkas63
aktív tag
Mondjuk akkor nem tudom mi a gond, de vannak honlapok amik egyáltalán nem töltenek be. pld. Wowhead, és a live videókat se nagyon tudom nézni mivel akadoznak, amúgy más baja nincs, de eléggé idegesítő. (Mobil nettel semmi probléma)
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
korcsi
veterán
válasz farkas63 #17933 üzenetére
A fel irányban a teljesítmény picit magas, de még belefér, amúgy rendben van, mindig csak két feltöltési csatorna volt?
(#17935) farkas63: Az majdnem nulla.
Infó:
"
Downstream (Rx) Signal Levels:
This is the amount of signal received by the modem from your ISP. For all modems DOCSIS 3.0 / 3.1:-7 dBmV to +7 dBmV are "Recommended" values.
-8 dBmV to -10 dBmV / +8 dBmV to +10 dBmV are "Acceptable" values but out of spec from ISP. A technician should still fix this to get to recommended levels.
-11 dBmV to -15 dBmV / +11 dBmV to +15 dBmV are "Maximum" values but out of spec from ISP. A technician should still fix this to get to recommended levels. It is strongly recommended for you to force ISP tech to fix it since your power levels are close to edge.
Lower than -15 dBmV & Higher than +15 dBmV are out of DOCSIS 3.0 specifications and modems may not work at all or cause lot of problems
SNR (signal to noise ratio) levels:
This is how clear the signal is at the modem receiver (downstream SNR) .DOCSIS specifications list minimum CNR (carrier to noise ratio) levels not SNR levels. The SNR levels listed here are based on commonly recommended MER levels for digital cable signals.
256 QAM: 30 dB minimum. 33 dB or higher is recommended. Most ISPs run 256-QAM in downstream.
64 QAM: 24 dB minimum. 27 dB or higher recommended. Some ISPs have 64-QAM in downstream but rare
16 QAM: 18 dB minimum. 21 dB or higher recommended. It is very rare for ISP to use 16-QAM on newer DOCSIS 3.0 networks.
QPSK: 12 dB minimum. 15 dB or higher recommended. It is very rare for ISP to use QPSK as performance on this modulation is very low.
Upstream (Tx) Transmit Power level:
This is the amount of signal transmitted by the modem to reach the receiver in the cable company head-end. This is a problem in most homes and most common cause of internet disconnects.These are generic recommended power levels
*Recommended Upstream signal levels are +35 dBmV to +49 dBmV (DOCSIS 3.1)
*Recommended Upstream signal levels are +35 dBmV to +49 dBmV (DOCSIS 3.0)However, Upstream power levels depend on number of upstream bonded channels and type of upstream modulation (64-QAM, 16-QAM, etc). Most ISPs use either 3 or 4 bonded channels and are mostly 64-QAM.
"
link[ Szerkesztve ]
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
farkas63
aktív tag
Elég alacsonyak ezek az értékek nem? Valszeg ezért xar a net tegnap óta..
[kép][ Szerkesztve ]
-
Grande Ale
őstag
Aposoméknál telekomos SAT tv van. Ránéztem ma, gyönyörű volt a Family Guy Hd-ben. Remélem nemsokára nálunk is lesz!
-
Mtbsrác
senior tag
Kérdésem volna!
Intek HD-C76CX milyen formátumban vesz fel és milyen file rendszerrel? Tipikusan az a fajta hogy véletlenül se tudd lemásolni róla. Se win se linux nem tudta megmondani milyen file rendszert használ. Gugli se volt a barátom. Esetleg van rá már program amivel lemásolható róla a tartalma?Még jó hogy Technisat K2-m van ez pöpec ilyen téren.
[ Szerkesztve ]
-
TheSaint
aktív tag
Ez az akció véget ért másnál is??: [link]
-
valakky
aktív tag
ez a 3-4 percre áramtalanított modem megoldotta, úgy már csatlakozott a netre kb. 1-2 perc után
-
valakky
aktív tag
válasz ftamas0201 #17922 üzenetére
ez is megvolt közben, áramtalanítottam a modemet, mondjuk lehet, hogy akkor több időre kellene, 4-5 percre kihúzni.
[ Szerkesztve ]
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz valakky #17921 üzenetére
Közvetlen modemre akarjátok dugni a laptopot? mert ha igen, akkor a modemet is újra kell indítani mivel a tarr rendszere rögzíti a rácsatlakoztatott eszköz MAC címét a rendszerben. Általában egy modem újraindítás az új rádugott eszköz után meg szokta csinálni a váltást, de manuálisan is tudják frissíteni ha betelefonálsz. Ha pedig a routerre dugnád akkor semmi különöset nem kell tenni. Bedugod a laposba a routerről hozott kábelt és mehet.
-
valakky
aktív tag
Közvetlenül laptopot rádugva kábellel a modemre van valamilyen beállítás, akit eszközölni kell?
Kéne ellenőrizni sebességet, mert az ügyfélszolga szerint ők átették a csomagot, és hogy a wifi lehet az ok, hívjon szakembert. Nekem szóltak szakember helyett. (én egyből azzal kezdtem, hogy jah, persze, a feltöltés is maradt ugyanannyi, mert nem bírta a 4 helyett az 5 megát a wifi, kenje a hajára a semmitérő válaszát, na de mindegy).
Viszont simán rádugva semmi kapcsolat nincs, és erre se találok semmilyen leírást. Nekem telekomos előfizum van, fogalmam sincs, hogy megy ez itt, tarr oldalán se találok segítséget, ügyfélszolga még csak annyit se böffentett, hogy kösse közvetlen modemre és hogyan.
Mondjuk úgy látom, ha letelik a hűség, náluk is inkább telekom lesz.[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz PirosPöttyös #17916 üzenetére
Hát tudod hogy van ez . Pár éve még 10 megabitnek is úgy örültem volna mint majom a farkának , most meg már ez sem elég 😃 . De igazából már elégedett vagyok mert ha az antenna Hungária szerverrel csinálom a tesztet akkor általában elég jó link . Forgalmas időszakban kicsit lassabb . De torrent jött le ennyivel ami már nem rossz link
Szóval megnyugodtam 🙂 . A router amit a szolgáltatótól kaptam lehet kicsit gyenge (ZTE 668 ) azon gondolkodom ,hogy majd lecserélem egy erősebbre és a zte-t modem módba rakom . De erről még kérek tanácsot a router fórumban.[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz szabogabor10 #17914 üzenetére
Igen kettő is de a pc-re közvetlenül csatlakozik a szolgáltatótól kapott routerra (ZTE F668 ) . Igaz 30 méter cat5e kábellel de tegnap áthoztam a gépet és egy 1 méretes gyári kábellel is ugyan azt mérte . És nem győzöm hangsúlyozni hogy csak a letöltés lassú a Tarr saját merőoldalán is ! Írtam nekik hátha tudnak javítani rajta .
-
veterán
-
Imi1981
veterán
válasz szabogabor10 #17912 üzenetére
Igen kilövök mindent és 1-2% körül mozog . Most utoljára youtube ment de az tévén . Azért rákérdezek a tarr-nál hátha tudnak kezdeni vele valamit. Nekik meg amúgy is a saját oldalunkon lévő sebességmérő értékek kellenek az meg csak 500-at mér letöltésre .
-
veterán
-
Imi1981
veterán
Amúgy a Tarr saját oldalán is keveset mér de csak a letöltésre (500 megabitet) . Valami nem az igazi . Fura hogy csak az antenna Hungária szerverrel jó az Ookla speedtest oldalon meg ezen link az oldalon mér jó eredményt és minden mással sokkal gyengébb ! Ja és általában csak a letöltés gyengébb a feltöltési szinte mindenhol 940 megabit . Tudom kicsit rákkattantam erre de örülnék ha teljesen normális lenne a letöltés olyan mint a feltöltés.
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz szabogabor10 #17909 üzenetére
Kösz ! Majd 1 óra múlva talán meg tudom nézni 🙂
YouTube mellett link[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Imi1981
veterán
válasz szabogabor10 #17907 üzenetére
450/930 de asszony youtubeozik és nagyfelbontású videót néz egyfolytában a tévén . Majd később megnézem . Az antenna Hungária nem tudod így megadni mert azzal mért a legtöbbet nekem.
-
veterán
válasz Imi1981 #17906 üzenetére
A legegyszerűbb talán, hogy shift+jobb egérgomb abban a mappában, ahol van a speedtest.exe, majd parancssor nyitása itt vagy powershell ablak nyitása itt, nem tudom, magyarul hogy van, angolul meg németül használok mindent. A megnyíló ablakban meg írd be vagy másold be a parancsot.
(ha powershell ablak nyílt meg, akkor ezt írd be:.\speedtest.exe -s 8384
)[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz szabogabor10 #17905 üzenetére
Ezt hogy? Nem vágom hova kéne beírni. Ha most rákattintok már egyből mér és a végén kilép . Ez az egyik gond ,a másik hogy életem értelme youtubeozik 🙂
-
veterán
válasz Imi1981 #17904 üzenetére
CLI = command line interface.
Gyorsan lekérdeztem a tarr szerver ID-ját, futtasd ezt:
speedtest.exe -s 8384
Ezen a szerveren a telekomos netemen 940/940 felett van a sebesség most.[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz szabogabor10 #17903 üzenetére
430/931-et mért de nem lehet szervert választani . Először néztem mi ez mert nem számítottam ilyen parancssoros dologra 🙂.
-
Imi1981
veterán
válasz Imi1981 #17901 üzenetére
Na ezzel a szerverrel linkmért eddig a legtöbbet de itt meg a feltöltést mutatja lassabbnak . A feltöltést általában mindig 940 megabitnek mutatja minden mérő még a tarr saját mérője is . A lényeg hogy szerintem kb ezt tudja 850 megabit letöltési és 940 megabit feltöltési sebességet.
Úgylátszik nagyon sokat számít milyen szervert választok (erre nem gondoltam eddig) mert ezzel linkmár hozza az elvártat szóval megnyugodtam 😊 .
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest