- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- iPad topik
- Samsung Galaxy S WiFi: reszkess, iPod Touch!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Apple MacBook
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
Azt próbáltam már korábban is pedzegetni, hogy a felesleges hozzászólások elkerülése végett tök jó lenne egy normális rögzített első hozzászólás de amolyan átlag kispista számára is emészthető formában. Csatlakozó bekötési segédlettel ábrákkal tanácsokkal akár konkrét példákkal, pl. ha huszadjára kérdezik itt meg, hogy az egy bizonyos tápegységbe mit vegyenek akkor lehet, hogy be kéne venni az adott tápot az összefoglalóba. Én biztos vagyok benne, hogy ezeket az első hsz/összefoglalókat sokkal többen olvassák mint azt elsőre gondolnánk csak más topikokkal szemben ebben a topikban nincs benne semmi használható információ. Részben ezért is kérdezik meg újra meg újra ugyanazt. És rögtön a gyanútlanul betérő kérdező torkának ugranak vagy lekezelően odaböfögik neki, hogy olvasson már vissza meg használja a keresőt. Az újra és újra feltett kérdések zöme és az ebből fakadó felesleges feszkó simán elkerülhető lenne ha valaki magára vállalná, hogy összerittyent egy normális első hsz.-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi