Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- CPU léghűtés kibeszélő
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz Gubek-Einste #16299 üzenetére
Köszi, akkor ezért van különbség a különböző routerek csatlakozásakor.
-
titán
-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz kabelmania27 #16297 üzenetére
Köszönöm.
Az mit jelenthet, hogy a Cisco beltérin a "Link" ledje sárgán világít? -
1egaly
aktív tag
Sese..
Tv se,net se..
(Állomásközpont) -
veterán
-
gurabli
őstag
válasz szabogabor10 #16292 üzenetére
És a csomagba foglalt adatforgalmat...
"Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
veterán
-
S e t h
nagyúr
A Tarr facebookos felületét nézve olyan, mintha egy műsorújságot néznék. Ha ez volt a cél, akkor nagyjából sikerült.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
DonMarco
aktív tag
válasz PirosPöttyös #16288 üzenetére
Köszi,beállítottam,logikusnak tűnik
-
DonMarco
aktív tag
Üdv ! A Tarr-os Technistar k2 isio beltéri egysébe hogy a túróba lehet kedvenc csatornalistát csinálni hogy meg is maradjon és ha új csatornát tesznek be ne keljen megint a sorrendet beállítani ? (Anyám öreg tévéjéhez kell ez cucc sajna) Köszönöm előre is !
-
veterán
-
Bozek
nagyúr
válasz szabogabor10 #16283 üzenetére
Talán azért, mert ha jól emlékszem, akkor a Digitális Jólét Program (vagy hogyan hívják mostanában) ennyit ír elő.
-
veterán
-
Bozek
nagyúr
válasz szabogabor10 #16281 üzenetére
És ha az elérhető legnagyobb sebesség 10 Mbps, akkor az bondinggal se lesz 30. Még rá egy kis IPTV és eldöntheti, hogy TV-t néz vagy netezik. Bár ha elmegy a net, akkor egyiket se.
-
veterán
válasz PirosPöttyös #16280 üzenetére
Ha VDSL2 van a területén, akkor az elérhető legnagyobb sebességet adják (bondinggal), a 30 Mbit-et nem igazán tudom, miért írták oda. Talán biztosítékként.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
veterán
válasz meke11 #16278 üzenetére
Azon az összességében nagyon-nagyon kicsi területen, ahol a megyében ott van a Telekom optika, már eddig is olcsóbban szolgáltatott a Tarr. A szimmetrikus gigabit és a 2 gigabites csomag bevezetése így nem igazán rázza meg őket.
-
meke11
aktív tag
válasz green_army78 #16277 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
green_army78
tag
tovább szűkítik az analógot..
más..
telekom eléggé felturbózta térségünkben a netet, remélem erre a TARR is lépni fog a jövő évi árak tekintetében... -
meke11
aktív tag
Sziasztok!
Másnál sincs SzuperTV2 és Film+ analógon? Anyósom rágja a fülem, hogy csináljak vele valamit, mert nem tudja nézni a sorozatait.
-
decla
csendes tag
Felháborító ami mostanában a Tarr kft-nél megy. Hülyének nézik az embert és mindenre csak a 72 órás hibaelhárítást tudják mondani. Nincs olyan nap, hogy a szolgáltatásuk tökéletesen működne " telefon-tv-internet " Ezen a héten is csak 10 x ment el a szolgáltatásuk több órára, ha van internet akkor nincs tv vagy telefon. Érdekes ha nekik kellene minőségi szolgáltatást nyújtani a lakosság fele akkor csak a hümmögés és a pénzbeszedés a cél. Hálát adok az égnek, hogy már csak 1 hónapig élvezem ezt a förtelmes szolgáltatást ettől a szolgáltatótól.
-
1egaly
aktív tag
A Spíler2nek megszünt a műsorújsága,úgy látszik felesleges egy szolgáltatót "kielégíteni"..🙄
[ Szerkesztve ]
-
gurabli
őstag
Sziasztok!
Online TV-re, sikeres regisztráció és telefonos azonosítást követően, csak a Tarr hálózatáról lehet először belépni? Próbáltuk Android és iPhone telefonon is a megadott telszámmal és sms-ben kapott jelszóval, de nem működik. Azt írja ki, hogy Belső szerver-hiba. A két eszköz ott van a regisztrált eszközök között.
Pont azért kellene, mert nem vagyunk otthon, így nem a Tarr hálózatából használnánk (más wifi vagy mobilnet).
Vagy csak várni kell valamennyit a regisztráció élesítéséhez, pl. holnapig?"Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Markizmark #16267 üzenetére
Technikus csak az általuk hozott modemet tudja regisztrálni.
[ Szerkesztve ]
-
Markizmark
addikt
válasz kabelmania27 #16266 üzenetére
Ma még nem értek ide. Egyébként bármilyen kábel modem jó vagy csak az amit ők hoznak? Gondolok itt arra, hogy vennék sajátot....
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Markizmark #16265 üzenetére
Hívd fel újra az ügyfélszolgálatot, hogy nincs internet.
-
Markizmark
addikt
válasz kabelmania27 #16264 üzenetére
Mikor még semmi nem volt akkor bejelentettem, hogy nincs semmi. Hívjam újra hogy a modem kaka?
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Markizmark #16263 üzenetére
Üdv!
Lehet, hogy tönkrement a modem jelentsd be a hibát. -
Markizmark
addikt
Sziasztok!
Mi van akkor ha Cisco EPC3212 modemen nem világít a link led?
Ugyanekkor a routeren sem világít a WAN led, kábel csere után sem. Át dugtam a modemet direktbe a gépre de azt mondja nincs bedugva semmi. Lehetséges hogy a modemnek beszart a LAN portja? Az előzmény az, hogy reggel nem volt semmilyen szolgáltatás, se net se tv. Majd visszajött a tv, gondolom a net is mert a modemen minden világít szép zölden a LINK-et kivéve.[ Szerkesztve ]
-
veterán
És ha már EPG, az MTV Hits/Live HD/Dance/Rocks csatikon 1 órás csúszás van az EPG/műsor szinkronban. Ez asszem régi probléma, aztán egy időben okés volt, most egy ideje megint nem jó. Ezeket a hibákat megírom nekik, de szerintem az lesz a válasz, hogy nem vállalnak felelősséget az EPG-ben szereplő infókért...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Tutu7030
veterán
válasz szabogabor10 #16257 üzenetére
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
veterán
-
Tutu7030
veterán
válasz szabogabor10 #16257 üzenetére
Nálam is ilyen volt, de már kb 1 hete megjavult.
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
veterán
Itt egy kép a múltkori EPG problémámra. Kétszer egymás után van a tartalom, csak kicsit más szöveggel. Nálatok is ilyen? Ha bemegyek a guide-ba, ott is ugyanez a szöveg.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
zozola
csendes tag
A Tarr Infón láttam, hogy hirdetik a három Spílert. A Spíler Extrának a 171-es csatin kéne bejönnie az infó csati szerint, de ott a Spíler2 HD jön be nálunk. A Spíler2 HD-nak meg nem is írt ki csatornaszámot. Elírta a Tarr, vagy frissíteni kell mindent? Annyira nem érdekel, csak kíváncsi voltam hogy a Tarr megint hülyeséget írt-e ki.
-
ftamas0201
Topikgazda
Konkrétan se internet, se tv Bonyhád mellett fél órája.
-
green_army78
tag
üdv!
múlt héten frissítettem a tv-ket a spíler2 miatt, a HD beltéris tv-nél, nagy nehezen megtalálta, viszont csak frekvencia, vagy LNC szerint tudom rendezni a csatornalistát, nem hozza be a másik tv-n már megszokott "gyári" csatornasorrendet....
-
DaddyGood
tag
Máshol is belassult a net Pakson? Nálam a 120-ból 2-3 Mbit letöltés van meg.
-
Bozek
nagyúr
válasz Turbobacsi #16248 üzenetére
Nekem nem csak mintha, hanem le is fagy.
TransEdit-tel megnéztem és elkezd leesni a bitráta, majd el is tűnik a 666 MHz-ről a Discovery. Aztán egyszer csak visszajön. Felmegy 4,7 Mbps-ig, aztán le 2,8-ig, majd eltűnik. Utána megint ugyanez. Szerintem az a 4,7 se épp a legjobb egy fullHD adásnál, a Paramount ugyanitt 13 Mbps.
[ Szerkesztve ]
-
Turbobacsi
senior tag
másnak is "akad" a discovery? (mintha lefagyna az adás néhány mp.-re...)
"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
-
korfa
aktív tag
válasz szabogabor10 #16244 üzenetére
Másnál is? Mert nekem jónak tűnik.
-
veterán
-
vpanangin
senior tag
Uhhh ...
44 településen leállt a KTV, net és telefon szolgáltatás. Mi történhetett?
-
korfa
aktív tag
válasz szabogabor10 #16239 üzenetére
Mi a fura rajta?
-
veterán
HBO/Cinemaxokon kissé fura az EPG.
-
Grande Ale
őstag
Miért ad néhány adó dolby digital hangal, a többi pedig mpeg-el? Mi a különbség?
Bocs, ha hülye a kérdés... -
veterán
-
Bozek
nagyúr
A DigiSport adja az Serie A-t még 3 évig: [link].
Amúgy a Tarr MobilTV-re is bekerült a Spíler2, úgyhogy már ott is nézhető.
-
veterán
-
1egaly
aktív tag
válasz szabogabor10 #16228 üzenetére
Ott volt?Jesszus,egy dolgot nem tud,beszélni
A Lipcs*i Bett* Kazinczy díjas melette!
Azt nem értem miért jó az bárkinek,hogy egy bejáratott kiváló müsort lecserélnek,gagyira?
Lejjebb kell vigyük az igényünket -
veterán
-
Jocy
aktív tag
válasz emre33 #16224 üzenetére
Köszönöm a választ!
Ez jó hír, ezek szerint belátták, hogy ennek nincs értelme, mikor a többi szolgáltatónál is át lehet állítani külön költségek nélkül. Most már nyugodtan válthatok nagyobb sávszélre, ha lesz jó ajánlat.
Ezek a szolgáltatói eszközök sosem a nagy teljesítményükről voltak híresek, teljesen alap dolgokra jók azoknak, akiknek ez elég.
Jobbat meg nem fognak adni, mert az nagyon sokba kerülne több tíz/száz ezer ügyfélre nézve..[ Szerkesztve ]
-
1egaly
aktív tag
Azért most legyünk büszkék;
Mi vagyunk az egyetlenek az országban akik nézzük a LA ligát!!Igaz volt olyan,hogy csak mi nem láttuk a PR ligát...
-
emre33
addikt
Ügyfélkapon lehet ki-be kapcsolni, ingyen.
Belátták, inkább vállalták a rendszereik fejlesztését.
Jelenleg egy Arris TG2492-S hoznak ki, korábban mint én is, Technicolor 7230 szállítottak, de ugy tudom ez már elfogyott, csak Arrist hoznak.
De mindkettő hulladék Router módban,
https://ts.la/imre655043 ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
Jocy
aktív tag
válasz emre33 #16176 üzenetére
Üdv!
Van valami változás a Bridge mód tekintetében? Írtad, hogy az ügyfélkapun keresztül át lehet állítani. Ennek most már nincs külön díja?
Korábban ezt nem engedték, csak ha új szerződést kötök,3 szoros ár mellett. Ezért váltottam vissza kisebb netre, hogy visszakapjam a régi modemet.Te is szívtál ezzel, ha jól emlékszem. Ezek szerint csak meggondolták magukat? Szerelő, aki visszahozta a Ciscot mondta, hogy elég sokan reklamálnak emiatt, ő sem értette ezt a gyakorlatot.[ Szerkesztve ]
-
szanozs
aktív tag
Minap cserélték le a régi boxot egy Technisat K2 ISIO típusúra. Be is állítottam a TV csatornákat amit nézni szoktunk (a 3 tv lista egyikére). Másnap kapcsolom be, és nem volt meg a beállított TV lista. Biztos valamit rosszul csináltam, beállítottam még egyszer. Mondanom sem kell újra eltűnt. Pedig beállítás után ki és be kapcsoltam a boxot még a tápkábelt is kihúztam és akkor megvolt. Mi lehet a baj? Hogy kell úgy beállítani TV listát, hogy ne törölődjön??? Hogy lehet menteni???
-
korfa
aktív tag
Mostmár van a spiler 2 mobiltvben is.
Mivan a jocky és a moziverzum csatikkal? Azt is ígérték... Nekem már nagyon hiányzik. -
kabelmania27
Topikgazda
válasz IntelKiller7 #16212 üzenetére
Modemértékek rendben vannak?
-
IntelKiller7
veterán
-
HIJ
őstag
válasz IntelKiller7 #16212 üzenetére
Nekem akkor volt ilyen, amikor egyszerűen szar volt a vonal. Ilyenkor csak néhány freki volt aktív. Be kell jelenteni...
-
korfa
aktív tag
válasz IntelKiller7 #16210 üzenetére
A torrent uplodját korlátozd be egy kicsit maradjon sáv a kommunikációra, és minden bajod megoldódik.
-
farkas-j
őstag
válasz IntelKiller7 #16208 üzenetére
Ez mit mutat?
Valami ilyennek kellene lennie[ Szerkesztve ]
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
IntelKiller7
veterán
Hali!
Nem tudom, hogy nálatok eddig milyen volt a net letöltés közben de nálam simán lehetett böngészni, videót nézni, kb mindent. Még akkor is, ha csutkán töltöttem valamit. Viszont napok óta egy nagy nulla az egész, ha letöltök. Lassan töltenek be az oldalak, videót ne nagyon akarjak nézni. Ez akkor is előfordul, ha 1mb-el töltök le. 150-es a netem. Nem értem. Régen pont ez volt a jó benne, hogy haver a T-s nettel semmit sem tudott csinálni amikor letöltött, én meg lazán bírtam mindent. Pingem se ment fel nagyon. Max a duplájára.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Grande Ale
őstag
Rákerestem én is, 173/19. Megtalált mindent?
-
Bozek
nagyúr
ES2 elbukott. Rengeteg a hiba, nem is megy az adás, csak hang van. Mondjuk az ugyanazon a MUX-on lévő többi csatornával nincs gond.
-
Bozek
nagyúr
válasz farkas63 #16203 üzenetére
Ez csak a foci volt. Én például megnézném a japán bajnokikat. Egyébként a Sport2-n lesz portugál bajnoki is a hét végén, na meg ők szerezték meg ugye a Bundesliga közvetítési jogait.
De vannak még más sportok is. Az NFL-nek nagy a bázisa, igaz, azok a meccsek éjjel vannak. De a Sport1-2-n ott van még a darts is. Meg elvannak a Digi-k a tenisszel is, ahogy az ES is a nagy tornákkal. A Digi-k adnak kosárlabdát is, az Euroliga nem egy kis torna. Az UFC és a K-1 is nézett.
"Az 5 top bajnokság ami érdekli az embereket. + BL / EL / VB / EB."
Kihagytad az OTP Bank Ligát. Az is érdekli az embereket, még ha a helyszínre nem is mennek ki.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz emre33 #16200 üzenetére
Nehogy azt hidd. Majd adnak szépen ismétléseket, meg beszereznek olyan bajnokságokat, amiket még senki se ad.
A Digi most elkezdte a törököt nyomatni, de még van szabad bajnokság. Hollandot, görögöt, osztrákot, románt, horvátot egyelőre senki nem ad, meg szerintem oroszt se. A SportTV adta a portugált és a skótot, az ES meg a lengyelt, nem tudom, hogy ezek most hogyan állnak. Na meg az ES-nek még mindig ott az MLS, valamint amennyire ellepték a sztárok a kínai bajnokságot, azt is fel lehet venni a repertoárba. Meg japán liga sincs sehol, pedig az se rossz, régebben valami adta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Nintendo Wii U
- TCL LCD és LED TV-k
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen légkondit a lakásba?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest