Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali médialejátszót?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
válasz
Bugarov #2799 üzenetére
Nem, hogy csoport nem szerveződik rá, maga a kampány link is meg lett osztva de senkit sem érdekel. (az adminok nem engednek többet semmiből, az egy megosztott kampány oldal alatt még kommentek sem jöttek)
Érdekes egyébként, hogy miért pont ez a játék, amikor függetlenül a játék fajtájától egy Cmon vagy AR kampány alatt azért mindig pörög a nép. ¯\_(ツ)_/¯ -
Nem tudjátok, most futó Massive Darkness 2-re szerveződik közös pledge?
Facebook-on a társas csoportot szoktam nézni, de nem láttam. -
DJGABI
addikt
Akartam is kérdezni, most láttam a heti újságban, hogy hétfőtől akció van játékokra, hogy a társas vajon az játéknak számít-e náluk
De akkor igen. Mondjuk ezek nem tűnnek túl nagy akciónak. Bár alhambra eredeti árát nem tudom, a cirkuszos Carcassonne kieg eddig is volt valami 2k-ért nálunk.
-
k-dani
csendes tag
Tescoban néhány társasjátékra (meg más játékokra is) -40% akció van. Dunaújvárosiban például Alhambra 5999 Ft, Carcassonne kiegészítők 2000 Ft alatt az értelmesebbek közül.
-
A körülmények hatására kezdtem nézelődni, hogy milyen lehetőségek vannak online társasozásra.
Sok hetes nyűglődés után a Memoir '44 online mellett kötöttem ki és csak ajánlani tudom mindenkinek (ingyenes, könnyen kezelhető; kiemelném, hogy maga a játék csak két személyes (a fizikai, táblás verzió is) szóval ennek tudatában...).
Steamen van egy rakat még, Terraforming Mars-tól Scythe-en keresztül Blood Rage-ig... Próbáltátok esetleg valamelyiket ? Kinek milyen online kedvence van? -
Tristis
őstag
Crew-hoz tudni kell zsugázni, nem belépő szint szerintem egyáltalán nem. Aki nem érti az ütős-vivős kártyakátékok logikáját, elrontja a többiek játékát.
8. vagy 10. pálya volt kb: a feladat sárga 5 elsőnek, sárga 6 másodiknak, sárga 7 harmadiknak víve ... persze ez extrém helyzet. Én csak örülök, ha másnak tetszik valami. Értem én, 2 perc alatt kiderül ha nem megy, gyorsan újrakeverjük és csapjuk neki tovább. Különleges játék annyi biztos. Mondjuk elég csúnyácska lett, de legalább elfogadható a kártyaminőség.
Horrified ellenvélemény: szerintem kifejezetten jó lett, aranyos, hangulatos és rendkívül jól skálázható. A karakterek egyéni képességei között szakadékok vannak (teleportos zöld néni egy pöttyet erősre sikeredett).
-
maross
nagyúr
válasz
Tristis #2783 üzenetére
Csak hogy legyen ellenvelemeny is 7th continent es crew is oriasi kedvenc, utobbi partijatek es nem tudjuk letenni. Leosztas donti el: ez csak 30. Palya felett igaz feligmeddig. 41. Palyanal jarunk, kb 70-80 jatekkal. Csak ajanlani tudom, jatek maga nyelvfuggetlen, a kuldetesek korites szovegehez kell nyelvtudas. Ha uj embereket akarnek bevonzani, csak egy, dixit, crew, igen?, 'the mind' nagyon elol szerepelnenek a listaban.olcsok,jok.
Kicsit erosebb (hivjuk csaladinak) kategoriabol horrified jopofa volt bar tul van hypeolva. Meg eggyel nehezebbol az uj yggdrasilt probaltuk, az se rossz, de egy jatek alapjan nehez velemenyt mondani rola.
-
Vesporigo
aktív tag
Colorado és Longhorn társasjátékok mennyire valók kezdőknek?
Plusz ha valakinek van tapasztalata az említett játékokkal, akár pozitív, akár negatív, azt megköszönném, ha leírná. (Eddig jókat olvastam róluk, meg a videók alapján is szimpatikusak.)A Great Western Trail-t egyelőre nem merem megvenni, elég komplexnek tűnik (meg visszaolvasva itt is többen írtátok), nem akarom ezzel elvenni az ismerősök kedvét a társasjátékoktól.
-
Tristis
őstag
Tisztára pang a topic. Beírok egy kis ezt-azt
Általam javasolt magyar megjelenések:
Raiders of Scythia, Wavelenght, It's a Beautiful World, CartographersEgyéb, hidden gem: Undaunted North Afrika, Awkward Guests, Grand Austria Hotel (szerintem mélyen alulértékelt játék)
Csalódások az utóbbi időből: 7th Continent, Nova Luna, The Crew (a leosztás dönti el... a snapszer sokkal jobb), Szellemek Szigete
-
Aldus
csendes tag
Remélem nem leszek off.
Keresek régi Mítosz kártyajáték paklikat, gyűjteményeket ("cipősdobozokat"). Persze ha csak néhány lapról lenne szó, az is érdekelhet.
Keressetek privátban.
-
DrDobos
őstag
Na, vegeztem a vizsgakkal, meg aznap beszereztem a Mars Terraformalasat, es ahogy igertem irok egy par sort
. Ket partin vagyunk tul, két játékos módban. Az eddigi tarsasokhoz kepest (szerintem mondhatni kezdok vagyunk) talan ez volt a legkomplexebb, ugyhogy a nagy szabalyismertetes után belevágtunk. Ahogy a szabaly alapjan is sejtettuk egy osszetett, izgalmas jatek, sok mindenre figyelni kell jatek kozben, de jol szorakoztunk. Ketten is jol játszható, de talab meg tobben megjobb lehet! A cegbirodalomkartyakkal egyutt mar eleg jol lehet taktikazni akar a jatek elejetol kezdve. Ajanlom mindenkinek!:)
-
DJGABI
addikt
Országos? Tecsóban Carcassonne kiegek 1953Ft, Avocado smash 2799Ft
"Ingyen társasjátékkal segítenék ki azokat, akik a járvány miatt elvesztették a munkájukat" GMT games-től [link]
-
k-dani
csendes tag
válasz
XZephyre #2776 üzenetére
Publikus, hogy mire küldtek kupont? tarsasjatekok.com-on van Vigyázat vadnyugat, Panic Mansion, Észvesztő útvesztő. Ezek lennének?
-
XZephyre
újonc
fyi, ma járnak le a gémklub hírlevél kuponok
-
Frod
addikt
válasz
gyantaszuz #2771 üzenetére
Ja, hogy 100$-ért, ebben benne sincs az alapjáték, csak a 3d mezők??? Oké, akkor hagyjuk is, pedig nem vagyok nagy fanja, de ennyiért elgondolkoztam volna
(csak azt a rétegezett dobozrendező fotót bámultam, és ott ugye fém kockák, összes kiegészítő, flotta minik... erre most nézem, hogy az mind add-on. oké)
-
XZephyre
újonc
bastille 6k piatnik a szerdai akcióban. ha valakit érdekel
-
Tristis
őstag
válasz
gyantaszuz #2771 üzenetére
Nagyon kemény..... Kezdünk odajutni, mint az almás mobillal lassan; ha valamit szeretnek az emberek, rengeteg pénzt ki lehet húzni a zsebükből.
-
gyantaszuz
aktív tag
A Kickstarteren lehet backelni a Mars Terraformálása Big Boxot.
79 amerikai dollárról indul ami a 3D nyomtatott lapkákat és promo lapokat tartalmazza. 99 dollárnál már a rendeződoboz is jár.
Ha valaki az alapjátékot és/vagy kiegészítőket is szeretné most sajnos nincsenek magyar nyelven, mint a legutóbbi kiegészítő fundraiser kampányánál. -
Dr.NX
addikt
-
XZephyre
újonc
holnap stone age lesz akciós piatniknál, remélhetően 7k-ért
-
JoinR
őstag
válasz
Predator2 #2767 üzenetére
Egyrészt 6-an is lehet vele játszani, ez lehet szempont önmagában.
Amúgy sok külön-külön hozzáadható modul van benne, színesíti a játékot, a legtöbb erősíti a csempészési hajlandóságot.
Szerintem jó kiegészítő, de mint legtöbb esetben, sokszor a kieg árán lehet venni egy másik új játékot is. 7k a kieg, teljesen más kávéház, de 10-ért pl. egy Mars Terraformálása más ár/érték arány(és ugyanez igaz a Mars kiegekre is
)
-
Predator2
addikt
Helló
A Nottingham Bírája: Vidám Fiúk kiegészítőről mi a véleményetek? Érdemes megvenni? "Ad" az alapjátékhoz?
THX
-
mike1334
veterán
válasz
Tristis #2765 üzenetére
Köszi, rákeresek majd.
Tegnap ment egy kör Five Tribes, egyre jobban tetszik
Furcsa amúgy, majdnem mindig ugyanannyi pontot sikerül elérni, és elég szoros is a vége mindig.
Neten keresgéltem, és láttam, hogy steamen/Google playen elég olcsón vannak társasok digitálisan. Lehet érdemes előbb ott kipróbálni őket, hogy mennyire tetszenek, jön egy hosszabb szabim lassan, majd a kiszemeltekre rákeresek.
-
Tristis
őstag
Captain Sonar csak 6 és 8 fővel jó, erre azért vigyázzatok.
-
mike1334
veterán
válasz
Bullitz #2759 üzenetére
Ezt olvastam én is. Az alapból van magyar kiadás, a kiegészítőhöz meg van magyar szabály. Lehet keverni a kettőt?
Kicsit elszakadt a ló velünk amúgy, hirtelen ennyi játék...jó lenne még a Castle of burgundy, a Grand hotel Austria, a Stone age jubileumi kiadás, meg a Viticulture...lehet lassítani kellene, de jó lenne, ha lenne miből válogatni -
Bullitz
aktív tag
Captain Sonar (5. legjobb partyjáték) most 6.000.- kuponnal a GémKlubnál. (H-SONAR)
-
Bullitz
aktív tag
-
mike1334
veterán
válasz
Tristis #2757 üzenetére
Tudom, azt is láttam. Elvileg nem sokára újra lesz, addig meg nem tudom.. játszunk azzal, ami van.
Olyat szeretnék, ami nem túl komplex, de hosszabb játék, és nagy az újrajátszhatósága. És nem hátrány, ha erősen tematizált (ezért tetszett meg videó alapján a Grand Hotel Austria, a Viticulture vagy az Agricola), és persze ketten is élvezetes. -
Tristis
őstag
válasz
mike1334 #2748 üzenetére
Burgundy-t eddig minden ember szerette, akivel valaha beszéltem róla, azzal szerintem nehéz mellélőni. A Grand Austria Hotel már véleményesebb. Néhányunk kedvence, néhányak szerint meg vacak. Én lehet Burgund-dal kezdenék elsőre.
Bűvös rengeteget sajnálom, szerintem nagyon aranyos és csavaros a játékmenet. Mi megvettük, de annyira csunyácska a játék, hogy inkább odaattuk barátoknak, mi meg egy másik játék paklijával játszuk -
mike1334
veterán
Grand Hotel Austriaval szemezek, de nem tudom, hogy nem lenne-e túl bonyolult kezdőként...castle of burgundyt is néztem, de az beszerezhetetlen pillanatnyilag. Valami jó 1-1,5 órás kellene, ahol nem dől el hamar, hogy ki fog nyerni, és változatos is, és nem árt, ha draftolós.
A múlt heti szerzemények közül A bűvös rengeteg abszolút mellélövés volt, az asszonynak nagyon nem jön be, még próbálkozunk kicsit, de ha nem megy, akkor eladjuk. A Kingdomino bevált, de nem annyira, mint számítottam rá, tetszik mindkettőnknek, előkerült azóta is többször, de semmi extra, kb patchwork szint.
Illetve vettünk kártyavédőt is, a szellemlovas "saját" tokjait, de nagyon tükröződnek és csúszkálnak, van valamilyen ajánlott "matt" fólia?
-
XZephyre
újonc
Camel Up piatniknál 7k.
-
-
mike1334
veterán
válasz
DrDobos #2741 üzenetére
Jogász, fogász, orvos, gyógyszerész, pszichológus vagy doktori fokozat? De tetszik az önbizalom, hogy megelőlegezted
Hogy on is legyen...tegnap megvettük a Kingdominot meg a bűvös rengeteget, és hozzá kártyavédőt...ma felavatjuk őket sztem
Következőleg lehet egy munkás lehelyezőset kellene kipróbálni...melyik az amelyik jó ketten is (de lehet csak 2 fős is), bevezető, de nem túl egysíkú, és beszerezhető magyarul? -
DrDobos
őstag
válasz
gyantaszuz #2738 üzenetére
Akkor ahogy vege a vizsgaknak be is szerzem
koszi a segitseget
-
gyantaszuz
aktív tag
válasz
DrDobos #2736 üzenetére
Mi épp most fejeztünk be egy menetet. Közel 4 óra volt ketten.
Az összes alap kartyával + a kezdetek, draftolós osztással. Eddig ez volt a legizgalmasabb játékunk.
Amúgy elég extrémre sikerült, 2 óra szokott lenni ha nem rakjuk bele a "piros" jelzésű kartyákat az alapjátékból (Nem jut eszembe a típusa).
Ketten is eszméletlen jó. -
Bullitz
aktív tag
válasz
DrDobos #2736 üzenetére
Szinte bármilyen játékos számmal működik, 2-3-mal az igazi szerintem. Nálunk mindkettőnk top1 játéka, kis házi szabállyal nehezebb napokon le lehet rövidíteni, így bármikor elő lehet venni. Szerintem egy olyan modern társas, amit mindenképp ki KELL próbálnia mindenkinek.
ui: úgy néz ki végül, hogy a Manhattan Project-et eladom, sajnos nem jött be három fővel asszonynak, pedig rohadt jó game, de nem akarom, hogy álljon benne a pénz.
Burgundyt, Nyugati királyságot vennék helyette ha van valakinek eladó! -
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Nagyon hianyzik a polcomrol egy Mars terraformalasa. Azonban elofordulna, hogy csak ketten jatszanank. Ugy mennyire izgalmas ez a jatek? -
k-dani
csendes tag
válasz
Bullitz #2728 üzenetére
"Kétlem, hogy bárkit érdekel, hogy ha leírom hogy a jojatekjoaron-nál a legolcsóbb a Clans of Caledonia viszont a legtöbb árral foglalkozó oldal nem dobja ki tudtommal (tarsasjatekok.com / arukereso)"
Én örömmel veszem, ha bárki bármilyen akciót beír, akár Grizzled, akár Tescos Carcassonne.
-
maross
nagyúr
válasz
BartlBalint #2733 üzenetére
Ha a jelenlegi deltas akcio miatt hajtasz ra, hat nem tudom. Nekem a core+aftermath+void seeders 105font+posta kickstarteren jobb dealnek tunik angolul - és még esetleg ossze is lehet allni valakivel lockdown gameplay all in bundle-re (vagy all-in, ha core box is kell) es akkor még egy par font lejon mindkettotoknek. Mar amennyiben szoba johet az angol. Aftermath-rol eddig csak jokat hallottam, masik kettorol mondtak mar mindenfelet.
-
maross
nagyúr
válasz
BartlBalint #2730 üzenetére
Vannak ketsegeim. A lockdown talan megjelenik, bar nem tudom az ara miatt mennyire volt sikeres az elozo resz.
-
BartlBalint
csendes tag
Arról tud esetleg bárki bármit hogy a Nemesis-hez a kiegek (Carnomorphs, Voidseeders, Aftermath) megjelenik-e valaha magyarul?
-
Bullitz
aktív tag
És hogy valami ide illő is legyen. Manhattan Project: Energy Empire.
Change my mind: Szerintem az egyik legjobb, ha nem a legjobb worker placement, pont!Looking forward: FCM, COC, Rival Restaurants, Brass, de nem tudok megbékélni ezzel a komor ipari forradalmas minden fekete témával.
-
Bullitz
aktív tag
válasz
Tristis #2721 üzenetére
Még mielőtt azt gondolod, hogy azért írtam mert akciós játékokat gyűjtök, elég rosszul gondolod. Hozzá teszem nekem ezzel sincs bajom, és azért írtam kifejezetten, mert gondoltam hátha valakit érdekel. Tekintve, hogy elég mainstream játék, és a maga nemében tudtommal nagyon jó is. Másnak próbáltam segíteni, puszta jó indulat vezérelt. Kétlem, hogy bárkit érdekel, hogy ha leírom hogy a jojatekjoaron-nál a legolcsóbb a Clans of Caledonia viszont a legtöbb árral foglalkozó oldal nem dobja ki tudtommal (tarsasjatekok.com / arukereso), másrészt az emberek nagyobb része valószínűleg semmit nem hallott még róla.
-
maross
nagyúr
válasz
Tristis #2725 üzenetére
En is ledaraltam mar 5 unlockot es kb 10 exitet, nem mondom hogy a barataidnak nincs igaza, de minimum modositanam arra, hogy kinek mi jon be jobban. Unlock toronymagasan jobb szerintem es osszes ismerosom szerint is. Exitek nagyon repetitivek, es a feladatokban neha vannak olyanok, hogy a fejet fogja az ember. Szabadulopaklik 60db random feladat egymas utan - szerencsere javul a minoseg, es egyre kevesbe unalmasak - ebbol is tul vagyunk mar 5 darabon. És még egy csomo mas szeriaba is belekostoltunk (undo, adventure games, exit-et tartalmazo megjegyezhtetetlen nevu szeriakbol vagy harom felebe, escape tales, hirtelen ennyi jut eszembe).
-
mike1334
veterán
válasz
Tristis #2721 üzenetére
Március óta játszunk asszonnyal kizárólag kettesben, eddigi szerzemények:
Patchwork
7 Csoda Párbaj
Schotten Totten
Five TribesEbből a Schotten pörög a legtöbbet, a legnagyobb csalódás pedig a Five Tribes, igaz azzal még csak egyszer játszottunk, hétvégén biztos megy bele pár kör
Holnap még azért nézünk valamit, valószínűleg Bűvös rengeteg és Kingdomino lesz, de még nem biztos. -
Tristis
őstag
Barátaink most ledarálták az unlock és exit szériát és azt mondták, hogy az exit sokkal jobb. Csak tipp, én nem játszottam velük, esetleg próbáljáték ki.
Teszkós játékok: nincs velük bajom, 5-10%-uk egész játszható, csak egy idő után már nem a Carcassonne-ra gerjed az ember. (Két, esetleg három főre nem rossz kis játék.) -
maross
nagyúr
Crew-t, Palm islandet vettem mostanaban és szabadulos jatekokat (meg kéne venni az unlock-epic adventurest, es a szabadulopaklibol a legujabb magyart). Meg pár pótlapot rollnwriteokhoz, qwixx, ganz/doppelt schönök, van amit sikerült duplan.. Szoval csupa aprosag, nagyobb dolgokra marad a kickstarter (zombicide 2nd, great wall, marvel united, ankh). Retailbol kb semmi az utobbi 2 honapban, egy akcios grizzled armistice edition beszerzés aminek orulok. Kiszorni meg kiszortam vagy 40 jatekomat most 2-3 hónap alatt, nulla kozelit jatszunk karanten alatt
. A Zombie Kids evolution amit mindenkepp meg akarok még venni.
-
válasz
Tristis #2721 üzenetére
Ha valamikor esetlegesen megjelenik a Tesco-ban a Viticulture vagy Root, és szokás szerint leakciózzák, tuti megveszem.
Bár korábban beszereztük, de amikor néhány ezer forintért volt Tescoban Century vagy Luxor, akkor abból is vettünk másoknak ajándékba, karácsonyig elállt.
Elfogadom, hogy valakinek "Tesco-fóbiája" van, de nem attól lesz jó vagy rossz a játék, hogy mainstream helyen meg lehet-e venni
Viszont cooperative játékajánlatokat örömmel várok (vagy épp az általam említett első két játékhoz hasonlót is)
-
Tristis
őstag
Beszéljünk az akiós tesco játékok helyett a jó játékokról. Ki-mit nézett ki magának az utóbbi 1,5 év terméséből?
Mi ezeket biztosan vesszük:
- Awkward Guests
- Cartographers
- Wavelenght
- Air, Land & Sea PNP
- The Crew valószínűleg PNP, mert borzasztó ronda az eredeti játék.
Határeset:
- It's a wonderful world
- Babylonia
A többit pedig biztos, hogy nemHa valaki meg meri lépni, hogy nem csak a tacskóból vásárol, bátran írja le, hogy mi izgatja a fantáziáját mostanában.
-
Bullitz
aktív tag
Mivel mostanság nagy divat .. gondoltam szólok, Carcassone 5.200.- pezó a Tecsóba.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DrDobos #2715 üzenetére
Én annó rendeltem 1 simapaklit, 1 nsfw verziót és 1 imploding kittenst 2-2-2 ezerért, de az nsfw helyett is simát kaptam hátlap színek nem egyeztek meg teljesen, ami nagyon idegesítő volt. Szerencsére tudtam alkudni és az egyik árát visszakaptam. A lapokat bekártyavédőztem, így szinte nem is látszik az árnyalat különbség.
-
DrDobos
őstag
válasz
NyxNyxNyx #2714 üzenetére
Remélem nem tiltott annyira, hogy mi is a nehéz beszerzés miatt (btw azthittem onnan lehet rendelni) nem vesződtünk az eredetivel, és közel hibátlan a cucc. Annyi csak egy kicsit kellemetlen, hogy a lapok hátulja más, mint az eredeti magyarnak, de tudtommal az eredeti angolnak is más..
-
NyxNyxNyx
addikt
Sziasztok, ismerősöm keres exploding kittens-t kiegészítőkkel angolul, akár külföldről is, de eredetit. Tudnátok küldeni megbízható oldalakat ahonnan szoktatok rendelni?
-
gyantaszuz
aktív tag
Piatnikbolt.hu
Istanbul 5990 -
Azie
őstag
szvsz teszkos fosok helyett vegyetek olyan jatekot, amit magatoktol vennetek es ne az ar legyen az elsodleges szempont 😉
-
66zio
aktív tag
Ha a Tescoba jár az ember néha érdemes megnézni a társas kínálatot. Most pl.: mindenféle akció jelzése nélkül 900 forint volt az Aranyásók.
Új hozzászólás Aktív témák
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Mobil flották
- EAFC 26
- Anime filmek és sorozatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest