Hirdetés
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- Szörnyű dolognak nevezte a CHIPS-törvényt az USA elnöke
- A beágyazott rendszerek területére is jön az új EPYC generáció
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- A legdurvább (?) táblagép: ROG Flow Z13 és a Strix Halo
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple asztali gépek
- Blu-ray lemez tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
johnny82 #24295 üzenetére
Az a bajom, hogy én ma és holnap nem tudom megoldani. Itt van a hónom alatt egy cég felszámolása, 2 üzlet megnyitása még a héten (LOL), és akkor még nem magánéltem
Nekem csak a hétvége a jaó. Abból is szombat de az eddigi állás szerint.Jah és értelem szerűen nem akartam én elkérni a fele üzemanyagpénzt! Csak vmi hozzájárulást. 10 literes átlaggal elég sokba lenne a kiruci
-
gabesz82
őstag
Valakinek valami?
-
-
Nincs valakinek dolga Kecskeméten a hétvégén? Tervezek menni, de szívesen megosztanám az utazás költségét, legalább részben
-
-
ro_bert17
őstag
válasz
FoxiestFox #24283 üzenetére
Sziasztok!
Csillag tér környékén van ajánlott, olcsó (jó ár/érték arányú), hűségidőnélküli net szolgáltató? Digi? Tré? -
Régen egy csomószor elindítottam ezt a játékot csak a zenéi miatt ^^
-
-
válasz
partymaci #24276 üzenetére
nálunk újépítésű társasházban pont az ellenkezője a gond
folyik a víz az ablakok alján
annyira párás a levegő (most hogy nem egyszerre mosunk így eloszlik és nem megy fel 80%-ra ...), de így kétnaponta kell mosni
nem úgy mint régen ... mikor péntek este 3 géppel kimostunk mindent és 1-2 nap alatt megszáradt ... s a 40 nm-es lakásban sok helyet foglal az állandóan kevés ruhával megpakolt ruhaszárító
[ Szerkesztve ]
-
-
partymaci
aktív tag
Panellakásban így a tél beálltával eléggé szárazzá válik a legevő, párásítón gondolkodom, valami olcsobb USB-s kivitelen.... esetleg valakinek van tapasztalata e téren?
-
válasz
FoxiestFox #24274 üzenetére
Csak 1 hely van a lapon
-
-
-
gabesz82
őstag
Valakinek videokártya?
-
Van valakinek Pio v Asus DL képes írója?
-
Rawulf
őstag
Jóccakát!
-
Rick4
félisten
válasz
pmheros #24262 üzenetére
Nem érdekelt. Odaadtam a pénzt, elhoztam a cuccot. Vannak emberek, akikkel képtelen vagyok szót érteni, ő is ebbe a körbe tartozott. Ha visszahozom, és kiderül, hogy vizet öntött bele, az se érdekelt volna, tegnap kirakom, ma elvitték volna a kukások....
Ja, van pár eladó dolgom, ha érdekel valakit: [link] de már nem fért fel a vége, van 180 centis üvegajtós rackszekrény, meg Gigabyte 4550-es VGA is, ha épp nem lenne semmi a listában ami szimpi...
[ Szerkesztve ]
-
-
-
ebegab92
senior tag
Valakit érdekelne egy Chieftec GPS-400AA tápegység?
-
Rawulf
őstag
Diáktüntetés megy élőben az egyik hírcsatornán, a másikon Girnyófrász beszél.
-
Rawulf
őstag
-
Szemi82
tag
Ha már itt tartunk!
SE x10 Mini pro eladó!!
-Kártyafüggetlen, szép állapotú!
-Doboz, töltő, tokok![ Szerkesztve ]
-
"Skoda Oktávia vezető oldali biztonsági öv csattja kellene. Ami az öv végén van. Vagy egy döglött öv amiről le lehet vágni.
Van valakinek ötlete merre érdemes keresni ilyet?"Az első tanácsolt hely nem jött be. Másik ötlet? A kollégám már hívott néhány bontót, de nem sikerült. Esetleg valami Skoda specifikus bontó?
-
zeg
őstag
Eladóvá vált Motorola Defy telefonom. Karcmentes ház és kijelző, szervizben átvizsgálva, saját készülékem tehát papírjai vannak, dobozát töltőjét és kiegészítőket adom, T-Mobilos de gyárilag független, ajándék szép állapotú Otterbox-héj.
Ár: 25K, alku nincs, beszámítás nincs, gari 3 nap. Vasárnap délig eladó, aztán megy valamelyik telefonkereskedésbe.
Eladás oka: új készülék
-
MaciG
addikt
Valaki nem tudja esetleg, hogy az Osztrákoknál kötelező-e a hólánca a Sopron-Bécs közti szakasszon? Vagy hol lehetne erről hivatalos infót kapni?
-
ben800
aktív tag
Netezős,garis konfig eladó,vigyétek vegyétek gyorsan
Szegedieknek engedmény!
Beszámítás jöhet ![ Szerkesztve ]
-
Hali!
Bocs, hogy minden nap beírom, de megy le az ár, azért. Szóval eladó Nexus S. Szegedieknek 40K.
Üdv!
-
Valakinek nagyon ünnepi hangulata van
-
-
macilaci78
nagyúr
válasz
FoxiestFox #24233 üzenetére
Igen, én is arra gondoltam, adja be a kocsit, ha így használhatatlan, hátha valakinek a jobbos öv szarja kellene...
-
válasz
macilaci78 #24231 üzenetére
Adja be az autót? És ha sajnálná?
-
-
szumoo
senior tag
Egyáltalán nem, sőt...
Nem minden áron akarom eladni.
Az ár természetes csak saját elgondolás, ami ügye nem mindig egyezik a vásárló által gondolttal.A nő meg egy idióta...
Sz.
#24228: nekem a mai napig nem vitték el a vateran leütött házamat... A srác csak ígérget. Így mivel nekem nincs útban, enni nem kér, marad a helyén. Én nem töröm maga, h kitaláljak bármi megoldást.
Majd elviszi vki, ha akarja.[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz
lugosi #24226 üzenetére
Á, hagyjad már, nekem nem ér annyit, beültem a kocsiba, elmentem a monitorért, pénzt vissza és soha többé ne lássam a vén banyát.....
Márciusban nem fizettek ki egy postán kapott (több üzlet volt már, előre ment a csomag sima postával) 32 ezres csomagomat, utána 2 hétig vártam, utána számonkértem, ment az ígérgetés, hogy dolog van, és majd ekkor-akkor, napok múlva már az is volt, hogy elment a pénz, várjam türelemmel, persze azóta se jött. Ugye innentől már csalás, megtévesztés is játszik. Tettem névvel, telefonszámmal, megnevezve a kedves úr kikérdezhető ismerőseit egy feljelentést e-mailben a rendőrségen, a mai napig semmi se történt, még csak be se hívtak, hogy a papírokat, bizonyítékokat leadjam... Nyáron kérdeztem rá, azt írták, nem találják, küldjem még egyszer, és vizsgálódnak, hogy mi lehetett a rendszerükkel... Most készülök az ügyészségnek ugyanezt a sztorit megírni, hátha nekik van kedvük ezzel foglalkozni... -
pmheros
őstag
válasz
Rawulf #24224 üzenetére
Nem értem! Miért kell nekem ehhez egy kép?
Pontosan tudom anélkül is, hogy állandóan a szexre gondolok.Dr.Johanson is megmondja 3:05 -nél az igazság
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
Azok alapján, amit eddig olvastam a Hobbitról, tuti nem megyek el moziba megnézni.
[ Szerkesztve ]
-
-
sss
őstag
Hobbitok és hányás... erről ez jut eszembe: link
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
Tömjén Zsótika nem plagizálhatott, mert látomása volt!
bruhahahaha
Vitya pedig már tavaly tájékoztatta a HÖOK-ot és nincs min meglepődni kérem szépen.
[ Szerkesztve ]
-
-
Polemius
senior tag
válasz
fradi81 #24180 üzenetére
A lyukacsos szemüvegek szerintem parasztvakítás kategóriába tartoznak. Pici lyukon át persze, hogy élesebben lát az ember (vö. fényképezőgép működése).
Ellenben akkor biztos, hogy nem fog tornázni a szemed, lévén nem nagyon kell fókuszálnia. Tehát nagyon nincs is mitől javulnia. -
Rick4
félisten
válasz
szumoo #24190 üzenetére
Akkor nem adtam drágán a Samsung 245T-t 30-ért...
Egyébként tegnap eladtam egy monitort, hívott egy nő a szivárvány köz mellől (Faragó u.) hogy kellene neki, de hogy el tudom-e vinni. Persze, megoldható. Elvittem, ajándék kábelek, stb, mondtam, hogy hidegben hoztam, ne kapcsolja még be. Este 8-kor hívtam, hogy ha gondolja, állítsuk be, telefonon mondom, mit csináljon, á, nem kell, már bedugta, minden okés. Elköszöntünk, majd reggel 6:40 körül ébredek, a párom mondja mi történt éjjel. A nő hajnal 2:15-től reggel 7-ig 37x hívott, kiszámolható, kb 4 percenként, 2:24-kor írt egy sms-t, hogy ha azonnal visszaviszem a fele pénzt, (pár ezresről volt szó) akkor nem jelent fel a rendőrségen, meg hogy a monitor nem jó, mindezt tele helyesírási hibával. Negyed 8-kor felhívtam, 20 perc múlva vigyem vissza a fele pénzt, mert ez nem ér annyit. De mondom mi a baj? Nem jó. De mondtam, hogy telefonon hívom, és együtt 3 perc alatt beállítjuk. És azt se értem, mire fel kell rögtön fenyegetőzni, de semmi baj, nemsokára megyek, és nem a fele pénzt adom oda, hanem az egészet, a monitort meg hozom el a piccsbe...
Odamegyek, szúrós tekintet, meg kérem a pénzt. Ugyanazokat a bankjegyeket kapta vissza, hoztam a monitort, most este bedugtam, természetesen semmi baja, annál inkább a kedves vevőnek. Kiba büdös volt nála, olyan öregpicsa-öreg pacsuli keverék szag, a monitor olyan büdös lett egy ott töltött éjjel után, hogy 5 percig törölgettem öklendezve, hogy mellé tudjak ülni. Szóval Akit a Faragó u-ból hívnak a 30/5789....-ről, az jobb ha kinyomja...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- The First Berserker: Khazan
- Formula-1
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ukrajnai háború
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T480 / i5-8350U / 8GB RAM / 256GB / FHD / Több darab / Számla /
- Új bontatlan Technics AZ80 Bluetooth fülhallgató High End, LDAC, HI-Res Audio
- Vízszerelő Budapest összes kerületében
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest