- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen monitort vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Apple MacBook
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
Nehéz kérdés, sok féle vélemény van
Nálam egyébként a cpu hűtő adottságai miatt teljesen másképp van a hő elvezetés mint rendesen lenne. Én amúgy hőmérséklet vezérlős ventiket használok, tehát saját magát emeli csökkenti a fordulatot és a hőmérő pedig a hardvernek megfelelő helyeken, pontokon vannak kihelyezve.
Nos nekem az oldal lapon kettő darab venti hely lenne, de akkora hatalmas a CPU hűtőm hogy csak az alsóba fér egy 9centis aminek iszonyatos feladatot kell elvégeznie mert dől a meleg a VGA felől. Ezeknek a NEXT GEN kártyáknak az is a hátránya, hogy ugyan jól le tudják adni a hőt, de azt ki is kell vezetni. Sokan ezzel nem törődnek és megáll a meleg ami persze, hogy emeli az átlag hőmérsékletet.
Szvsz: Van az a katlan panel meleg amikor lehet bármilyen csúcs (lég) hűtésed már teljesen mindegy. Én azt mondom egy szoba venti bekapcsolása mellett (akár rá irányítva közvetlen, akár csak folyamatosan sarokból kavargatva a levegőt) eredményesebb mint egy ZÁRT DOBOZ amibe eleve is meleg levegő megy be, szerencsétlen házba tehát teljesen felesleges.
Tehát dög melegben (én szerintem) le kell venni az oldalát, mert egyszerűen panel katlan melegben van egy határ ami után nincs értelme erőltetni. 70-80 fokig azt mondom ha valaki nem akarja, hogy porosodjon a gépe még elmegy,de vannak akiknek nincs kigondolva a házban lévő hűtése és ott karcolja a 85/90-et is.
A hardver-teszt.hu aminek volt egy tesztje és abban egy házzal kapcsolatban mondták (befelé) kell fújni az oldal lapról a levegőt. Szerintem ez teljesen életképtelen (kivéve mondjuk egy hatalmas 24-30 centis ventinél ami akkora , hogy akár szoba ventivel egyen értékű. Ott elhiszem hogy megáll a befelé fújás. Minden egyéb esetben kifelé kell vezetni a házból a meleget ahogy csak lehet!! (Privát vélemény)
Nálam jobban érzi magát a VGA és a rendszer hőfokok ha keringetve van a légáramlat a szobába és könnyen el tud távozni az a bődületes hőmennyiség ami pl ebből a Windforce 3 hűtési rendszerből kifelé jön!
Topik témához:
Szerintem tápnak is jobb ha nem azt a dög meleget szívja be közvetlen a VGA-ról és CPU bordáról ami felmegy. De ez csak személyes tapasztalat. Vannak sokkal sokkal jobban megtervezett, átgondolt hűtési rendszerek ahol eszük ágában nincs levenni az oldal lapot. Én leveszem, vagy kinyitom az oldalát, nekem megér ennyit. (katlan melegbe).
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GTA V
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- World of Warships
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Darkflash GR12 Darkstorm Házhűtő ventilátor - nagy mennyiségben is!
- 4db Be Quiet Pure Wings 2 PWM 120mm
- Cooler Master Mobius 120P ventilátor kit (3 az 1ben) eladó /Garanciás/
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest