-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tornas
őstag
válasz
Vesztor87 #1664 üzenetére
Én sem igazán találtam róla semmit sem...
Azt viszont sejtem, hogy ez egy siklócsapágyas, M-es (közepes) fordulatú venti lehet, viszonylag tűrhető statikus nyomással amit az áramerőssége is sejtett.
"Ja, matricát lekaptam, meg alatta a kis kupakot, és tettem bele 2 csepp olajat... hátha
"
Okos ötlet...de tovább is mehetsz.
A kis műanyag zéger-gyűrű eltávolításával az egész forgórészt ki tudod venni és kis gépzsírral vagy csapágyzsírral is megkenheted. Mondjuk egy fogpiszkával a tengelyt és magát a csapágyat is.
A műanyag zéger-gyűrű eltávolításánál (én "órások" által is használt csavarhúzókészletet - 2 db laposfejűt jelen esetben - használok, sok helyen lehet kapni) vigyázz, hogy el ne vesszen!
Ha nem segít a kenés a ventin, akkor a LOMEX-ben kapható Jamicon venti ide megfelelő lehet. Linkeltem már egy párszor ebben a topikban. A H-s (magas fordulatút) verziót tenném a tiédbe és nem drága.
Új hozzászólás Aktív témák
- Noctua NF-A12x25 PWM Chromax
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest