Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz libus #16567 üzenetére

Elvileg akármekkorát köthetsz, csak később tölti majd fel.

De amitől én is tartok, hogy ha teljesen lemeríted nem biztos hogy elkezdi visszatölteni. Egy mai különösen okos UPS simán akkuhibának is veheti mert nem úgy emelkedik a feszültsége ahogy azt ő "elvárná", és az egyébként jó akkuval nem fog csinálni semmit, hacsak autós töltővel fel nem töltöd.

Az enyém lehet nincs még ilyen okos de nem is merítettem fél percnél tovább ebbe a konstrukcióba, mert az volt a lényeg hogy a hosszú hétvégén is legyen UPS. De lehet így marad, legalább is 7Ah akku már nem lesz benne. Megfigyeltem hogy a 12Ah akku pont belefér állítva, de a teteje már kilógna. Szép a Charger de itt majd lefele terjeszkedek majd a nagyobb akkuval. A helyét kivágom teljesen és masszív rétegelt lemezből kap az UPS egy új alapot és úgy lesz összejátszva hogy az UPS és az akku is felfeküdjön majd erre, kvázi újraépül a cucc.

Ezzel két legyet ütök egy csapásra, mert többet fut majd az MGE, és APC csereszabatos akku lesz benne.

Mindazonáltal a Smart UPS-el így már nem bánnék el, az biztos csipogna ha kétszer akkora akkut tennék bele csak úgy :D

Új hozzászólás Aktív témák