- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomgabor
őstag
válasz
mr_ricsi #585 üzenetére
GP D125H-12F, DC 12V 0,30A, 809, Yate Loon Elektronics.
Ezek vannak pontosan ráírva. Többet nem tudok róla.
(#583) bluyoo: Rádugtam, ha össze van rakva a gép akkor állandóan 900-as a fordulata, de ha leveszem az oldalát és kikötöm a házhűtő ventilátorokat hogy minden jobban melegedjen akkor már felemeli 1250-re.
CPU hűtőnél sem ér sokat mert az is mármint a CPU hűtője mindig a minimum fordulatán forog, mert bőven elég.(#584) andrade: Nem az a bajom hogy rángatózik, hanem az hogy ugyanazon a feszültségen kevesebb levegőt szállít mint a gyári hűtő és így nem merem egyedül hagyni a gépemet.
3800Ft-ba van nekem ez a ventilátor most, többet már nem költök ilyen dolgokra mert akkor ott vagyok hogy egy fél táp árát elb@sztam ventilátorra ami nem is biztos hogy jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- EK-Vardar / Lian Li UNI Fan SL120 V2 / Lepa BOL.Quiet / EK-Meltemi - Ventilátorok, Fiók kisöprés
- Ház ventilátorok
- Deepcool FL12R (R-FL12R-WHAPN3-G) Tesztelt, újszerű állapotban
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest