-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
Tuti, hogy elfér a 120-as, a felfogatás mindegy, mert új "házat" szeretnék csinálni a tápnak (Fractal Design Node 304-hez "igazítva")
Nem vagyok túl büszke rá, szószerint szétbarmoltam a ventit, mert szétszedtem az állórészt meg a forgót, amit nem lehetne. Természetesen ez roncsolással járt, és már összerakás után nem olyan mint volt.
Ja festés miatt szedtem szét, utólag persze én is rájöttem, hogy teljesen felesleges volt.Ha jól láttam, a Shadow Top Flow Be Quiet CPU hűtőn van hasonló venti, mint ami a tápban is volt.
(méretben stimmel, az adatait tekintve fogalmam sincs....)De a táp venti miatt nem szeretnék venni egy cpu hűtőt.....
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest