Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milán13
tag
Clank!-hez még annyit, hogy tényleg kevés a lapkidobás a palidból, engem ez el kezdett zavarni. A másik problémám, hogy nekem unalmassá vált a játék két fővel. Szerintem inkább 3-4 az ajánlott játékosszám.
Most a Thunderstone Quest (ala maross phili) fog terítékre kerülni, mint deckbuilding, sokat várok tőle.Raiders of the North Sea: nagyon megfogott a játék. Kimondottan szeretem a munkáslehelyezős mechanikát. Az alap játék könnyed, szvsz két fővel is tök jól működik. A kiegek fantasztikus módon mélyítik a játékot.
Javaslom a témában a draft yt csatorna három videóját megnézni. Nem mellesleg az alap és a FoF kieg magyar szabálya is elérhető a videók alatt.
Aki a gyűjtő szenvedélyét élné ki, elég sok extra promot lehet összevadászni a játékhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- alza vélemények - tapasztalatok
- Robotporszívók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bluetooth hangszórók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest