- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos fejegységek
- Olcsó EPYC termékcsaládot prezentált az AMD
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
válasz
Cs1csó #17726 üzenetére
Köszi szépen!
Csak gyorsan összedobtam egy listát, mi minden van bedugva, de való igaz, hogy pl. laptopok fölöslegesek. A többit nem tudom, biztosan igazad van.
PC-t egy power supply calculatorral csináltam, a VGA clockot felhúztam a maximális, OC módra.
Hát akkor úgy tűnik, ejtem a témát.A fogyasztásmérőn én is gondolkodtam amúgy épp tegnap, ugyanezt, ugyanitt néztem. De mi a result, output, ha beszerzek egyet, és lemérem a fogyasztásokat!? Max. az, hogy tudni fogom a ténylegest, és ahhoz mérten tudnék választani megfelelő teljesítményű UPS-t? De mondjuk ha házimozis cuccokhoz nem érdemes, márpedig ott vannak a legnagyobb fogyasztók, akkor végül is teljesen mindegy, okafogyottá vált így az ötletem.
Új hozzászólás Aktív témák
- EATON 5P1550i 1100W valós szinuszos szünetmentes tápegység eladó vadiúj akkukkal, 6 hó garival
- Eladó Eaton 5S700 szünetmentes tápegység (UPS) Új akkumulátorral!
- szünetmentes táp /nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / 2aksi / Schuko
- APC UPS hálózati kártya AP9617
- APC BX1400UI szünetmentes tápegység, új aksikkal!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest